- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.721
İNŞALLAH canım..Geçsin çabucak hamilelik aylarımızı paylaşalım birbirimizle artık..bebeklerimizin cinsiyetini falanAynen öle Allahım bidaha nasip etsinde inşallah ben 5 te bile kalkarım sıkıntı yok yani zaman cabuk geçer inşallah hepimiz için
İnşallah canım inşallahİNŞALLAH canım..Geçsin çabucak hamilelik aylarımızı paylaşalım birbirimizle artık..bebeklerimizin cinsiyetini falan
iyiyim canim bende, calismalara tam gaz devamİyiyiz canım sen nasılsın ? İnsallah dört sekiz on iki on altı gözle beklıoruz bakalım
Allah iyilik versin canım...Bişey olmaz ya Allahım güç verir beraber büyürler işte en güzeli işte korkma boşver herşey olacaqına varır vardır bi kolaylığı sağlıklı olsunlarda inşallah başka herşey çözülüriyiyim canim bende, calismalara tam gaz devamikinci kez anne olmayi dort gozle bekliyorum bi yandanda korkuyorum iki cocukla nasil olur diye ALLAH kolayliklar verir insaALLAH.
merhaba kizlar nasilsiniz? eylul anneleri topigi acilmis insaALLAH nasip olursa bizde o gruba dahil oluruz.
Allah iyilik versin canım...Bişey olmaz ya Allahım güç verir beraber büyürler işte en güzeli işte korkma boşver herşey olacaqına varır vardır bi kolaylığı sağlıklı olsunlarda inşallah başka herşey çözülür
senindemi ikinci bebek olacak canim? saglikli olsunlarda gerisi hallolur.kız sağlıkla gelsinlerde ben başka bişey istemiyom sabahın köründede kalkarım. Hata ilk gebeliğimde hergün 05:30 da uyanıyodum uyandırıyordu beni yaramaz :)
Aynen öle herşeye katlanır anneler kensi annelerimizden biliyoruzkız sağlıkla gelsinlerde ben başka bişey istemiyom sabahın köründede kalkarım. Hata ilk gebeliğimde hergün 05:30 da uyanıyodum uyandırıyordu beni yaramaz :)
Evet bu sefer sen tecrübe kazandın :) bende ilkinde mide bulantısından uyuyamazdım zaten fenaydı bu öle olmaz inşallahoyle canim RABBIM saglik versin, oglum pek bi huysuzdu uyku bilmezdi bakalim ikincisi nasil olacak
ama bu ikincisinde ben tecrubeli olacam
Amin :)))merhaba kizlar nasilsiniz? eylul anneleri topigi acilmis insaALLAH nasip olursa bizde o gruba dahil oluruz.
Yok canım ben 10 haftalıkken kaybettim bebeğimi 22 eylülde kürtaj oldum. Daha anne olma şerefine nail olmadım Rabbim bu sefer nasip eder inşallahsenindemi ikinci bebek olacak canim? saglikli olsunlarda gerisi hallolur.
Evet bu sefer sen tecrübe kazandın :) bende ilkinde mide bulantısından uyuyamazdım zaten fenaydı bu öle olmaz inşallah
uzulme canim bende oglumdan once dusuk yasadim bebegimin kalbi durmustu, uc ay sonrada ogluma gebe kaldim. cok riskli bir gebelikti istirahat ederek gecridim ilk uc ay dusuk riski vardi ve surekli yediklerimi cikarirdim. sukur saglikla kavustum ogluma. insaALLAH bu denememizde olumlu sonuc alirim oglum kardes kardes diyip duruyor hayirlisi bakalim RABBIM neyi nasip ederse onu yasiyacaz .Yok canım ben 10 haftalıkken kaybettim bebeğimi 22 eylülde kürtaj oldum. Daha anne olma şerefine nail olmadım Rabbim bu sefer nasip eder inşallah
ne güzel yaa biz de yaşarız inşallah..İçinde olduğunu bilince bile sevgisi geliyo içine kucağına almak nasıl bir duygudur kim bilir :) Senin de olur inş tekrar yaşarsın aynı güzel duyguları..İçime umut doluyo böyle ikinci hamileliğinde bebeğini kucağına alanları görünce :)insaLLAH CANIM.
uzulme canim bende oglumdan once dusuk yasadim bebegimin kalbi durmustu, uc ay sonrada ogluma gebe kaldim. cok riskli bir gebelikti istirahat ederek gecridim ilk uc ay dusuk riski vardi ve surekli yediklerimi cikarirdim. sukur saglikla kavustum ogluma. insaALLAH bu denememizde olumlu sonuc alirim oglum kardes kardes diyip duruyor hayirlisi bakalim RABBIM neyi nasip ederse onu yasiyacaz .
insaLLAH CANIM.
uzulme canim bende oglumdan once dusuk yasadim bebegimin kalbi durmustu, uc ay sonrada ogluma gebe kaldim. cok riskli bir gebelikti istirahat ederek gecridim ilk uc ay dusuk riski vardi ve surekli yediklerimi cikarirdim. sukur saglikla kavustum ogluma. insaALLAH bu denememizde olumlu sonuc alirim oglum kardes kardes diyip duruyor hayirlisi bakalim RABBIM neyi nasip ederse onu yasiyacaz .
ne güzel yaa biz de yaşarız inşallah..İçinde olduğunu bilince bile sevgisi geliyo içine kucağına almak nasıl bir duygudur kim bilir :) Senin de olur inş tekrar yaşarsın aynı güzel duyguları..İçime umut doluyo böyle ikinci hamileliğinde bebeğini kucağına alanları görünce :)
Amin canım inşallah ne qüzel bi duygu yaşamışsınız bende istiyorum eşimin yanımda olmasını ama o dayanır mı onu bilmiyorum işte :)yasarsiniz canim ben evlendigimden beri korunmamistim ve 1,5 sene bekledim, ve dusukle sonuclandi ilk gebeligim sonra oglum geldi . oglumdan sonra mol gebelik gecirdim kurtaj oldum simdi yine deniyoruz hayirlisiyla gelir insaALLAH.
anlatilmaz bir duygu normal dogum yaptim esimde yanimdaydi oglumu kucagima verdiklerinde esimin gozlerinde yaslar gordum sevincten. RABBIM herkese yasatsin bu muhtesem duyguyu, kimsenin kucagini bos birakmasin Rabbim.
Herkesin imtihanı farklı işte..Rabbim tekrarını yaşatmasın..Sağlıklı bebekler versin hepimize ..Dayanır dayanır gelsin de bir o günlerAmin canım inşallah ne qüzel bi duygu yaşamışsınız bende istiyorum eşimin yanımda olmasını ama o dayanır mı onu bilmiyorum işte :)
Aynen öle mecbur dayanacak demi :) inşallah canım saolasın tüm isteyenlere içindede bizlere inşallahHerkesin imtihanı farklı işte..Rabbim tekrarını yaşatmasın..Sağlıklı bebekler versin hepimize ..Dayanır dayanır gelsin de bir o günler
İNŞALLAH canım..düşünmesi bile güzel oluyoo :)Aynen öle mecbur dayanacak demi :) inşallah canım saolasın tüm isteyenlere içindede bizlere inşallah
Aynen yaa hemde çok güzel anlatılması imkansız bi duygu insanın içi kıpır kıpır oluyoİNŞALLAH canım..düşünmesi bile güzel oluyoo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?