- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.741
Olacak inanıyorum ben Rabbimin izniyle gelecek o günler de..İnancımız tam olsun :)Aynen yaa hemde çok güzel anlatılması imkansız bi duygu insanın içi kıpır kıpır oluyo
Amin canım inşallah ne qüzel bi duygu yaşamışsınız bende istiyorum eşimin yanımda olmasını ama o dayanır mı onu bilmiyorum işte :)
o an psikoloji işte..o kadarcık da olsun artık :) sonuçta o kadar acı çekiliyo..baba olmak da kolay değil bizler de yapcaz kesin öyle şeylerolsun canim yaninda esin en buyuk destek o. dayanir niye dayanmasin benimki bi ara kacmaya calisti cemkirdim herife nereye gidiyon diyebide dogumdayken acidan esime senin yuzunden oldu demistim cok sinirli konusuyordum esimle yazik valla adama simdi dusununce nasil kacmamais diyorum
Amin herzaman tam inancımız şükürler olsun bende inanıyorum bızede nasip olcak inşallah :)Olacak inanıyorum ben Rabbimin izniyle gelecek o günler de..İnancımız tam olsun :)
Ayy çemkirme de üstüme yokturolsun canim yaninda esin en buyuk destek o. dayanir niye dayanmasin benimki bi ara kacmaya calisti cemkirdim herife nereye gidiyon diyebide dogumdayken acidan esime senin yuzunden oldu demistim cok sinirli konusuyordum esimle yazik valla adama simdi dusununce nasil kacmamais diyorum
İNŞALLAH Rabbimin hazinesi geniş ol deyince olmayacak hiçbir şey yok :)Amin herzaman tam inancımız şükürler olsun bende inanıyorum bızede nasip olcak inşallah :)
Yapmaz olurmuyuz hele ben kendimidüşünemıorum varya bence benim şim girmese daha iyi canım cok tatlıdır benim adam doqumdan sonra adliyeye caqırmasın ebni sonra :) hahahaa :))o an psikoloji işte..o kadarcık da olsun artık :) sonuçta o kadar acı çekiliyo..baba olmak da kolay değil bizler de yapcaz kesin öyle şeyler
Aynen öle canım ona ne şüphe...İNŞALLAH Rabbimin hazinesi geniş ol deyince olmayacak hiçbir şey yok :)
Ayy çemkirme de üstüme yokturAma o acıyla sancıyla ne desen hak boşver salla sallayabıldıqın kadar herkeze içini boşalt böle fırsat ele geçmio bidaha :)
Kesinlikle aslında kaynanayı varsa görümceyi falanda alsınlar doquma hazır eşinle beraber herkese içinde biriktirdiklerini söleme fırsatın olcak en qüzeli :))))iyi fikir valla
:) hahaha :)Yapmaz olurmuyuz hele ben kendimidüşünemıorum varya bence benim şim girmese daha iyi canım cok tatlıdır benim adam doqumdan sonra adliyeye caqırmasın ebni sonra :) hahahaa :))
De mi ama ben istemem kaynanamı falan gelmese daha iyi görmek istemem hiç :) sonra laf söz de ederler onlar :)Kesinlikle aslında kaynanayı varsa görümceyi falanda alsınlar doquma hazır eşinle beraber herkese içinde biriktirdiklerini söleme fırsatın olcak en qüzeli :))))
Zaten heryerde görüyorum doqumdada eksik kalsın dıosun yani :))) Bencede olabılır ya iyice sınırlenır bu sefer kocaya döneriz iyice en iyisi doqumdan çıktıktan sonra kapıdan el sallayıp gitsinler hahaha :):) hahaha :)
De mi ama ben istemem kaynanamı falan gelmese daha iyi görmek istemem hiç :) sonra laf söz de ederler onlar :)
yok görmüyorum aslında uzağız biz ailelere :) daha 4 buçuk aylık da evliyim ama ne bilim sevemedim kaynanamı..:) kaynana işte ne beklersin :)Zaten heryerde görüyorum doqumdada eksik kalsın dıosun yani :))) Bencede olabılır ya iyice sınırlenır bu sefer kocaya döneriz iyice en iyisi doqumdan çıktıktan sonra kapıdan el sallayıp gitsinler hahaha :)
ahahahah ilahi çok güldümKesinlikle aslında kaynanayı varsa görümceyi falanda alsınlar doquma hazır eşinle beraber herkese içinde biriktirdiklerini söleme fırsatın olcak en qüzeli :))))
Bizim aramızda 15 dk falan var maalesef :) Bende 3 buçuk aylık evliyimyok görmüyorum aslında uzağız biz ailelere :) daha 4 buçuk aylık da evliyim ama ne bilim sevemedim kaynanamı..:) kaynana işte ne beklersin :)
Ama öle canım kökten temizlik :)))ahahahah ilahi çok güldüm
boşver cnm...benimki hiç arayıp geçmiş olsun dahi demedi..3 gün hastanede yattım.Yanımda kimse yoktu sadece eşim vardı..Biz haber vermedik ben kötüydüm zaten..sonradan söyledik ama aramadı işte alakasız birisi benimki de..Ayyy bazen haksızlıkmı yapıorum dıorum kadın
Bizim aramızda 15 dk falan var maalesef :) Bende 3 buçuk aylık evliyimAslında bana bi zararı yoktur aksine aqzımın içine bakıo o derece ama ben hemen hamile kaldım 2 aylık evliydim bebqim düştüqünde 7 haftalıktı ve benim kanamam olduqunu strese girmemem yatıp dınlenmem gerektıqını doktorum sölediqi halde bunlar beni 2 qun sonra aradılar ilk torunları düşün bide ve okadar geç aramalarına raqmen bei telefonda aqlattı qörümcemle ikisi benle yaşıt qörümcemde kanamam arttı ben bebeqimi düşürdüm eşim şehir dışındaydı kendi annemdeydim o qunden sonra nekadar qidip qelsemde bittiler benim için affedemiorum eşim için yansıtmıorum ama onada söyluorum senin için dıye yaralarım depreşti ya
Bizimde şansımız canım yapcak bişey yok Allahım büyükboşver cnm...benimki hiç arayıp geçmiş olsun dahi demedi..3 gün hastanede yattım.Yanımda kimse yoktu sadece eşim vardı..Biz haber vermedik ben kötüydüm zaten..sonradan söyledik ama aramadı işte alakasız birisi benimki de..
öyle tabi cnm gün olur devran döner..Bi de benim görümcemde yaşadı aynısını onunla konuştuk annem bana 1 ay baktı falan dedi zoruma gitti yani ben de geliniyim sonuçta bir geçmiş olsuna layık görmedi beniBizimde şansımız canım yapcak bişey yok Allah büyüktür Allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?