Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Amin canım inşallah ne qüzel bi duygu yaşamışsınız bende istiyorum eşimin yanımda olmasını ama o dayanır mı onu bilmiyorum işte :)

olsun canim yaninda esin en buyuk destek o. dayanir niye dayanmasin benimki bi ara kacmaya calisti cemkirdim herife nereye gidiyon diye bide dogumdayken acidan esime senin yuzunden oldu demistim cok sinirli konusuyordum esimle yazik valla adama simdi dusununce nasil kacmamais diyorum

o an psikoloji işte..o kadarcık da olsun artık :) sonuçta o kadar acı çekiliyo..baba olmak da kolay değil bizler de yapcaz kesin öyle şeyler

Ayy çemkirme de üstüme yoktur Ama o acıyla sancıyla ne desen hak boşver salla sallayabıldıqın kadar herkeze içini boşalt böle fırsat ele geçmio bidaha :)

o an psikoloji işte..o kadarcık da olsun artık :) sonuçta o kadar acı çekiliyo..baba olmak da kolay değil bizler de yapcaz kesin öyle şeyler
Yapmaz olurmuyuz hele ben kendimidüşünemıorum varya bence benim şim girmese daha iyi canım cok tatlıdır benim adam doqumdan sonra adliyeye caqırmasın ebni sonra :) hahahaa :))

Yapmaz olurmuyuz hele ben kendimidüşünemıorum varya bence benim şim girmese daha iyi canım cok tatlıdır benim adam doqumdan sonra adliyeye caqırmasın ebni sonra :) hahahaa :))
:) hahaha :)
Kesinlikle aslında kaynanayı varsa görümceyi falanda alsınlar doquma hazır eşinle beraber herkese içinde biriktirdiklerini söleme fırsatın olcak en qüzeli :))))
De mi ama ben istemem kaynanamı falan gelmese daha iyi görmek istemem hiç :) sonra laf söz de ederler onlar :)

:) hahaha :)

De mi ama ben istemem kaynanamı falan gelmese daha iyi görmek istemem hiç :) sonra laf söz de ederler onlar :)
Zaten heryerde görüyorum doqumdada eksik kalsın dıosun yani :))) Bencede olabılır ya iyice sınırlenır bu sefer kocaya döneriz iyice en iyisi doqumdan çıktıktan sonra kapıdan el sallayıp gitsinler hahaha :)

Zaten heryerde görüyorum doqumdada eksik kalsın dıosun yani :))) Bencede olabılır ya iyice sınırlenır bu sefer kocaya döneriz iyice en iyisi doqumdan çıktıktan sonra kapıdan el sallayıp gitsinler hahaha :)
yok görmüyorum aslında uzağız biz ailelere :) daha 4 buçuk aylık da evliyim ama ne bilim sevemedim kaynanamı..:) kaynana işte ne beklersin :)

Ayyy bazen haksızlıkmı yapıorum dıorum kadın
yok görmüyorum aslında uzağız biz ailelere :) daha 4 buçuk aylık da evliyim ama ne bilim sevemedim kaynanamı..:) kaynana işte ne beklersin :)
Bizim aramızda 15 dk falan var maalesef :) Bende 3 buçuk aylık evliyim Aslında bana bi zararı yoktur aksine aqzımın içine bakıo o derece ama ben hemen hamile kaldım 2 aylık evliydim bebqim düştüqünde 7 haftalıktı ve benim kanamam olduqunu strese girmemem yatıp dınlenmem gerektıqını doktorum sölediqi halde bunlar beni 2 qun sonra aradılar ilk torunları düşün bide ve okadar geç aramalarına raqmen bei telefonda aqlattı qörümcemle ikisi benle yaşıt qörümcemde kanamam arttı ben bebeqimi düşürdüm eşim şehir dışındaydı kendi annemdeydim o qunden sonra nekadar qidip qelsemde bittiler benim için affedemiorum eşim için yansıtmıorum ama onada söyluorum senin için dıye yaralarım depreşti ya

boşver cnm...benimki hiç arayıp geçmiş olsun dahi demedi..3 gün hastanede yattım.Yanımda kimse yoktu sadece eşim vardı..Biz haber vermedik ben kötüydüm zaten..sonradan söyledik ama aramadı işte alakasız birisi benimki de..

Bizimde şansımız canım yapcak bişey yok Allahım büyük

Bizimde şansımız canım yapcak bişey yok Allah büyüktür Allah büyük
öyle tabi cnm gün olur devran döner..Bi de benim görümcemde yaşadı aynısını onunla konuştuk annem bana 1 ay baktı falan dedi zoruma gitti yani ben de geliniyim sonuçta bir geçmiş olsuna layık görmedi beni

Buqünde bitti En iyisi evime gidiyim akşam qirerim kızlar kendinize iyi bakın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…