- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.761
Sonuçta sen ona emanet edildin başka zaman bizde sizin anneniz sayılırız dıolar ondanmı biqeçmiş olsun zor qelıo hepsi böle bunların...öyle tabi cnm gün olur devran döner..Bi de benim görümcemde yaşadı aynısını onunla konuştuk annem bana 1 ay baktı falan dedi zoruma gitti yani ben de geliniyim sonuçta bir geçmiş olsuna layık görmedi beni
görüşürüz cnm benim mesai de az kaldı :)Buqünde bitti En iyisi evime gidiyim akşam qirerim kızlar kendinize iyi bakın görüşürüz
o an psikoloji işte..o kadarcık da olsun artık :) sonuçta o kadar acı çekiliyo..baba olmak da kolay değil bizler de yapcaz kesin öyle şeyler
Ayy çemkirme de üstüme yokturAma o acıyla sancıyla ne desen hak boşver salla sallayabıldıqın kadar herkeze içini boşalt böle fırsat ele geçmio bidaha :)
Öyle ben artık umursamıyorum aradığı zman da konuşmuyorum :)Sonuçta sen ona emanet edildin başka zaman bizde sizin anneniz sayılırız dıolar ondanmı biqeçmiş olsun zor qelıo hepsi böle bunların...
ne güzel işte sonuçta kaybettiği torunu..normal olan seninki bizimkiler anormaleşimin ailesine kürtaj olduktan bir gün sonra söyledik biz ve kayınvalidem ağlamaktan bir hal oldu üzüntüden geleyim dedi ama ben istemedim gelmesini. Hatta o kadar üzüldüki telefonda ben onu teselli ettim hıçkırarak ağlıyordu ne dediğini anlamıyordum telefonda. Teselli edileceğim yerde teselli ettim anlıcanız
amin canım inşallah rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasınne güzel işte sonuçta kaybettiği torunu..normal olan seninki bizimkiler anormalneyse ya geçti şükür tekrarını yaşatmasın rabbim..
İnşallah cnm..amin canım inşallah rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın
Aynen cnm bugün hemşireye bilgi verdim değerin çok normal daha adet günün bigün geçmişken yaptığın test normal dedi pzt bi daha yaptırıp salı doktora gidicemCanım hayırlı olsun değerin gayet normal. geciktirme beklemeden git demek istemiştir doktor kötü bişey oldugundan değil içini ferah tut. Valla forumun çoğu ağustos annesi olacak sanırım
Bende öyleyim. Sabah 6.30 da kalk ile git bi dünya sinir stres aptallarla uğraş arada ağla sonra saat 8de eve gel gelince çorba kaynatcak halin kalmasın. Bööööööö :)ama bu haksızlık bende hamileyim ama erken kalkıyor işe gidiyorum
Senin işin daha zormuş benim akşam 8 de uykum geliyorBende öyleyim. Sabah 6.30 da kalk ile git bi dünya sinir stres aptallarla uğraş arada ağla sonra saat 8de eve gel gelince çorba kaynatcak halin kalmasın. Bööööööö :)
Bende öyle eve gelince bişey yapamadan yatma moduna giriyorum bide uykum gelince huysuz oluyorum sormaSenin işin daha zormuş benim akşam 8 de uykum geliyor
O da güzelmiş ben de erken yatarım tabi hamile iken daha erken yatmaya başlamıştımBende öyle eve gelince bişey yapamadan yatma moduna giriyorum bide uykum gelince huysuz oluyorum sormaAile arasında lakabım saat on yatağa kon :)
Kesinlikle uyku güzel bişeyO da güzelmiş ben de erken yatarım tabi hamile iken daha erken yatmaya başlamıştımuyku güzel yaa ..Sıkıntılar dan uzaklaşıyor insan
Canim uykuuuu o nasil quzel bisey ya gozlerim kaapali yaziyorum kizlar o derece yani kocişte portakal sıkıyo karisina saniyoki sohbet etcez ben 5 dk ya qider haberi yok :)))
Günaydın canımGünaydınnnnn
Günaydın canım nasılsınGünaydın kızlaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?