Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Sonuçta sen ona emanet edildin başka zaman bizde sizin anneniz sayılırız dıolar ondanmı biqeçmiş olsun zor qelıo hepsi böle bunların...

o an psikoloji işte..o kadarcık da olsun artık :) sonuçta o kadar acı çekiliyo..baba olmak da kolay değil bizler de yapcaz kesin öyle şeyler

Ayy çemkirme de üstüme yoktur Ama o acıyla sancıyla ne desen hak boşver salla sallayabıldıqın kadar herkeze içini boşalt böle fırsat ele geçmio bidaha :)

ebeye doktorada cok saydirdim ama ALLAHTAN yabancilardi ne dedigimi anlamadilar

eşimin ailesine kürtaj olduktan bir gün sonra söyledik biz ve kayınvalidem ağlamaktan bir hal oldu üzüntüden geleyim dedi ama ben istemedim gelmesini. Hatta o kadar üzüldüki telefonda ben onu teselli ettim hıçkırarak ağlıyordu ne dediğini anlamıyordum telefonda. Teselli edileceğim yerde teselli ettim anlıcanız

ne güzel işte sonuçta kaybettiği torunu..normal olan seninki bizimkiler anormal neyse ya geçti şükür tekrarını yaşatmasın rabbim..

Canım hayırlı olsun değerin gayet normal. geciktirme beklemeden git demek istemiştir doktor kötü bişey oldugundan değil içini ferah tut. Valla forumun çoğu ağustos annesi olacak sanırım
Aynen cnm bugün hemşireye bilgi verdim değerin çok normal daha adet günün bigün geçmişken yaptığın test normal dedi pzt bi daha yaptırıp salı doktora gidicem

Bende öyle eve gelince bişey yapamadan yatma moduna giriyorum bide uykum gelince huysuz oluyorum sorma Aile arasında lakabım saat on yatağa kon :)
O da güzelmiş ben de erken yatarım tabi hamile iken daha erken yatmaya başlamıştım uyku güzel yaa ..Sıkıntılar dan uzaklaşıyor insan

Canim uykuuuu o nasil quzel bisey ya gozlerim kaapali yaziyorum kizlar o derece yani kocişte portakal sıkıyo karisina saniyoki sohbet etcez ben 5 dk ya qider haberi yok :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…