- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.781
İyiyim canım saol sen nasılsınGünaydın canım nasılsın
Günaydın canım. Herkese güzel bir gün diliyorum :)Günaydın kızlaarrr
Hayirli olsun canimmm cok sevindimmmmKızlar günaydın doktora gittim bugün kesemisi gördük çok şükür.
Cok sevindim canım gözün aydın :)Kızlar günaydın doktora gittim bugün kesemisi gördük çok şükür.
canımmm gittin mi dr a ???iyiyim canım sanırım yarın doktora gidecez inşallah bir aksilik çıkmazda kesemizi görürüz
canımm cok sevındım gözunaydın :) kalp atısını ne zman duycaksınzzKızlar günaydın doktora gittim bugün kesemisi gördük çok şükür.
Kız deneme 1 benim 2 deil :)HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ
ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
friendly--------------12 aralık ---deneme 1
moly------------------18 aralık ---deneme 1
sweet42--------------20 aralık ---deneme 3
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 2
OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)
düzelttim şekerim :)Kız deneme 1 benim 2 deil :)
Teşekkür ediyoreeedüzelttim şekerim :)
recaaa ediyoreee :) bugun haftasnu kocacık evde o yuzden bende evde :) kuzenmn bebegı oldu ona heiye almak için cıkıcaz kocacıkla bugunde onnla gezeyım bari:) sen nasılsın?? facede takılıyomusnTeşekkür ediyoreeeBittimi gezmeler :)
Ohh ne qüzel canım en iyisini yapıosun qezin tabi :)recaaa ediyoreee :) bugun haftasnu kocacık evde o yuzden bende evde :) kuzenmn bebegı oldu ona heiye almak için cıkıcaz kocacıkla bugunde onnla gezeyım bari:) sen nasılsın?? facede takılıyomusn
canımm cok sevındım gözunaydın :) kalp atısını ne zman duycaksınzz
çok sevındım canım senin için önemli güne denk gelmesi çok güzel bi tesadf Allahımm mutlulugunuzu daim kılsın inşallah darısı başımıza :):):)doktora gittik kesemiz gayet güzel yerleşmiş bir sıkıntı yok çok şükür 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim tamda doğum gübüme denk geliyor inşallah güzel bir hediye olur benim içinonceden dusuk yaşadıgım ıcın 3 aya kadar 2 haftada bir kontrole gideceğim doktorum öyle söyledi inşallah bu sefer hersey sorunsuz gıder ve tamamına erer.
HEPİNİZE AYRI AYRI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. DARISI BAŞINIZA
gozun aydin canim Allah tamamina erdirsin isallahKızlar günaydın doktora gittim bugün kesemisi gördük çok şükür.
Canmmm gozun aydinn cok sevindmm allahm tamamina erdirsn insalahhhhdoktora gittik kesemiz gayet güzel yerleşmiş bir sıkıntı yok çok şükür 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim tamda doğum gübüme denk geliyor inşallah güzel bir hediye olur benim içinonceden dusuk yaşadıgım ıcın 3 aya kadar 2 haftada bir kontrole gideceğim doktorum öyle söyledi inşallah bu sefer hersey sorunsuz gıder ve tamamına erer.
HEPİNİZE AYRI AYRI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. DARISI BAŞINIZA
Gözün aydın canım. .çok sevindimKızlar günaydın doktora gittim bugün kesemisi gördük çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?