Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ

ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
friendly--------------12 aralık ---deneme 1
moly------------------18 aralık ---deneme 1
sweet42--------------20 aralık ---deneme 3
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 1

OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

Kız deneme 1 benim 2 deil :)

recaaa ediyoreee :) bugun haftasnu kocacık evde o yuzden bende evde :) kuzenmn bebegı oldu ona heiye almak için cıkıcaz kocacıkla bugunde onnla gezeyım bari:) sen nasılsın?? facede takılıyomusn
Ohh ne qüzel canım en iyisini yapıosun qezin tabi :)

canımm cok sevındım gözunaydın :) kalp atısını ne zman duycaksınzz

doktora gittik kesemiz gayet güzel yerleşmiş bir sıkıntı yok çok şükür 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim tamda doğum gübüme denk geliyor inşallah güzel bir hediye olur benim için onceden dusuk yaşadıgım ıcın 3 aya kadar 2 haftada bir kontrole gideceğim doktorum öyle söyledi inşallah bu sefer hersey sorunsuz gıder ve tamamına erer.

HEPİNİZE AYRI AYRI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. DARISI BAŞINIZA

çok sevındım canım senin için önemli güne denk gelmesi çok güzel bi tesadf Allahımm mutlulugunuzu daim kılsın inşallah darısı başımıza :):):)

Merhaba... bende mayis atinda 10 haftalikken bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum.
suan yine hamileyim ve korkularim cok fazla... Rabbim bidaha gostermesin herkesin yüzünü guldursun insallahhh...

Canmmm gozun aydinn cok sevindmm allahm tamamina erdirsn insalahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…