- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.801
Çok şükür iyiyim canım gezmedeydim yazamadımİyiyim canım saol sen nasılsın
Inşallah sagsalim alırsın kucağına bebeğini bize de dua et Hayırlısı yla olsun inşMerhaba... bende mayis atinda 10 haftalikken bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum.
suan yine hamileyim ve korkularim cok fazla... Rabbim bidaha gostermesin herkesin yüzünü guldursun insallahhh...
Amin canım inşallah ...ne güzel bir duygudur Rabbim hepimize yasatsin inşallahdoktora gittik kesemiz gayet güzel yerleşmiş bir sıkıntı yok çok şükür 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim tamda doğum gübüme denk geliyor inşallah güzel bir hediye olur benim içinonceden dusuk yaşadıgım ıcın 3 aya kadar 2 haftada bir kontrole gideceğim doktorum öyle söyledi inşallah bu sefer hersey sorunsuz gıder ve tamamına erer.
HEPİNİZE AYRI AYRI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. DARISI BAŞINIZA
En iyisini yapmissin canim arada lazim ole kacamaklarIyiyim canım çok sukur
Çok şükür iyiyim canım gezmedeydim yazamadımkafam dagilsin diye gezmeye götürdü kocam
evet canım öyle tabi..sen neler yaptın ?En iyisini yapmissin canim arada lazim ole kacamaklar
Napym canim ya aqrilarim var ne olcak diye bekliyrm oleevet canım öyle tabi..sen neler yaptın ?
Allahım inşallah bebegını sağsalim kcagına almayı nasıp etsın ınsallahMerhaba... bende mayis atinda 10 haftalikken bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum.
suan yine hamileyim ve korkularim cok fazla... Rabbim bidaha gostermesin herkesin yüzünü guldursun insallahhh...
canım bende kimse yok diye kk ya bi daha bakmadım :) bebişin nasıl ne zman dr gidiceksın???ben burdayımmm :)
salı günü gidicem canım yarın kan testini tekrarlıcam artış için. az kaldı salıya Rabbim yardımcımız olsun. bende arada baş dönmesi oluyo kasıklarda ağrı oluyo arada bulantı yok daha. iştahım yerinde çok şükürcanım bende kimse yok diye kk ya bi daha bakmadım :) bebişin nasıl ne zman dr gidiceksın???
inşallah bu kez her sey güzel olcak endişelenme güzel anne :) yeme içme yerındeyken bolbol saglıklı besınler tuket :)salı günü gidicem canım yarın kan testini tekrarlıcam artış için. az kaldı salıya Rabbim yardımcımız olsun. bende arada baş dönmesi oluyo kasıklarda ağrı oluyo arada bulantı yok daha. iştahım yerinde çok şükür
güzel olacak canım inşallah...geçecek bu günler RABBİMİN İZNİ İLE...Napym canim ya aqrilarim var ne olcak diye bekliyrm ole
Canım teşekkür ederim :) çok şükür iyiyim daha da iyi olacağım iyiki burası varinşallah bu kez her sey güzel olcak endişelenme güzel anne :) yeme içme yerındeyken bolbol saglıklı besınler tuket :)
Günaydın canımmGünaydınnnn
İnşallah canım benim Aminn...güzel olacak canım inşallah...geçecek bu günler RABBİMİN İZNİ İLE...
Napion canm nasilsn varmi birseylerGünaydın canımm
İiidir canım sen nasılsın ? Cok kasıklarım belim aqrıo canım kabızda olmuşum ama kendimi kaptırmak ıstemıorum bilmıorum sende varmı bişeyler...Napion canm nasilsn varmi birseyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?