Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

In
Merhaba... bende mayis atinda 10 haftalikken bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum.
suan yine hamileyim ve korkularim cok fazla... Rabbim bidaha gostermesin herkesin yüzünü guldursun insallahhh...
Inşallah sagsalim alırsın kucağına bebeğini bize de dua et Hayırlısı yla olsun inş

Amin canım inşallah ...ne güzel bir duygudur Rabbim hepimize yasatsin inşallah ,

Merhaba... bende mayis atinda 10 haftalikken bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum.
suan yine hamileyim ve korkularim cok fazla... Rabbim bidaha gostermesin herkesin yüzünü guldursun insallahhh...
Allahım inşallah bebegını sağsalim kcagına almayı nasıp etsın ınsallah

canım bende kimse yok diye kk ya bi daha bakmadım :) bebişin nasıl ne zman dr gidiceksın???
salı günü gidicem canım yarın kan testini tekrarlıcam artış için. az kaldı salıya Rabbim yardımcımız olsun. bende arada baş dönmesi oluyo kasıklarda ağrı oluyo arada bulantı yok daha. iştahım yerinde çok şükür

inşallah bu kez her sey güzel olcak endişelenme güzel anne :) yeme içme yerındeyken bolbol saglıklı besınler tuket :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…