Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Patalojiye gondrdiler parcayi temz dedi kromzm anamolisi dedi.gebelik olursa hemn dktra sylerim dusuk yaptigimi.acaba bu kan pihtilasmsi testi hamilykn yapilirmiki
onu bende bilmiyorum ya birde normal hastaneler yapmıyormu ki üniveriste hastanesi mi olması lazım acaba?Oralarda da hemen randevu alamayız ki

kızlar benim doktorum ilk adet bittikten sonra yaptır dedi testleri...öncesinde doğru sonuç vermeye bilirmiş bilginize....

bu aeada herkese slm

Kızlar bir akıl verin bana,kürtajdan sonraki ilk adetim geldi bugün 4.gün gayet normal.Şimdi ben korunmayı bıraksam mı ki?Biraz daha beklesem mi acaba?Eşim psikolojik olarak en çok en derinden sen etkilendin,tekrar aynı durumu yaşarsak nasıl toparlarız seni bilmiyorum ,diyor.Sana bırakıyorum kararı diyor.Aslında biliyorum ki o da çok istiyor oğlumuza kardeş gelmesini.Oğlum zaten heyecanla bekliyor kardeşini.Beni de bir korku aldı.Ama denemezsem de bu üzerimdeki ağırlık hiç gitmeyecek,o yüzden denemek istiyorum.Çok mu erken denemek için?

Doktorunuz korunma süreci vermedi mi?

peki nerde yaptıracaksın ,özel de mi?Birde testlerin adını öğrenirsen yazar mısın?
üniversite hastanesine gidicem.üç kaybım var dicem biri kürtaj ikisi kendiliğinden düşük diyerek yoksa yapmıyorlarmış..onlar zaten gerekli tahlilleri yapıyorlarmış...başka bi topikte kızlar paylaşmıştı bakayım ben oraya tekrardan

bana iki ay dedi doktorum benimde ilk reglim geldi...bekleyesim yok benimde ama tahlili sonuçlarını mecbur beklicez ...

üniversite hastanesinde kadın doğum servisine mi direk gideceksin yoksa genetiğe mi?

üniversite hastanesinde kadın doğum servisine mi direk gideceksin yoksa genetiğe mi?
doktoruma gidicem o yönledirecek hangi bölüme gideceğimi..hafta içi gidicem doktora...öğrenince yazarım...sen nezamn gitmeyi düşünüyordun

doktoruma gidicem o yönledirecek hangi bölüme gideceğimi..hafta içi gidicem doktora...öğrenince yazarım...sen nezamn gitmeyi düşünüyordun
bilmiyorum ki bu hafta gitsem iyi olacak ama bir cesaret edemedim.Birazdan bir özel lab.arayıp pıhtılaşma testi ne kadara yapılıyormuş sorucam.Çok fazla değilse yaptırırım belki.Çünkü ünv.hastanesinden hemen randevu bulamam ve birkaç kez gidip gelmek problem olur iş yerinde .

verdi malesef 3 ay dedi.Ama çok uzun bence .1 ay daha bekleyebilsem daha iyi olacak sanki,zaten hemen ilk aydan da olmaz hamilelik .Bilemedim

Ben de ilk bebeğimi kaybettim bize de iki adet dönemi verdi korunma olarak doktorumuz.. Ben o arada tüm tahlillerimi yaptırdım hem zaman geçmiş oldu hem fazla kafama takmamaya çalıştım.. Genetik, sonradan kazanılan vs. bir sürü test yaptırdım bölüm bölüm gezdim... En azından onlar vaktimi aldı.. Şükür ki korunma bittikten sonra Rabbim aratmadı gebe kaldım tekrar.. Bence yine de bekle.. Rahim kendini toparlasın.. Daha sağlam at adımlarını..

Ben de yaptırdım bir çok test.. Kanlar verdim durdum... Ben de üni. hastanesinde yaptırdım ama git gel olmadı.. Hematoloji de yaptırdım bir sürü test bir de tıbbi genetik bölümüne gittim orda yaptırdım sonuçları da 2 hafta içinde almıştım..

tahlil sonuçların ne çıktı peki?

tahlil sonuçların ne çıktı peki?

Hiçbir tahlilimde sıkıntı çıkmadı... Ne test yaptılarsa normal çıktı... O zaman doktorumun dediğine daha çok inandım ve korkmadım.. Rahim özürlü sıkıntılı bir oluşumu, döllenmeyi kendi kendine yok ediyormuş.. Zaten sağlıksız bir döllenme olduğu için vücudunuz bunu biliyor ve atıyor demişti bu da Allah'ın size verdiği bir lütuf demişti... Tabi o an canının acısından yüreğin yanıyor pek inanmıyorsun ama gerçekten öyleymiş demekki o giden melek yavrum.. Tabi genetik ya da sonradan kazanılan pıhtılaşma vs. gibi sorun çıksa da en azından sebebi buymuş diyecektim.. Çözümüne bakacaktım...

hmm anladım canım iyi yapmışsın hepsini yaptırmakla için rahat etmiştir.Şimdi yeni bir bebek bekliyorsun sanırım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hmm anladım canım iyi yapmışsın hepsini yaptırmakla için rahat etmiştir.Şimdi yeni bir bebek bekliyorsun sanırım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Evet içim rahat etti en azından... Şimdi de ilk göz ağrımın abisini bekliyorum evet.. Allah razı olsun... Amin inşallah sağlıkla olur..

canım bende salı günü 6 haftalık bebeğimi kaybettim ama kürtaja gerek yok dedi dr kendi kendime düşük yaptım çok az bir lekelenme var şuan kahverengiye döndü. sana da geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…