Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

İiidir canım sen nasılsın ? Cok kasıklarım belim aqrıo canım kabızda olmuşum ama kendimi kaptırmak ıstemıorum bilmıorum sende varmı bişeyler...
Canm dun ikindin sol bacagima fena agri girdi aksama kadr cekdm karnmda adet agrisi gibi agriodu oda aksam 11 gibi gecti suan hic bisi yok agri da yok bilmiom bende kapilmak istemiyorm carsamba gunu gelmez artk bana

Canm dun ikindin sol bacagima fena agri girdi aksama kadr cekdm karnmda adet agrisi gibi agriodu oda aksam 11 gibi gecti suan hic bisi yok agri da yok bilmiom bende kapilmak istemiyorm carsamba gunu gelmez artk bana
Aynen canım ya benimde bacağıma vurdu dün aqrı kasıkalrım aniden bi batıyo varya bükülüyorum resmen ama işte sonu hüsran olur dıye kaptırmamaya calısıorum kendimi benimde cumaya kadar olmam lazım olmazsam pazartesi yapıcam test inşallah bebişlerimiz gelmiştir

Canım seninde göbeğinin belli yerleri anıden kaşınıyomu ?

Canım seninde göbeğinin belli yerleri anıden kaşınıyomu ?
O bende yook canm onceki hamilelikde de yokdu ama soyle bi durum var onceki hamilelegmdede erkenden baslamisdi dedm bu ay da hasta olcam die umutsuzlanmisdm ama hergun hafif agrilardi sora olmamisdm ama gene de umutlanmicam hemen sora çok uzuluom

O bende yook canm onceki hamilelikde de yokdu ama soyle bi durum var onceki hamilelegmdede erkenden baslamisdi dedm bu ay da hasta olcam die umutsuzlanmisdm ama hergun hafif agrilardi sora olmamisdm ama gene de umutlanmicam hemen sora çok uzuluom
Aynen canım sonrası üzüyo benim ilk hamileleiğimdede olmuştu kaşıntı anlama verememiştim bakalım neler olcak Allahım hayırlısını versin inşallah

kızlar moralim çok bozuk cumartesi günü kanamam oldu doktora gittim.bana progestan hap verdi bugün tekrar doktora gittim 1 hafta içerisinde kesede düzelme olmazsa gebeliği sonlandıracaklarını söylediduaya ihtiyacım var

Canım benim ya cok üzüldüm inşallah düzelir kesede bi sıkıntımı var niye kanaman oluyomuş ne dedi doktor?

allah ım acil şifalar versin.dualarımdasın.yerleşme kanamasıdır inş kısa sürede geçer inş

Canm cok uzuldm rabbim hakkinda hayirlisini versin inşallah minik mucizen sadece seni korkutmustur eminim ben kendini sakn yorma yat dinlen inşallah herseh yoluna girer

kesemde uzama var. Doktor bu tarz kesenlerin bazılarının gelişmeye devam ettiği ama bazılarının da durdugunu söyledi. Rabbim hayırlusunu versin. Allaha sığınmaktan başka çarem yok

kesemde uzama var. Doktor bu tarz kesenlerin bazılarının gelişmeye devam ettiği ama bazılarının da durdugunu söyledi. Rabbim hayırlusunu versin. Allaha sığınmaktan başka çarem yok
Canım öle olup düzelen cok var içini ferah tut inşallah bişeycik olmaz bebişine izin alıp dınlenseydinbıra rapor falan iyi olurdu...

Canim kalbini temiz tutmaya calis stress yapma sakin. Bebisin icin en tehlikeli sey stress ve uzuntu. Gonlunu ferah tut dualarimiz senin ve bebisin icin..

düzelir canım inş benim de başta öyle demişti doktor küçük olduğundan olabilir..sıkma canını düzelir inşallah

Allah yardimcin olsun canim dua et bol bol isallah bebegini sana bagislar rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…