- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 33
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.821
Canm dun ikindin sol bacagima fena agri girdi aksama kadr cekdm karnmda adet agrisi gibi agriodu oda aksam 11 gibi gecti suan hic bisi yok agri da yok bilmiom bende kapilmak istemiyorm carsamba gunu gelmez artk banaİiidir canım sen nasılsın ? Cok kasıklarım belim aqrıo canım kabızda olmuşum ama kendimi kaptırmak ıstemıorum bilmıorum sende varmı bişeyler...
Aynen canım ya benimde bacağıma vurdu dün aqrı kasıkalrım aniden bi batıyo varya bükülüyorum resmen ama işte sonu hüsran olur dıye kaptırmamaya calısıorum kendimi benimde cumaya kadar olmam lazım olmazsam pazartesi yapıcam test inşallah bebişlerimiz gelmiştirCanm dun ikindin sol bacagima fena agri girdi aksama kadr cekdm karnmda adet agrisi gibi agriodu oda aksam 11 gibi gecti suan hic bisi yok agri da yok bilmiom bende kapilmak istemiyorm carsamba gunu gelmez artk bana
Canım seninde göbeğinin belli yerleri anıden kaşınıyomu ?Canm dun ikindin sol bacagima fena agri girdi aksama kadr cekdm karnmda adet agrisi gibi agriodu oda aksam 11 gibi gecti suan hic bisi yok agri da yok bilmiom bende kapilmak istemiyorm carsamba gunu gelmez artk bana
O bende yook canm onceki hamilelikde de yokdu ama soyle bi durum var onceki hamilelegmdede erkenden baslamisdi dedm bu ay da hasta olcam die umutsuzlanmisdm ama hergun hafif agrilardi sora olmamisdm ama gene de umutlanmicam hemen sora çok uzuluomCanım seninde göbeğinin belli yerleri anıden kaşınıyomu ?
Aynen canım sonrası üzüyo benim ilk hamileleiğimdede olmuştu kaşıntı anlama verememiştim bakalım neler olcak Allahım hayırlısını versin inşallahO bende yook canm onceki hamilelikde de yokdu ama soyle bi durum var onceki hamilelegmdede erkenden baslamisdi dedm bu ay da hasta olcam die umutsuzlanmisdm ama hergun hafif agrilardi sora olmamisdm ama gene de umutlanmicam hemen sora çok uzuluom
Canım benim ya cok üzüldüm inşallah düzelirkızlar moralim çok bozuk cumartesi günü kanamam oldu doktora gittim.bana progestan hap verdi bugün tekrar doktora gittim 1 hafta içerisinde kesede düzelme olmazsa gebeliği sonlandıracaklarını söylediduaya ihtiyacım var
allah ım acil şifalar versin.dualarımdasın.yerleşme kanamasıdır inş kısa sürede geçer inşkızlar moralim çok bozuk cumartesi günü kanamam oldu doktora gittim.bana progestan hap verdi bugün tekrar doktora gittim 1 hafta içerisinde kesede düzelme olmazsa gebeliği sonlandıracaklarını söylediduaya ihtiyacım var
Canm cok uzuldm rabbim hakkinda hayirlisini versin inşallah minik mucizen sadece seni korkutmustur eminim ben kendini sakn yorma yat dinlen inşallah herseh yoluna girerkızlar moralim çok bozuk cumartesi günü kanamam oldu doktora gittim.bana progestan hap verdi bugün tekrar doktora gittim 1 hafta içerisinde kesede düzelme olmazsa gebeliği sonlandıracaklarını söylediduaya ihtiyacım var
Aminn canm insalah hakkimizda hayirlisi olsun Allahm dusmeyeninden duranindan verir insalahhhh :)Aynen canım sonrası üzüyo benim ilk hamileleiğimdede olmuştu kaşıntı anlama verememiştim bakalım neler olcak Allahım hayırlısını versin inşallah
Aminnnn canım inşallahhh :)Aminn canm insalah hakkimizda hayirlisi olsun Allahm dusmeyeninden duranindan verir insalahhhh :)
Canım öle olup düzelen cok var içini ferah tut inşallah bişeycik olmaz bebişine izin alıp dınlenseydinbıra rapor falan iyi olurdu...kesemde uzama var. Doktor bu tarz kesenlerin bazılarının gelişmeye devam ettiği ama bazılarının da durdugunu söyledi. Rabbim hayırlusunu versin. Allaha sığınmaktan başka çarem yok
Bencede canm dinlensen iyi olurdu aslinda sen rabbim insallah elini bos cevirmez Allah buyuk canm korkma hic birsey olmicak inan senCanım öle olup düzelen cok var içini ferah tut inşallah bişeycik olmaz bebişine izin alıp dınlenseydinbıra rapor falan iyi olurdu...
Canim kalbini temiz tutmaya calis stress yapma sakin. Bebisin icin en tehlikeli sey stress ve uzuntu. Gonlunu ferah tut dualarimiz senin ve bebisin icin..kesemde uzama var. Doktor bu tarz kesenlerin bazılarının gelişmeye devam ettiği ama bazılarının da durdugunu söyledi. Rabbim hayırlusunu versin. Allaha sığınmaktan başka çarem yok
düzelir canım inş benim de başta öyle demişti doktor küçük olduğundan olabilir..sıkma canını düzelir inşallahkızlar moralim çok bozuk cumartesi günü kanamam oldu doktora gittim.bana progestan hap verdi bugün tekrar doktora gittim 1 hafta içerisinde kesede düzelme olmazsa gebeliği sonlandıracaklarını söylediduaya ihtiyacım var
Allah yardimcin olsun canim dua et bol bol isallah bebegini sana bagislar rabbimkızlar moralim çok bozuk cumartesi günü kanamam oldu doktora gittim.bana progestan hap verdi bugün tekrar doktora gittim 1 hafta içerisinde kesede düzelme olmazsa gebeliği sonlandıracaklarını söylediduaya ihtiyacım var
Canım ya ben bişey göremedim ama sen gördüysen dediqim gibi flaştanda olabılırEki Görüntüle 1346291 Kizlar bakin sizce ne bu silikte olsa cizgi var ama flastan gozukurmu bilemem resmi braz büyütüp bakarmisiniz ?
görünmüyor ama flaştandır..sen görebiliyorsan vardır..bende denemiştim resmini çekmeyi çıkmamamıştı ordan biliorum :)Eki Görüntüle 1346291 Kizlar bakin sizce ne bu silikte olsa cizgi var ama flastan gozukurmu bilemem resmi braz büyütüp bakarmisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?