- 12 Aralık 2014
- 140
- 38
- 38
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.841
görünmüyor ama flaştandır..sen görebiliyorsan vardır..bende denemiştim resmini çekmeyi çıkmamamıştı ordan biliorum :)
görünmüyor ama flaştandır..sen görebiliyorsan vardır..bende denemiştim resmini çekmeyi çıkmamamıştı ordan biliorum :)
istersen birkaç gün sonra tekrarla testi..hayırlısı olsun vardır inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar versin rabbim hepimize :)Gri ince bi cizgi vr canim ama bu cizgi hemen belirdi isiga bakmadan net gözüküyor ama sanmiyorumki pozitif .
Amin insallah rabbim herkese nasip etsinistersen birkaç gün sonra tekrarla testi..hayırlısı olsun vardır inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar versin rabbim hepimize :)
canım dualarımzdasın inşallah düzelecek her sey sakın kendını ve bebişin üzme bolbol dinlen canım Allahım korusun senikızlar moralim çok bozuk cumartesi günü kanamam oldu doktora gittim.bana progestan hap verdi bugün tekrar doktora gittim 1 hafta içerisinde kesede düzelme olmazsa gebeliği sonlandıracaklarını söylediduaya ihtiyacım var
Öncelikle hayırlı olsun sonrada geçmiş olsun cnm bn bu topigin ikinci hanilesmilesiydim ama maalesef 2. Gebeligimde dusujle sonuçlandı bnm be bebegimin kesesi gelişmedi yanliz senin ki gibi kese uzaması falan değildi sakin sıkma canını bol.bol dua et inan stres tetikliyor cnm eğer o bebeğin bu dünyada ekmeği varsa dogar sakin kötü düşünme rabbim olmazı olur ederkesemde uzama var. Doktor bu tarz kesenlerin bazılarının gelişmeye devam ettiği ama bazılarının da durdugunu söyledi. Rabbim hayırlusunu versin. Allaha sığınmaktan başka çarem yok
Günaydın kızlarr
kızlar moralim çok bozuk cumartesi günü kanamam oldu doktora gittim.bana progestan hap verdi bugün tekrar doktora gittim 1 hafta içerisinde kesede düzelme olmazsa gebeliği sonlandıracaklarını söylediduaya ihtiyacım var
İyi diyelim iyi olsun canım adeti beklıorum işet bakalım ne olcak dıye :) Sen nasılsın nasıl gidio hamilelelk yok demi bı sıkıntı canım...Günaydın canım nasılsın
İyi diyelim iyi olsun canım adeti beklıorum işet bakalım ne olcak dıye :) Sen nasılsın nasıl gidio hamilelelk yok demi bı sıkıntı canım...
geçmiş olsun öncelikle rabbim bir daha yaşatması. Yap bnceBende 14 kasimda bebisimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum kurtaj olali 40 gun oldu hala adet gormedim korunmadikta ama test yapmaya korkuyorum sizce test yapmak icin erken mi
Canm bazi kişiler gec oluyor bence bekle cikmazsa moralini bozarsn gene de sen bilirsnhazal1595 saol canm cok tesekkur ederim ya fazla bi belirtim yok ama sadece adet olmadim ya negatif cikarsa diye korkuyorum yapamiyorum bi turlu
Amin canim insallah cok saol git qor bebisini insallah iyi olue saqlikla alirsin kucaqinaInşallah olmayacaksin adet bende Naomi bugün doktora gideceğim bi gozukeyim ne oluyor ne bitiyor yani herşey süpriz olcak ya iyi seyler duyacagim ya kötü Rabbim sağlık versin diyecek bişe yok
Bence biraz daha bekle canin 60 gune kadar olanlar varmis ama emin olmak istiosan bi test yap bence vardir yada yoktur bole ikilemde kalmandan iyidir bebis varsa hic deilse onlemini alir dikkatli olursun benceBende 14 kasimda bebisimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum kurtaj olali 40 gun oldu hala adet gormedim korunmadikta ama test yapmaya korkuyorum sizce test yapmak icin erken mi
çok güzel canım ..kucağına aldığın günleri de görürsün İnşallah..Darısı bizlere olsun :)Kızlar şükürler olsun 6 haftalikmisim keseye gördük Rabbime şükürler olsun kalp atislarini duyduk Rabbim herkese hayırlısıni sagliklisini nasip etsin
cnm anlıyorum seni sen bilirsin bnde iki gn önce yapmıştım negatifti iki gn snra silkte olsa çıkmıştı çizgim inş gönlüne göre versin rabbm ve bir daha acı yaşatmasın maalesef bn iki defa yaşadımhazal1595 saol canm cok tesekkur ederim ya fazla bi belirtim yok ama sadece adet olmadim ya negatif cikarsa diye korkuyorum yapamiyorum bi turlu
çok geçmiş olsun Allah sabır versin zor bir durumcnm anlıyorum seni sen bilirsin bnde iki gn önce yapmıştım negatifti iki gn snra silkte olsa çıkmıştı çizgim inş gönlüne göre versin rabbm ve bir daha acı yaşatmasın maalesef bn iki defa yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?