- 23 Aralık 2014
- 139
- 116
- 103
- 32
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.861
çok saol cnm kimseye yaşatmasın allah kayıp kötü kısmette ne zmn varsa olacak inşçok geçmiş olsun Allah sabır versin zor bir durum
Canim cok sevindim Allahim saq salim kavustursun insallah :)Kızlar şükürler olsun 6 haftalikmisim keseye gördük Rabbime şükürler olsun kalp atislarini duyduk Rabbim herkese hayırlısıni sagliklisini nasip etsin
Kurtajdan sonra 40 gun olmus olur tabi az bi sure deil ama yinede emin olmak icin kan testi yaptir derim ben hic tehlikeye atnaya qerek yokCanSev_Can eger hamilelik varsa simdiden belli olur mu ki testte
sikma ve uzme kendini bebisin insallah seninle kalacak uzulmek yokk dualarim seninlekızlar moralim çok bozuk cumartesi günü kanamam oldu doktora gittim.bana progestan hap verdi bugün tekrar doktora gittim 1 hafta içerisinde kesede düzelme olmazsa gebeliği sonlandıracaklarını söylediduaya ihtiyacım var
cok ince bir cizgi gozukuyor hayirlisi olsun hakkinda adetin kac gun gecti cok silik cikmis.Eki Görüntüle 1346291 Kizlar bakin sizce ne bu silikte olsa cizgi var ama flastan gozukurmu bilemem resmi braz büyütüp bakarmisiniz ?
gecmis olsun tekrarini yasatmasin Rabbim.Bende 14 kasimda bebisimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum kurtaj olali 40 gun oldu hala adet gormedim korunmadikta ama test yapmaya korkuyorum sizce test yapmak icin erken mi
gozun aydin hayirlisi ile kucaginada alirsin insaALLAH.Kızlar şükürler olsun 6 haftalikmisim keseye gördük Rabbime şükürler olsun kalp atislarini duyduk Rabbim herkese hayırlısıni sagliklisini nasip etsin
Bende iki defa yaşadım çok zordu. Rabbim bu bebişimi bağışlasın inşallah. İsteyen herkese nasip etsin.cnm anlıyorum seni sen bilirsin bnde iki gn önce yapmıştım negatifti iki gn snra silkte olsa çıkmıştı çizgim inş gönlüne göre versin rabbm ve bir daha acı yaşatmasın maalesef bn iki defa yaşadım
sen nasıl kaybettin cnm çok ama çok geçmiş olsun inş bu sefer doğacak bebişinBende iki defa yaşadım çok zordu. Rabbim bu bebişimi bağışlasın inşallah. İsteyen herkese nasip etsin.
cok ince bir cizgi gozukuyor hayirlisi olsun hakkinda adetin kac gun gecti cok silik cikmis.
gecmis olsun tekrarini yasatmasin Rabbim.
gozun aydin hayirlisi ile kucaginada alirsin insaALLAH.
İnşallah canım. Kalp atışını göremedik beklememize rağmen ni gelişme de olmadı kürtaj olmak zorunda kaldım ikisinde desen nasıl kaybettin cnm çok ama çok geçmiş olsun inş bu sefer doğacak bebişin
olsun üzülme canım önümğzde daha cok ay var durmadan çalışcaz :):):) Allahın bildigi bi zaman var hepimize nasip edecek inşallahTest yaptim negatif cikti ama hala hic adet belirtim yok gelsede rahatlasam Allahm herseyin hayirlisini nasip etsin herkese
Canm gulnurla konsdm iyimis telden giremiyorm siteye dedi herkeze slmi var evdeymis rapor almisevrem_evrem11 kuzucuk nerelerdesin????
rubikus canım nasılsın lekelenmen var mı? hiç üzülme inşallah bebişini kucagına alacaksın
canım kenetlenme yok daha ben iyiyim amaevrem_evrem11 kuzucuk nerelerdesin????
rubikus canım nasılsın lekelenmen var mı? hiç üzülme inşallah bebişini kucagına alacaksın
canım kenetlenme yok daha ben iyiyim ama
iyi cnm sevindim inş düzelir güzelce yerleşir bebişin :)canım kenetlenme yok daha ben iyiyim ama
Cnm bnde ikisininnide kalp atışı dinlemeye gitmeye üç gün kala kaybettim nasipte yokmuş rabbim hayirkisini versinİnşallah canım. Kalp atışını göremedik beklememize rağmen ni gelişme de olmadı kürtaj olmak zorunda kaldım ikisinde de
Aman canim dikkat et kendine yat dinlencanım kenetlenme yok daha ben iyiyim ama
sen nasılsın cnm var mı daha adet olmaya zamanın?Aman canim dikkat et kendine yat dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?