Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

sikma ve uzme kendini bebisin insallah seninle kalacak uzulmek yokk dualarim seninle

Eki Görüntüle 1346291 Kizlar bakin sizce ne bu silikte olsa cizgi var ama flastan gozukurmu bilemem resmi braz büyütüp bakarmisiniz ?
cok ince bir cizgi gozukuyor hayirlisi olsun hakkinda adetin kac gun gecti cok silik cikmis.

Bende 14 kasimda bebisimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum kurtaj olali 40 gun oldu hala adet gormedim korunmadikta ama test yapmaya korkuyorum sizce test yapmak icin erken mi
gecmis olsun tekrarini yasatmasin Rabbim.

Kızlar şükürler olsun 6 haftalikmisim keseye gördük Rabbime şükürler olsun kalp atislarini duyduk Rabbim herkese hayırlısıni sagliklisini nasip etsin
gozun aydin hayirlisi ile kucaginada alirsin insaALLAH.

Bende iki defa yaşadım çok zordu. Rabbim bu bebişimi bağışlasın inşallah. İsteyen herkese nasip etsin.

cok ince bir cizgi gozukuyor hayirlisi olsun hakkinda adetin kac gun gecti cok silik cikmis.

gecmis olsun tekrarini yasatmasin Rabbim.

gozun aydin hayirlisi ile kucaginada alirsin insaALLAH.

Adetim 2 gun gecikmisti normalde duzenlidir bu iki gun icerisinde yerleame kanamasi givi lekelenmelerim oldu regl olmayinca test yaptim bu cizgi cikti ama testten hemen sonra regl oldum acaba ustunemi ggördüm diye suphelenip regl gunum bittikten sonra test yaptim aynı silik cizgi tekrardan çıktı ve hemen çıktı testin yanlis ciktigini düşünüyorum. .

Test yaptim negatif cikti ama hala hic adet belirtim yok gelsede rahatlasam Allahm herseyin hayirlisini nasip etsin herkese

Test yaptim negatif cikti ama hala hic adet belirtim yok gelsede rahatlasam Allahm herseyin hayirlisini nasip etsin herkese
olsun üzülme canım önümğzde daha cok ay var durmadan çalışcaz :):):) Allahın bildigi bi zaman var hepimize nasip edecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…