Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

kızlarrr bu ayy klomen kullanmıştım yaa 4 yumoşum olduu 20 mm çatlama iğnesi oldum bugünn duaaa edinde bari biri tutsunnn lütfennn gelisn meleğimmm :) eğeydir giremedim kp kv bendelerdii bide görümcem ömrümden ömür gitti ama bugün gittiler bende hemen dr kostum yumurtalar çok iyi hemen iğne sonra çalışmalar başlasın dedi hakkımızlda hayırlısı bakalım inşallahh tutarrr

İnşallah cnm tutar da sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

inşallahh canım yaa bu kez kucağıma almak nasip olsun bebeğimi kaybettiğim 5 ay oldu içim acıyo yaaa
İnşallah cnm..Bilmezmiyim benim de çok acıyo içim 1 buçuk ay oldu kaybedeli..İnşallah yavrularımız çok bekletmeden sağlıkla gelir de acımızı geçirirler onlarla avunuruz

İnşallah cnm..Bilmezmiyim benim de çok acıyo içim 1 buçuk ay oldu kaybedeli..İnşallah yavrularımız çok bekletmeden sağlıkla gelir de acımızı geçirirler onlarla avunuruz
sen korunmuyomusun canım başladın mı çalışmalaraa ? inşallah gelir erkenden meleğinn

Canim dualarim seninle Rabbim inşallah hayırlısıni ve sagliklisini nasip eder amin

saooll bitanemm hamişlerin duası tutarr inşallahh olurrr :) sen nasılsınn dr gittin mi cnm

Evet canım dün gittim 6 haftalikmisim şükür kalp atisinida duydum progestan verdi her ihtimale karşılık inşallah rabbim kucagima almayida nasip eyler

36 gün önce kürtaj oldum ben de. İlki kendiliğinden düşük olmuştu. Kürtaj da ikinci kaybim oldu. Simdi dört gözle adet olmayı bekliyorum. Çok üzgünüm.

36 gün önce kürtaj oldum ben de. İlki kendiliğinden düşük olmuştu. Kürtaj da ikinci kaybim oldu. Simdi dört gözle adet olmayı bekliyorum. Çok üzgünüm.
geçmiş olsun..Son kaybın olur inşallah..Rabbim sağlıklı güzel bebişler nasip etsin

İnsallah olur bu sefer canim Alllahim hepimizun qonlune qore versin insallah

aminnn inşallahhh senin kaç gün kaldı tatlımmm ayyy nasıl heycanlımısın ?
Canim ya normalde 2 yada 3 gun var ama sabah peceteye once cok fazla şeffaf akintiyla birllikte cok az ve cok acik pembe bi renk geldi bide hemen arkasindan kahverengi oldu simdi qecti sadece akinti var şeffaf ve kasiqinda karnimda aqri deli olcam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…