- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.881
İnşallah cnm tutar da sağlıklı bir hamilelik geçirirsinkızlarrr bu ayy klomen kullanmıştım yaa 4 yumoşum olduu 20 mm çatlama iğnesi oldum bugünn duaaa edinde bari biri tutsunnn lütfennn gelisn meleğimmm :) eğeydir giremedim kp kv bendelerdii bide görümcem ömrümden ömür gitti ama bugün gittiler bende hemen dr kostum yumurtalar çok iyi hemen iğne sonra çalışmalar başlasın dedi hakkımızlda hayırlısı bakalım inşallahh tutarrr
inşallahh canım yaa bu kez kucağıma almak nasip olsun bebeğimi kaybettiğim 5 ay oldu içim acıyo yaaaİnşallah cnm tutar da sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
İnşallah cnm..Bilmezmiyim benim de çok acıyo içim 1 buçuk ay oldu kaybedeli..İnşallah yavrularımız çok bekletmeden sağlıkla gelir de acımızı geçirirler onlarla avunuruzinşallahh canım yaa bu kez kucağıma almak nasip olsun bebeğimi kaybettiğim 5 ay oldu içim acıyo yaaa
sen korunmuyomusun canım başladın mı çalışmalaraa ? inşallah gelir erkenden meleğinnİnşallah cnm..Bilmezmiyim benim de çok acıyo içim 1 buçuk ay oldu kaybedeli..İnşallah yavrularımız çok bekletmeden sağlıkla gelir de acımızı geçirirler onlarla avunuruz
yok cnm korunuyorum ben yolu yarıladık bakalım 3. adetten sonra başlıcaz çalışmalara kısmet olursa..sen korunmuyomusun canım başladın mı çalışmalaraa ? inşallah gelir erkenden meleğinn
kızlarrr bu ayy klomen kullanmıştım yaa 4 yumoşum olduu 20 mm çatlama iğnesi oldum bugünn duaaa edinde bari biri tutsunnn lütfennn gelisn meleğimmm :) eğeydir giremedim kp kv bendelerdii bide görümcem ömrümden ömür gitti ama bugün gittiler bende hemen dr kostum yumurtalar çok iyi hemen iğne sonra çalışmalar başlasın dedi hakkımızlda hayırlısı bakalım inşallahh tutarrr
saooll bitanemm hamişlerin duası tutarr inşallahh olurrr :) sen nasılsınn dr gittin mi cnmCanim dualarim seninle Rabbim inşallah hayırlısıni ve sagliklisini nasip eder amin
saooll bitanemm hamişlerin duası tutarr inşallahh olurrr :) sen nasılsınn dr gittin mi cnm
ohhh ohhh misss kucağıma aldım diyede sevineceksin inşallahh Allahın izniyle güsel beslennn :)Evet canım dün gittim 6 haftalikmisim şükür kalp atisinida duydum progestan verdi her ihtimale karşılık inşallah rabbim kucagima almayida nasip eyler
ohhh ohhh misss kucağıma aldım diyede sevineceksin inşallahh Allahın izniyle güsel beslennn :)
geçmiş olsun..Son kaybın olur inşallah..Rabbim sağlıklı güzel bebişler nasip etsin36 gün önce kürtaj oldum ben de. İlki kendiliğinden düşük olmuştu. Kürtaj da ikinci kaybim oldu. Simdi dört gözle adet olmayı bekliyorum. Çok üzgünüm.
2 gun var canim bekliyorun bende iste bakalim hayirlisisen nasılsın cnm var mı daha adet olmaya zamanın?
İnsallah olur bu sefer canim Alllahim hepimizun qonlune qore versin insallahkızlarrr bu ayy klomen kullanmıştım yaa 4 yumoşum olduu 20 mm çatlama iğnesi oldum bugünn duaaa edinde bari biri tutsunnn lütfennn gelisn meleğimmm :) eğeydir giremedim kp kv bendelerdii bide görümcem ömrümden ömür gitti ama bugün gittiler bende hemen dr kostum yumurtalar çok iyi hemen iğne sonra çalışmalar başlasın dedi hakkımızlda hayırlısı bakalım inşallahh tutarrr
Gecmis olsun canim Allahim bidaha yasatmasin insallah tekrar nasip etsin36 gün önce kürtaj oldum ben de. İlki kendiliğinden düşük olmuştu. Kürtaj da ikinci kaybim oldu. Simdi dört gözle adet olmayı bekliyorum. Çok üzgünüm.
aminnn inşallahhh senin kaç gün kaldı tatlımmm ayyy nasıl heycanlımısın ?İnsallah olur bu sefer canim Alllahim hepimizun qonlune qore versin insallah
Ya bisey sorcam adet zamani qeldiqinde beyaz şeffaf akinti olurmu ? Kuruluk olmasi qerekmiomu nornalde kizlaraminnn inşallahhh senin kaç gün kaldı tatlımmm ayyy nasıl heycanlımısın ?
Hayırlısı olsun canım inşallah vardır bebis az kalmış2 gun var canim bekliyorun bende iste bakalim hayirlisi
Canim ya normalde 2 yada 3 gun var ama sabah peceteye once cok fazla şeffaf akintiyla birllikte cok az ve cok acik pembe bi renk geldi bide hemen arkasindan kahverengi oldu simdi qecti sadece akinti var şeffaf ve kasiqinda karnimda aqri deli olcam yaaminnn inşallahhh senin kaç gün kaldı tatlımmm ayyy nasıl heycanlımısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?