Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

erken gebelik testi yapsanaaaa ? yerleşme felandır belkiii

kuzum kişiden kişiye değişiyoo benim 2 gün kala kuru oluyorum mesela aşırı akıntıyla adet olduğumu hatırlamıyorum
Canim bende hic akintiyla olmadim ondan enteresan qeldi ya iste yarin yapiyim bari test insallah yerlesmedir

Canm benm ilk gebelıgımde adetıme 4 gun kala kahve leke geldı peceteye o kadar yerlesme kanamasıydı yasadıgım senınde öyledr insallah :)

Canm benm ilk gebelıgımde adetıme 4 gun kala kahve leke geldı peceteye o kadar yerlesme kanamasıydı yasadıgım senınde öyledr insallah :)
canım ya bilemedim sen mi liste yapıyordun.listeyi aradım bulamadım ben kürtajdan sonra ikinci adetimi oldum bugün adet bitsin kazı çalışmalarına başlayacağım nasipse. Bat yirmi iki ocak ilk deneme benide listeye alır mısın?

ben kürtajdan sonra hiç korunmadım... kürtajdan sonra 2.adetim bitti... İNŞAALLAH bu ay hayırlısıyla sevinçli haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…