- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.901
Okudunmu canim bole bisey qeldi basima ama...Adet zamani kuruluk olmazmi normaldeHayırlısı olsun canım inşallah vardır bebis az kalmış
kuzum kişiden kişiye değişiyoo benim 2 gün kala kuru oluyorum mesela aşırı akıntıyla adet olduğumu hatırlamıyorumYa bisey sorcam adet zamani qeldiqinde beyaz şeffaf akinti olurmu ? Kuruluk olmasi qerekmiomu nornalde kizlar
erken gebelik testi yapsanaaaa ? yerleşme felandır belkiiiCanim ya normalde 2 yada 3 gun var ama sabah peceteye once cok fazla şeffaf akintiyla birllikte cok az ve cok acik pembe bi renk geldi bide hemen arkasindan kahverengi oldu simdi qecti sadece akinti var şeffaf ve kasiqinda karnimda aqri deli olcam ya
Canım okudum da bende hiç bilmiyorum kuruluk olur da akıntı pembe kahverengi deyince farklı geldi sanki.istersen test yap biOkudunmu canim bole bisey qeldi basima ama...Adet zamani kuruluk olmazmi normalde
Canim bende hic akintiyla olmadim ondan enteresan qeldi ya iste yarin yapiyim bari test insallah yerlesmedirkuzum kişiden kişiye değişiyoo benim 2 gün kala kuru oluyorum mesela aşırı akıntıyla adet olduğumu hatırlamıyorum
Aynen canim banada ole qeldi yarin yapiyim bakalim bi test insallah vardir bebisCanım okudum da bende hiç bilmiyorum kuruluk olur da akıntı pembe kahverengi deyince farklı geldi sanki.istersen test yap bi
Canm benm ilk gebelıgımde adetıme 4 gun kala kahve leke geldı peceteye o kadar yerlesme kanamasıydı yasadıgım senınde öyledr insallah :)Canim ya normalde 2 yada 3 gun var ama sabah peceteye once cok fazla şeffaf akintiyla birllikte cok az ve cok acik pembe bi renk geldi bide hemen arkasindan kahverengi oldu simdi qecti sadece akinti var şeffaf ve kasiqinda karnimda aqri deli olcam ya
Insallah canım bekliyorum güzel haberleriniAynen canim banada ole qeldi yarin yapiyim bakalim bi test insallah vardir bebis
Insllh canim yarin gusel haberlerle gelirsinnn insallah hamissindirCanim bende hic akintiyla olmadim ondan enteresan qeldi ya iste yarin yapiyim bari test insallah yerlesmedir
İnsallah canim ya :)Canm benm ilk gebelıgımde adetıme 4 gun kala kahve leke geldı peceteye o kadar yerlesme kanamasıydı yasadıgım senınde öyledr insallah :)
Tmm canim insallahInsallah canım bekliyorum güzel haberlerini
Hemen yazicam canim sabaha kadar olmazsam eqer insallah haber veririm canimInsllh canim yarin gusel haberlerle gelirsinnn insallah hamissindir
canım ya bilemedim sen mi liste yapıyordun.listeyi aradım bulamadım ben kürtajdan sonra ikinci adetimi oldum bugün adet bitsin kazı çalışmalarına başlayacağım nasipse. Bat yirmi iki ocak ilk deneme benide listeye alır mısın?Canm benm ilk gebelıgımde adetıme 4 gun kala kahve leke geldı peceteye o kadar yerlesme kanamasıydı yasadıgım senınde öyledr insallah :)
ben kürtajdan sonra hiç korunmadım... kürtajdan sonra 2.adetim bitti... İNŞAALLAH bu ay hayırlısıyla sevinçli haberler alırızcanım ya bilemedim sen mi liste yapıyordun.listeyi aradım bulamadım ben kürtajdan sonra ikinci adetimi oldum bugün adet bitsin kazı çalışmalarına başlayacağım nasipse. Bat yirmi iki ocak ilk deneme benide listeye alır mısın?
Canim bu olmadiCanm benm ilk gebelıgımde adetıme 4 gun kala kahve leke geldı peceteye o kadar yerlesme kanamasıydı yasadıgım senınde öyledr insallah :)
adet mi oldun ??Canim bu olmadi21 ocak deneme 2 yazarmisin
hmm olsun sağlık olsun cnm..sonraki ay inşallahGunaydin kizlar hastalandim ben ya
Aynen canim insallahhmm olsun sağlık olsun cnm..sonraki ay inşallah
Hadi yaaaGunaydin kizlar hastalandim ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?