Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ

ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
friendly--------------12 aralık ---deneme 1
moly------------------18 aralık ---deneme 1
sweet42--------------20 aralık ---deneme 3
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 1

OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
olcaaay--------------22 ocak ---deneme 1
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

cansev blumm coklu alinti yapamadm:)hastanedeym smdi.doktrmzu bekliyoruz.3lu testm riskli cikti 234 te 1trisomy21 yazio down send muymus.allah korusun.bgn cnsiytini ogrencz insallah.cok heyecanliydm ama kafamda takili kaldi ister istemez.dualarm sizlerle.siz nasilsiniz nasil gidiyor

canım sen içini ferah tut sağsalim bebeğini kucagına alacaksın haberlerini beklıyoruz

Canim insallah bi sıkıntı olmaz doktor bisey dedimi peki ? Bizimde dualarimiz seninle saq salim saqlikli bi sekilde alirsin insallah bebeqini kucaqina haber ver bize cinsiyetini Bizde calismalara dewam canim beklioz bizde bakalim hayirlisi...

içini ferah tut tatlım büyük ultrasyona gir o testlerde günler bile çok fark ediyo en içini ferah tut bebişin sağlıklı bir şekilde gelcek sana hiçç üzme kendini

Canm 17 ocak bat tarihm deneme 3

merhaba kızlar nasılsınız ben evde dinleniyorum ve sabırsızlıkla pazartesi gününü bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…