Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

merhaba kızlar nasılsınız ben evde dinleniyorum ve sabırsızlıkla pazartesi gününü bekliyorum
iyiyzz kuzum seni sormalı asıl inşallah pazartesi güzel sonuçlar alacaksınnn .... ben klomenle 4 yumurtam olustu 20 mm di dün çatlama iğnesi oldum çalışmalara başladık bakalım Allahtan hayırlısı inşallah olur dua et kuzum hamişlerin duaı kabul olur

Rabbim gönlüne göre versin canım

ya araştırıyorum bu kese uzaması yaşayan varmı daha sonra düzelen varmı diye ama hiç birşey bulamadım ne yazıkkı

ya araştırıyorum bu kese uzaması yaşayan varmı daha sonra düzelen varmı diye ama hiç birşey bulamadım ne yazıkkı
araştırma zaten çok bakma iyi kötü bişi okuma dua et kendine iyi bakıp dinlen kuzum strestn uzak dur sana tavsiyem buu bitanem

Aynen ole birak strese sokma kendini insallah bisey cikmiycak iyi olcak canim...

araştırma zaten çok bakma iyi kötü bişi okuma dua et kendine iyi bakıp dinlen kuzum strestn uzak dur sana tavsiyem buu bitanem
sağol kuzucum. ben kendimi herşeye hazırladım olumlu yada olumsuz olması farketmeyecek.
Bu benim için bir sınav ve ben ne olursa olsun isyan etmeyeceğim Rabbim benim için herşeyin hayırlısını verecektir vardır bir bildiği

Bebeğimi kaybedersem demekki bir sorunum var deyip tedaviye başlayacağım sorunu bulmak iiçin. İnşallah benimle kalır

kalıcak inşallahhh kalıcakk meleğimm sen sıkma kendinii

canlarım doktor amniyosentez önerdi.riskli çıkmış biraz dedi.ama yaptırmıcaz.rabbime emanet.bu seferde yaşadığı alana müdehale ettirdm diye içim gidecek..allah büyük..yapacak bişey yok..kıyıp aldıramamda..o yüzden testi yok saycam..gün içinde canm skldı tabi ama neyapabilirmki ben..sadece risk var diyede strese girmek istemiyorum

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ

ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
friendly--------------12 aralık ---deneme 1
moly------------------18 aralık ---deneme 1
sweet42--------------20 aralık ---deneme 3
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 1

OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
Kaderde nevarsa---17 ocak ---deneme 3
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
olcaaay--------------22 ocak ---deneme 1
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

Bence kararın doğru Rabbime emanet bebeğin bak gör sağsalim kucagına alacaksın inşallah :)

Ay çok güzel yaaa...Rabbim sana bağışlasın Prensesini inşallah..Kucağına alıp cici cici süslediğini de görürsün inşallah

Ewet canim girme strese bencede ense kalinligi felan burna baktimi sorun yoksa yoktur Allaha emanetsiniz kuzummm

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ

ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
friendly--------------12 aralık ---deneme 1
moly------------------18 aralık ---deneme 1
sweet42--------------20 aralık ---deneme 3
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 1

OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
Kaderde nevarsa---17 ocak ---deneme 3
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
olcaaay--------------22 ocak ---deneme 1
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…