Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Ewet canim girme strese bencede ense kalinligi felan burna baktimi sorun yoksa yoktur Allaha emanetsiniz kuzummm
anormal bi durumla kardilasmadk allaha sukur.doktr haftasina gorede hersey normal dedi.kafamzda takili kalmasn diye amniyosentezi oneriyrm dedi iste.simdi arastrdmda yok ya okdr strese giremk istemiyorm allah a emanet..rabbim sizlerede nasip edince video cekimini unutmayin:)biz cektik defalarca izleyip duruyrm nasil kiyarim ona allah korusun

Amin canım inşallah bugun 17. Gunum dun aksam calıstık bu aksamda calıssak dıyorum diger hamılelegımde ustuste olmustu bu ayda kacırmayalım dıyorum ne dersın sen kuzum
canm 17.gunms artik.akisina birak.yani cann istiyosa yap.bebek icn degil.inan olacagi varsa tek yapmayla bile olur.ben son ay biliosn ovl kullandm.cizgiyi gorene kadr birkac gune bir iste bebek icn degildi.cizgiyi net gordgm gun ve ertesi 2gun sanirm ust uste oldu okdr.ve cok ustunde durma.ben o ay memelekete gitcem diye kafamda onlar vardi hep.yipratma kendni lutfen hergun yapalm diye.sonra oldu diyelim bu kez ne yapmisiz oyle ya diosun.bugunlern tadini cikarin bebisin gelecegu vqrsa geliiir:)hayirlisi olsun insallah

Biz daha oluşmamıs bebeklermz için o kadar göz yaşı dökmüşsek eli ayagı kalbı olan cana nasıl kıyarız Allahım korusun prensesını bak gör annesi sağsalim akıllı bi kız olacak :)

Benim yumyum gec catlıyo o yuzden bugunler degerli bu ay ov yapmadm ondan ne gün koyuydu ne gun silik olurdu bilemiyorm Allah bilir artık inşallah bekletmez bebişlerimz bizi ama hemen olsun şevki gün geçtikçe artıyo sanırım

hmm gec catliyorsa haklisin evet.gun kacirma ozaman:)canm anliyorum seni .kafaya takmamk da elde degil ama zamana birakip kafadn atmaya bak.olsada bu kez kesesi kalbi su bu derken yine zaman gecmk bilmeyeck.relax ol.bebk diye iliski yasama.en guzel zamnlar stresten uzak dur bu konuyu dusunmemeye calis

Evet rahat olmam lazım isteyerek ilişki yaşıyorm ama aklımdan bebiş cıkmıyo tabi ki diger hamıleleıgımde ramazandı cok takmamıstım olmaz zaten ramazanda demiştm tek yumurtam gelişmiş dr kontrole gıttıgımde söyledi bakalım nasip artık bi zamanı var mutlaka Allahım nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar hepimize :)

tabi istekli yasayacaksn kiz:)sadece kafandan at bebek dusuncesini:)ah ah simdiden anne baba olduk :)keyfini cikar takma zamani var herseyinn.acin bir film cips kola bol bol.benm yerimede yeeekafani baska seylerle mesgul et sonra hoop bebis:)

Batim 17 ocak canim :)

Canım tebrik ederim çok qüzel bi prenses olcaktır eminim Allahım saqlık sıhhatli nasip etsin inşallah :)

Canım tebrik ederim çok qüzel bi prenses olcaktır eminim Allahım saqlık sıhhatli nasip etsin inşallah :)
günaydın canım..amin inşallah teşekkür ederim.allah akıl sağlığı beden sağlığı versin hayırlısını nasip etsin..sizlerede en güzelini gönlünüze göre nasip etsin..:)

günaydın arkadaşlar..bende 10 gün önce kürtaj oldum.bir haftadır sizi takip ediyorum..konu ve dayanışma çok güzel olmuş.insan böyle zamanlarda kendi gibi olan kendini anlayan insanlara ihtiyaç duyuyor..inşallah bende 3 ay sonra denemeye başlıycam tekrar..doktor tavsiyesi..beni de alırsanız aranıza sevinirim.

geçmiş olsun..zaman herşeyin ilacı.haziranda bende kürtaj olmuştum.burda kendimiz gibi arkadşlar olunca kendme adıma söyleyim çabuk toparlandım.ne günler geçirdik..geçiriyoruz..allah hayırlısıyla tekrar nasip etsin..burda bende dahil birkaç arkadş daha var süreci beraber paylaştık sevincimizide öyle:)şimdi diğer arkadaşlardan güzel haberler bekliyoruz bebişlerimize arkadaş..sen hiiç strese girip kafana takma..zamana bırak..yaşamamız gerekiyordu bunları..yaşadık..imtihan diyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…