Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

aynen öyle..yapacak bişey yok..etik gelmiyor bebeğin yaşadığı alana müdehale..dün cinsiyet için bacaklarını açmadı bi türlü.doktor karnıma hızlı hareket ettirdi hani rahatsız edip açsın bacaklarını diye.onda bile rahatsız ettik diye içim gitti.allah a emanet inşallah..sağlıklı evlat sahibi olmak herkesin isteği.hakkımızda hayırlısı

Geçmiş olsun canım hoşqeldin hepimiz aynı şeyleri yaşadık atlatması kolay olmuo ama burdaki arkadaşlarla yaşayıp paylaşmak iyi qeliyo umarım en kısa zamanda saqıklı sıhhatli bi bebek nasip eder Allahım hepimize

Günaydın canım geçmiş olsun..Aramıza hoşgeldin..Bana da senin gibi söyledi doktor 3 yada 6 ay diye ama ben 6 ay bekleyemeyeceğim..1 buçuk ay oldu bana da bakalım yolun yarısına geldim 3. adetten sonra başlayacağım denemeye kısmet olursa olur İnşallah.Rabbim sağlıklı hayırlı güzel bebekler nasip etsin hepimize

teşekkür ederim...inşallahhhAllah herkese nasp etsin...ben bu kulübü çok seviyorum ve yorumlarına güveniyorum.kendimi yorumları okudukça daha iyi hissettim ve size katılmak istedim.inşallah bebek haberlerimizi de paylaşırız en hayırlı zamanda

hoşbuldumm...bende 3 adet bekliycem.kaybettiğim bebeğime de korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra kalmıştım.burdan da rahm hazır olmazsa hamile kalınmayacağını okudum o yüzden beklemeyi düşünmüyorum fazla..

Evet cnm bence de..Ben kürtaj olduktan sonra dr doğum kontrol verdi bir kutu kullandım da..acaba o da etkiler mi hamile kalma sürecini?Bilgin var mı bu konuda

Evet cnm bence de..Ben kürtaj olduktan sonra dr doğum kontrol verdi bir kutu kullandım da..acaba o da etkiler mi hamile kalma sürecini?Bilgin var mı bu konuda
Canım ya kullanmasaydın keşke hapı bıraktıktan sonra 3 yada 4 aya kadar etkisi oluyomuş onun ama doktor verdiyse vardır bi bildiği...

Canım ya kullanmasaydın keşke hapı bıraktıktan sonra 3 yada 4 aya kadar etkisi oluyomuş onun ama doktor verdiyse vardır bi bildiği...
ben önce kullanmadım 10 gün kadar sonra çok kanamam oldu tekrara gittim doktora niye kullnmadın die kızdı bana..mecburen kullandım..ilk adetimden önce bitti işte..bir sıkıntı olmaz inş..dediğin gibi dk kullan dedğine göre bildiği bşe var demek ki..

hiçbir bilgim yok.ben hiç kullanmadım..benim bünyem kabul etmiyor bu yöntemleri...ama etkilememesi lazım..sonuçta yıllardır kullanıp bırakınca hamile kalan çok kadın var..doktora sor istersen..ben birde ikinci bi doktora görünmekte fayda olduğunu düşünüyorum..ocak ayında gitmeyi düşünüyorum başkasına.

Aynen canım sn zaten koruncaktın aynı zamana denk gelıo işte sıkıntı olmaz sanırım...

tabi istekli yasayacaksn kiz:)sadece kafandan at bebek dusuncesini:)ah ah simdiden anne baba olduk :)keyfini cikar takma zamani var herseyinn.acin bir film cips kola bol bol.benm yerimede yeeekafani baska seylerle mesgul et sonra hoop bebis:)
günaydın evremim :) sağlıklı şeyler yiyiyoruz şekerim ceviz incir keçiboynuzu :) yok öyle cips kola bakalım bebişte gelecektir inşallah :)
günaydın geçmiş olsun Allahım bi daha yasatmasın kimseye inşallah bebişin sağsalim bekletmeden gelir :)

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ

ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
friendly--------------12 aralık ---deneme 1
moly------------------18 aralık ---deneme 1
sweet42--------------20 aralık ---deneme 3
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 1

OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
hasretduman-------17 ocak ---deneme 1
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
olcaaay--------------22 ocak ---deneme 1
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

günaydın geçmiş olsun Allahım bi daha yasatmasın kimseye inşallah bebişin sağsalim bekletmeden gelir :)[/QUOTE]
Günaydın..teşekkür ederim..sağlıklı bebeklerimiz en hayırlı zamanda gelsin inşallahhh..

hoş geldin canım :)

yaaaa onlarıda ye zararlı şeyleride:)bebiş gelince zaten yiyemeyecksin,cann çekmesin diyede eşinde yemeyeck:)ayy hadi bakalım canm hayırlısı olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…