- 1 Aralık 2013
- 2.414
- 1.356
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.981
Amin canım inşallah cok saqolgünaydın canım..amin inşallah teşekkür ederim.allah akıl sağlığı beden sağlığı versin hayırlısını nasip etsin..sizlerede en güzelini gönlünüze göre nasip etsin..:)
Geçmiş olsun canım hoşqeldin hepimiz aynı şeyleri yaşadık atlatması kolay olmuo ama burdaki arkadaşlarla yaşayıp paylaşmak iyi qeliyo umarım en kısa zamanda saqıklı sıhhatli bi bebek nasip eder Allahım hepimizegünaydın arkadaşlar..bende 10 gün önce kürtaj oldum.bir haftadır sizi takip ediyorum..konu ve dayanışma çok güzel olmuş.insan böyle zamanlarda kendi gibi olan kendini anlayan insanlara ihtiyaç duyuyor..inşallah bende 3 ay sonra denemeye başlıycam tekrar..doktor tavsiyesi..beni de alırsanız aranıza sevinirim.
Günaydın canım geçmiş olsun..Aramıza hoşgeldin..Bana da senin gibi söyledi doktor 3 yada 6 ay diye ama ben 6 ay bekleyemeyeceğim..1 buçuk ay oldu bana da bakalım yolun yarısına geldim 3. adetten sonra başlayacağım denemeye kısmet olursa olur İnşallah.Rabbim sağlıklı hayırlı güzel bebekler nasip etsin hepimizegünaydın arkadaşlar..bende 10 gün önce kürtaj oldum.bir haftadır sizi takip ediyorum..konu ve dayanışma çok güzel olmuş.insan böyle zamanlarda kendi gibi olan kendini anlayan insanlara ihtiyaç duyuyor..inşallah bende 3 ay sonra denemeye başlıycam tekrar..doktor tavsiyesi..beni de alırsanız aranıza sevinirim.
teşekkür ederim...inşallahhhAllah herkese nasp etsin...ben bu kulübü çok seviyorum ve yorumlarına güveniyorum.kendimi yorumları okudukça daha iyi hissettim ve size katılmak istedim.inşallah bebek haberlerimizi de paylaşırız en hayırlı zamandaGeçmiş olsun canım hoşqeldin hepimiz aynı şeyleri yaşadık atlatması kolay olmuo ama burdaki arkadaşlarla yaşayıp paylaşmak iyi qeliyo umarım en kısa zamanda saqıklı sıhhatli bi bebek nasip eder Allahım hepimize
hoşbuldumm...bende 3 adet bekliycem.kaybettiğim bebeğime de korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra kalmıştım.burdan da rahm hazır olmazsa hamile kalınmayacağını okudum o yüzden beklemeyi düşünmüyorum fazla..Günaydın canım geçmiş olsun..Aramıza hoşgeldin..Bana da senin gibi söyledi doktor 3 yada 6 ay diye ama ben 6 ay bekleyemeyeceğim..1 buçuk ay oldu bana da bakalım yolun yarısına geldim 3. adetten sonra başlayacağım denemeye kısmet olursa olur İnşallah.Rabbim sağlıklı hayırlı güzel bebekler nasip etsin hepimize
Evet cnm bence de..Ben kürtaj olduktan sonra dr doğum kontrol verdi bir kutu kullandım da..acaba o da etkiler mi hamile kalma sürecini?Bilgin var mı bu konudahoşbuldumm...bende 3 adet bekliycem.kaybettiğim bebeğime de korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra kalmıştım.burdan da rahm hazır olmazsa hamile kalınmayacağını okudum o yüzden beklemeyi düşünmüyorum fazla..
Canım ya kullanmasaydın keşke hapı bıraktıktan sonra 3 yada 4 aya kadar etkisi oluyomuş onun ama doktor verdiyse vardır bi bildiği...Evet cnm bence de..Ben kürtaj olduktan sonra dr doğum kontrol verdi bir kutu kullandım da..acaba o da etkiler mi hamile kalma sürecini?Bilgin var mı bu konuda
ben önce kullanmadım 10 gün kadar sonra çok kanamam oldu tekrara gittim doktora niye kullnmadın die kızdı bana..mecburen kullandım..ilk adetimden önce bitti işte..bir sıkıntı olmaz inş..dediğin gibi dk kullan dedğine göre bildiği bşe var demek ki..Canım ya kullanmasaydın keşke hapı bıraktıktan sonra 3 yada 4 aya kadar etkisi oluyomuş onun ama doktor verdiyse vardır bi bildiği...
hiçbir bilgim yok.ben hiç kullanmadım..benim bünyem kabul etmiyor bu yöntemleri...ama etkilememesi lazım..sonuçta yıllardır kullanıp bırakınca hamile kalan çok kadın var..doktora sor istersen..ben birde ikinci bi doktora görünmekte fayda olduğunu düşünüyorum..ocak ayında gitmeyi düşünüyorum başkasına.Evet cnm bence de..Ben kürtaj olduktan sonra dr doğum kontrol verdi bir kutu kullandım da..acaba o da etkiler mi hamile kalma sürecini?Bilgin var mı bu konuda
Aynen canım sn zaten koruncaktın aynı zamana denk gelıo işte sıkıntı olmaz sanırım...ben önce kullanmadım 10 gün kadar sonra çok kanamam oldu tekrara gittim doktora niye kullnmadın die kızdı bana..mecburen kullandım..ilk adetimden önce bitti işte..bir sıkıntı olmaz inş..dediğin gibi dk kullan dedğine göre bildiği bşe var demek ki..
bence de bi sıkıntı olmaz.ben önce kullanmadım 10 gün kadar sonra çok kanamam oldu tekrara gittim doktora niye kullnmadın die kızdı bana..mecburen kullandım..ilk adetimden önce bitti işte..bir sıkıntı olmaz inş..dediğin gibi dk kullan dedğine göre bildiği bşe var demek ki..
evet cnm bakalım ya 3 ay zaten korunacaktım 4 ay sonra da olsun sağlıklı olsun yeter bana..Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur..Aynen canım sn zaten koruncaktın aynı zamana denk gelıo işte sıkıntı olmaz sanırım...
günaydın evremim :) sağlıklı şeyler yiyiyoruz şekerim ceviz incir keçiboynuzu :) yok öyle cips kolatabi istekli yasayacaksn kiz:)sadece kafandan at bebek dusuncesini:)ah ah simdiden anne baba olduk :)keyfini cikar takma zamani var herseyinn.acin bir film cips kola bol bol.benm yerimede yeeekafani baska seylerle mesgul et sonra hoop bebis:)
günaydın geçmiş olsun Allahım bi daha yasatmasın kimseye inşallah bebişin sağsalim bekletmeden gelir :)günaydın arkadaşlar..bende 10 gün önce kürtaj oldum.bir haftadır sizi takip ediyorum..konu ve dayanışma çok güzel olmuş.insan böyle zamanlarda kendi gibi olan kendini anlayan insanlara ihtiyaç duyuyor..inşallah bende 3 ay sonra denemeye başlıycam tekrar..doktor tavsiyesi..beni de alırsanız aranıza sevinirim.
hoş geldin canım :)günaydın arkadaşlar..bende 10 gün önce kürtaj oldum.bir haftadır sizi takip ediyorum..konu ve dayanışma çok güzel olmuş.insan böyle zamanlarda kendi gibi olan kendini anlayan insanlara ihtiyaç duyuyor..inşallah bende 3 ay sonra denemeye başlıycam tekrar..doktor tavsiyesi..beni de alırsanız aranıza sevinirim.
yaaaa onlarıda ye zararlı şeyleride:)bebiş gelince zaten yiyemeyecksin,cann çekmesin diyede eşinde yemeyeck:)ayy hadi bakalım canm hayırlısı olsun:)günaydın evremim :) sağlıklı şeyler yiyiyoruz şekerim ceviz incir keçiboynuzu :) yok öyle cips kolabakalım bebişte gelecektir inşallah :)
günaydın geçmiş olsun Allahım bi daha yasatmasın kimseye inşallah bebişin sağsalim bekletmeden gelir :)
hahahaa:)hakkaten nerelerde.kbrmm vardı miskambr vardıı nerelerdeler yahucemrem15 cemrem nerelerdesin bebişini aldın göbüşüne yoksun buralarda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?