- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.001
tmm yıcem senın içinde bebişin içinde yicem :)yaaaa onlarıda ye zararlı şeyleride:)bebiş gelince zaten yiyemeyecksin,cann çekmesin diyede eşinde yemeyeck:)ayy hadi bakalım canm hayırlısı olsun:)
ayyy walla unuttular topiği :)hahahaa:)hakkaten nerelerde.kbrmm vardı miskambr vardıı nerelerdeler yahu
evet cnm ben de öyle yapacağım ..hiçbir bilgim yok.ben hiç kullanmadım..benim bünyem kabul etmiyor bu yöntemleri...ama etkilememesi lazım..sonuçta yıllardır kullanıp bırakınca hamile kalan çok kadın var..doktora sor istersen..ben birde ikinci bi doktora görünmekte fayda olduğunu düşünüyorum..ocak ayında gitmeyi düşünüyorum başkasına.
tmm yıcem senın içinde bebişin içinde yicem :)
ayyy walla unuttular topiği :)
Insallah rabbim nasip ederse canim :)Merhaba sanırım benimde 17 ocak...adet olmazsak eylül annesi olcaz...
Ayy canım ya zor geçicek desene hamileliğin Allah yardımcın olsun inşallah...Bebişinin minik kalbinide duymuşsun ne güzel Allahım kucaqına almayıda nasip etsin saqlıklı sıhhatli inşallah canımburdayım tatlım bir yere gitmedim takipteyim sizi.Ama mide bulantılarım çok...Birde üstüne astımım azdı krizlere girdim çıktım .Aksi gibi işlerim de çok ve işyerindekiler hamile olduğumu bilmedikleri için durumu kurtarıcam diye baya zorlanıyorum.Birde progestan içiyorum üstüne önlem için verdi dr ,hepten dünyam şaşti yani.Ama çok şükür 1-2 gündür daha iyiyim.Midem hep kötü ama sürekli birşeyler yersem daha az bulanıyor sanki.Biraz önce dr dan geldim .Bebişimin kalbini dinledim.6,9 mm olmuş miniğim.dr herşey yolunda 3 hafta sonra görüşürüz dedi.Ama ben hala arada korku yaşıyorum,sonra hemen atıyorum kafamdan.Şöyle 12.haftaları görsem daha bir rahatlıcam.İnşalllah sen de bu ay çalışmlarının sonucunu alırsın canım.@evrem_evrem11 canım prensesimiz inşallah sağlıkla gelecek annesine içini ferah tut sen.Allah!a emanet bebişlerimiz.
Ayy canım ya zor geçicek desene hamileliğin Allah yardımcın olsun inşallah...Bebişinin minik kalbinide duymuşsun ne güzel Allahım kucaqına almayıda nasip etsin saqlıklı sıhhatli inşallah canım
Allah razı olsun eşlerimizden gerçekten :) Amin canım inşallah Allah kolaylık versin...inşallah canım sağol.Oğlumda da ilk 3 ay zorlanmıştım ben.Sağolsun eşim çok yardımcı oluyor.3 haftadır mutfağa girmedim hiç.Herşeyi o hazırlıyor.Bebişim iyi olsunda güzel zorluklar bunlar önemli değil.Rabbim en kısa zamanda size de tattırsın bu duyguyu inşallah
Blummm ben nerdeym kiz burdaaaHAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ
ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
friendly--------------12 aralık ---deneme 1
moly------------------18 aralık ---deneme 1
sweet42--------------20 aralık ---deneme 3
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 1
OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
hasretduman-------17 ocak ---deneme 1
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
olcaaay--------------22 ocak ---deneme 1
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)
Allah yardımcın olsun canım..ilk 3 ayı atlatırsan daha rahat gecer inşallah..zaman geciyo görürsün o günleri deburdayım tatlım bir yere gitmedim takipteyim sizi.Ama mide bulantılarım çok...Birde üstüne astımım azdı krizlere girdim çıktım .Aksi gibi işlerim de çok ve işyerindekiler hamile olduğumu bilmedikleri için durumu kurtarıcam diye baya zorlanıyorum.Birde progestan içiyorum üstüne önlem için verdi dr ,hepten dünyam şaşti yani.Ama çok şükür 1-2 gündür daha iyiyim.Midem hep kötü ama sürekli birşeyler yersem daha az bulanıyor sanki.Biraz önce dr dan geldim .Bebişimin kalbini dinledim.6,9 mm olmuş miniğim.dr herşey yolunda 3 hafta sonra görüşürüz dedi.Ama ben hala arada korku yaşıyorum,sonra hemen atıyorum kafamdan.Şöyle 12.haftaları görsem daha bir rahatlıcam.İnşalllah sen de bu ay çalışmlarının sonucunu alırsın canım.@evrem_evrem11 canım prensesimiz inşallah sağlıkla gelecek annesine içini ferah tut sen.Allah!a emanet bebişlerimiz.
canım cok sevındım iyi olmanıza o kadarcık bulantı olsun ki hissettırsın sana bebişin orda ldugunu :) ceviz fındık badem atısıtr eger yıyebılıyosan 12. haftalarıda görceksın az kaldı canım sende içini ferah tut hepimizin bebişlerı sağsalim dunyaya gelecek Allahın izniyle :) inşallah benımkide bu ay gelir göbüşüme :):):)topiğimiz hamiş dolar :)burdayım tatlım bir yere gitmedim takipteyim sizi.Ama mide bulantılarım çok...Birde üstüne astımım azdı krizlere girdim çıktım .Aksi gibi işlerim de çok ve işyerindekiler hamile olduğumu bilmedikleri için durumu kurtarıcam diye baya zorlanıyorum.Birde progestan içiyorum üstüne önlem için verdi dr ,hepten dünyam şaşti yani.Ama çok şükür 1-2 gündür daha iyiyim.Midem hep kötü ama sürekli birşeyler yersem daha az bulanıyor sanki.Biraz önce dr dan geldim .Bebişimin kalbini dinledim.6,9 mm olmuş miniğim.dr herşey yolunda 3 hafta sonra görüşürüz dedi.Ama ben hala arada korku yaşıyorum,sonra hemen atıyorum kafamdan.Şöyle 12.haftaları görsem daha bir rahatlıcam.İnşalllah sen de bu ay çalışmlarının sonucunu alırsın canım.@evrem_evrem11 canım prensesimiz inşallah sağlıkla gelecek annesine içini ferah tut sen.Allah!a emanet bebişlerimiz.
hahahah eklememişmiyim canım kusura bakma :) bat ne zmandı 21 ocakmıydıBlummm ben nerdeym kiz burdaaa
canım idrarına iyice sıkısıpta yapıyosun dımı testlerı???eger bundan snra hiç koyulasmazsa 13. gun koyu diyebilriz adetın kac gunde bir gelıyo?Eki Görüntüle 1352050 Eki Görüntüle 1352047 Kızlar bugün 14.günüm bu akşamda ovulasyon testim siliktiyorumlar mısınız sizce yumurtlama günüm geçmiş mi? 13.gün koyu gibi ama tam olarak değil bal tarçın çörekotu yaptım bu ay o geç yumurtlatır mı ki yoksa kist olduda hiç mi yumurtlamıcam
17 ocak canimhahahah eklememişmiyim canım kusura bakma :) bat ne zmandı 21 ocakmıydı
Evet canım akşam 4ten sonra hiç su içmeyip hiç idrara çıkmayıp akşam 6.30da yapıyorum testi bugün de öğlen 2 den beri bişey içmedim az önce yaptım testi 15. Gün her zamankinden koyu çıktı heralde bu ay geç yumurtlucam inşallah umudum bu yönde yarın sabah ilişki olsun diyorum karar veremedimcanım idrarına iyice sıkısıpta yapıyosun dımı testlerı???eger bundan snra hiç koyulasmazsa 13. gun koyu diyebilriz adetın kac gunde bir gelıyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?