- 17 Aralık 2013
- 1.912
- 1.381
- 358
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
Evet canım ilkdiAllah sabır versin.İlk bebeğin miydi?
Canimm ne kadar sonra tekrar hamile kaldin?Evet içim rahat etti en azından... Şimdi de ilk göz ağrımın abisini bekliyorum evet.. Allah razı olsun... Amin inşallah sağlıkla olur..
Hyr canm ilk oldugu için gerek görmedıler acaba hata mı yapıyoruz ?tedbır amaclı kullanıcam 2dr da kullan dedı ama bi dr hamileleikte hem asprın hemde iğne kullan dedı digerı ise sadece asprın şimdi hangıne guvensem bılmıyorum bosunada ıgne vurulmak ıstemıyorum.bi zararı yok corasprının canm hamıleleık önceside içsek olur dr korunmayı bıraktıktan snra iç dedi heralde o ay hamile kalmış olursam o süreçtede içmiş olayım diye ben alıp baslıycam ama adet dönemınde kullanımı nasıl olcak onu sorcam dr cunku cok gelmesıne sebep olursenin düşük sebebin araştırılmış mıydı?Neden corasprin kullanacaksın,tedbir amaçlı mı?Benim dr da başlarız demişti tedbir için ama ben hamile kaldıktan sonra başlıcaz gibi anlamıştım.Önceden mi başlamamız gerekliymiş?
Hamileyken gec kalınmıs olur canım cunku onun sonucu cıkana kadar eger öyle bişey varsa bebege yıne kan gıtmez ve bebek yıne ölürPatalojiye gondrdiler parcayi temz dedi kromzm anamolisi dedi.gebelik olursa hemn dktra sylerim dusuk yaptigimi.acaba bu kan pihtilasmsi testi hamilykn yapilirmiki
Canimm ne kadar sonra tekrar hamile kaldin?
Hyr canm ilk oldugu için gerek görmedıler acaba hata mı yapıyoruz ?tedbır amaclı kullanıcam 2dr da kullan dedı ama bi dr hamileleikte hem asprın hemde iğne kullan dedı digerı ise sadece asprın şimdi hangıne guvensem bılmıyorum bosunada ıgne vurulmak ıstemıyorum.bi zararı yok corasprının canm hamıleleık önceside içsek olur dr korunmayı bıraktıktan snra iç dedi heralde o ay hamile kalmış olursam o süreçtede içmiş olayım diye ben alıp baslıycam ama adet dönemınde kullanımı nasıl olcak onu sorcam dr cunku cok gelmesıne sebep olur
naptın aradınmı hastaneyibilmiyorum ki bu hafta gitsem iyi olacak ama bir cesaret edemedim.Birazdan bir özel lab.arayıp pıhtılaşma testi ne kadara yapılıyormuş sorucam.Çok fazla değilse yaptırırım belki.Çünkü ünv.hastanesinden hemen randevu bulamam ve birkaç kez gidip gelmek problem olur iş yerinde .
geçmiş olsun sanada inş bekletmeden gelir kuzularkızlar benimde iki ay oldu düşük olalı bugün adet bekliyorum bakalım kurtajdan sonra ilk adetim çok yoğun oldu tekrar hamile kalmak istiyorum hayırlısıyla
Rabbim biran önce acını hafifletsin inş..çevrendekileri görmemeye çalış...2 gun once amniyosentez yaptırmaya gittim 4 aylik meleğimin kalbi Durmuş hep dua ettim allahım o kararı bize verdirme diye. Veremeyebilirdim cok zor eve geldim icim bomboş dusuk yaptırdı Dr hastanede icimde temizmis ama yaşadıklarım oyle zorduki bebegim gitti parça alıp patalojiye yolladılar genetiğe yolladılar 1 hafta sonra gorusucez dedi Dr artık beraber takip sdicezz tekrar hamile kalacaksın dedi ins allahım bu acıların ustune guzel mutluluklar yaşatır sınavım daha bitmedi goruncem hamile 7 aylik hep onu gorucem doğumda bebegi severlerden allahım dayanma gücü versin ins sabır versin rabbim
aradım özel lab.ama doktordan istek formu götürmem gerekliymiş.Yapılacak testlerin isimlarini söylerseniz fiyet da çıkarırız dediler ama ben testlerin isimlerini bilmiyorum.Bugün testlerin isimlerini bulabilirsem fiyat öğrenebilicem.naptın aradınmı hastaneyi
canım acın daha çok yeni,Allah sabır versin sana ,bana ,hepimize...2 gun once amniyosentez yaptırmaya gittim 4 aylik meleğimin kalbi Durmuş hep dua ettim allahım o kararı bize verdirme diye. Veremeyebilirdim cok zor eve geldim icim bomboş dusuk yaptırdı Dr hastanede icimde temizmis ama yaşadıklarım oyle zorduki bebegim gitti parça alıp patalojiye yolladılar genetiğe yolladılar 1 hafta sonra gorusucez dedi Dr artık beraber takip sdicezz tekrar hamile kalacaksın dedi ins allahım bu acıların ustune guzel mutluluklar yaşatır sınavım daha bitmedi goruncem hamile 7 aylik hep onu gorucem doğumda bebegi severlerden allahım dayanma gücü versin ins sabır versin rabbim
5 li trombofoli paneli genetikte yapılacak olan bu cemrearadım özel lab.ama doktordan istek formu götürmem gerekliymiş.Yapılacak testlerin isimlarini söylerseniz fiyet da çıkarırız dediler ama ben testlerin isimlerini bilmiyorum.Bugün testlerin isimlerini bulabilirsem fiyat öğrenebilicem.
pıhtılaşma testinin ismi mi bu?5 li trombofoli paneli genetikte yapılacak olan bu cemre
aradım bu paneller birkaç çeşit ve çok ayrıntılıymış tutturdu dr dan istem kağıdı alın diye.Olmazsa ben bir dr a gideyim5 li trombofoli paneli genetikte yapılacak olan bu cemre
pıhtılaşma testinin ismi mi bu?
evet sanırım ayrıntılı bu..fiyatlarda baya yüksek bildiğim kadarıyla.bi görün doktora bak bakalım ne kadar fiyat çıkaracaklar..arad
aradım bu paneller birkaç çeşit ve çok ayrıntılıymış tutturdu dr dan istem kağıdı alın diye.Olmazsa ben bir dr a gideyim
tşkler ela paylaşım içinMERHABALR
BENDE İLK BEBEĞİMİ DÜŞÜKLE SONUÇLANDIRDIM
BİR DAHA ASLA BEBEĞİM OLMAZ SANIYORDUM Kİ
HAZİRANDA DÜŞÜK YAPTIM EYLÜLDE TEKRAR HAMİLE KALDIM:)
SİMDİ 4,5 YAŞINDA YAVRUM
ÖNCE KAFANIZI RAHATLATIN KIZLAR
RABBİM HEPİNİZE NASİP ETSİN
senin dr 2 ay korunma vermişti değil mi?Sen 2 ayı beklicek misin yoksa bırakıyor musun korunmayı?Ben hala kararsızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?