Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Hyr canm ilk oldugu için gerek görmedıler acaba hata mı yapıyoruz ?tedbır amaclı kullanıcam 2dr da kullan dedı ama bi dr hamileleikte hem asprın hemde iğne kullan dedı digerı ise sadece asprın şimdi hangıne guvensem bılmıyorum bosunada ıgne vurulmak ıstemıyorum.bi zararı yok corasprının canm hamıleleık önceside içsek olur dr korunmayı bıraktıktan snra iç dedi heralde o ay hamile kalmış olursam o süreçtede içmiş olayım diye ben alıp baslıycam ama adet dönemınde kullanımı nasıl olcak onu sorcam dr cunku cok gelmesıne sebep olur
Patalojiye gondrdiler parcayi temz dedi kromzm anamolisi dedi.gebelik olursa hemn dktra sylerim dusuk yaptigimi.acaba bu kan pihtilasmsi testi hamilykn yapilirmiki
Hamileyken gec kalınmıs olur canım cunku onun sonucu cıkana kadar eger öyle bişey varsa bebege yıne kan gıtmez ve bebek yıne ölür

senin dr 2 ay korunma vermişti değil mi?Sen 2 ayı beklicek misin yoksa bırakıyor musun korunmayı?Ben hala kararsızım.

kızlar benimde iki ay oldu düşük olalı bugün adet bekliyorum bakalım kurtajdan sonra ilk adetim çok yoğun oldu tekrar hamile kalmak istiyorum hayırlısıyla

naptın aradınmı hastaneyi

2 gun once amniyosentez yaptırmaya gittim 4 aylik meleğimin kalbi Durmuş hep dua ettim allahım o kararı bize verdirme diye. Veremeyebilirdim cok zor eve geldim icim bomboş dusuk yaptırdı Dr hastanede icimde temizmis ama yaşadıklarım oyle zorduki bebegim gitti parça alıp patalojiye yolladılar genetiğe yolladılar 1 hafta sonra gorusucez dedi Dr artık beraber takip sdicezz tekrar hamile kalacaksın dedi ins allahım bu acıların ustune guzel mutluluklar yaşatır sınavım daha bitmedi goruncem hamile 7 aylik hep onu gorucem doğumda bebegi severlerden allahım dayanma gücü versin ins sabır versin rabbim

2 gun once amniyosentez yaptırmaya gittim 4 aylik meleğimin kalbi Durmuş hep dua ettim allahım o kararı bize verdirme diye. Veremeyebilirdim cok zor eve geldim icim bomboş dusuk yaptırdı Dr hastanede icimde temizmis ama yaşadıklarım oyle zorduki bebegim gitti parça alıp patalojiye yolladılar genetiğe yolladılar 1 hafta sonra gorusucez dedi Dr artık beraber takip sdicezz tekrar hamile kalacaksın dedi ins allahım bu acıların ustune guzel mutluluklar yaşatır sınavım daha bitmedi goruncem hamile 7 aylik hep onu gorucem doğumda bebegi severlerden allahım dayanma gücü versin ins sabır versin rabbim

Rabbim biran önce acını hafifletsin inş..çevrendekileri görmemeye çalış...

naptın aradınmı hastaneyi
aradım özel lab.ama doktordan istek formu götürmem gerekliymiş.Yapılacak testlerin isimlarini söylerseniz fiyet da çıkarırız dediler ama ben testlerin isimlerini bilmiyorum.Bugün testlerin isimlerini bulabilirsem fiyat öğrenebilicem.

canım acın daha çok yeni,Allah sabır versin sana ,bana ,hepimize...

5 li trombofoli paneli genetikte yapılacak olan bu cemre

MERHABALR
BENDE İLK BEBEĞİMİ DÜŞÜKLE SONUÇLANDIRDIM
BİR DAHA ASLA BEBEĞİM OLMAZ SANIYORDUM Kİ
HAZİRANDA DÜŞÜK YAPTIM EYLÜLDE TEKRAR HAMİLE KALDIM:)
SİMDİ 4,5 YAŞINDA YAVRUM
ÖNCE KAFANIZI RAHATLATIN KIZLAR
RABBİM HEPİNİZE NASİP ETSİN

tşkler ela paylaşım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…