Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Sonuçları aldın mı? Rabbim korusun umarım kürtaja gerek kalmaz. Henüz erkense regliyle birlikte düşüyor zaten.
Canım sonuç katlamıştı yani şöyle oldu 73-50-114 Dr c.tesi tekrar gel bakalım dedi kanamam yine yok doktor ilkinde bir hata olmasından şüphelendi ama bakalım bugün herşey belli olur

Ins
Canım sonuç katlamıştı yani şöyle oldu 73-50-114 Dr c.tesi tekrar gel bakalım dedi kanamam yine yok doktor ilkinde bir hata olmasından şüphelendi ama bakalım bugün herşey belli olur
Inşallah bir sorun yoktur canım güzel haberler alırsın

Kızlar merhaba ben kimyasal gebelik geçirdim daha yeni iki gündür kanamam devam ediyor vücut atıyor yani Şimdi doktor bana bi adet geçsin tekrar deneyebilirsin demişti şimdi bu kanamayı adet olarak saymıyorum değil mi? Burda okuyorum adet götmeden hamiş kalanlar var nasıl hesaplıcam ovulasyon günümü. Biraz cahilce :) olabilir sorum ama yardımcı olursanız

kanamanı adet kanaması sayacaksın canım benim

CUOTE="yarenim99, post: 38655773, member: 626461"]kanamanı adet kanaması sayacaksın canım benim[/QUOTE]
Canım önce kahverengi akıntıyla başladı sonra baktık hcg düşmüş ve akabinde bu kanamam başladı normal adetimden uzun bi dönem olcak haliyle ben ilk adet tarihimi aktif kanama başladığı gün mü kabul etmeliyim?

CUOTE="yarenim99, post: 38655773, member: 626461"]kanamanı adet kanaması sayacaksın canım benim
Canım önce kahverengi akıntıyla başladı sonra baktık hcg düşmüş ve akabinde bu kanamam başladı normal adetimden uzun bi dönem olcak haliyle ben ilk adet tarihimi aktif kanama başladığı gün mü kabul etmeliyim?[/QUOTE]
kaç haftalık hamileliğin ... ilk lekelenmeye başladığın günü adetin ilk günü sayacaksın... belki kanaman uzun sürebilir buda hamileliğinin kaç haftalık olduğuyla alakalı bir durum canım benim

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ

OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
Sweet42-------------8ocak ---deneme 2
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
hasretduman-------17 ocak ---deneme 1
kaderde_nevarsa--17 ocak ---deneme 3
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
Halemoon----------25 ocak ---deneme 1
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…