- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.201
Günaydın canım nasılsınGünaydın Kızlarr
Günaydın canım nasılsın[/
İyiyim canım aynı dewam sen napıosun nasılsın?
Canım sonuç katlamıştı yani şöyle oldu 73-50-114 Dr c.tesi tekrar gel bakalım dedi kanamam yine yok doktor ilkinde bir hata olmasından şüphelendi ama bakalım bugün herşey belli olurSonuçları aldın mı? Rabbim korusun umarım kürtaja gerek kalmaz. Henüz erkense regliyle birlikte düşüyor zaten.
Otur canım yapcak bişey yok işte calısıodun demi sen ?bende iyiyim çok şükür ewde oturuyorum napm :)
aynen bende cooook istiyrum ama bu ayda olmadı benceşu hamiş listesine eklenmeyi çooooooooooooookn istiyorum yaaaaaaaaa
Evet canim çalışıyorum tatiliz. Evde sıkıcı geçiyo yaOtur canım yapcak bişey yok işte calısıodun demi sen ?
Inşallah bir sorun yoktur canım güzel haberler alırsınCanım sonuç katlamıştı yani şöyle oldu 73-50-114 Dr c.tesi tekrar gel bakalım dedi kanamam yine yok doktor ilkinde bir hata olmasından şüphelendi ama bakalım bugün herşey belli olur
aynen bende cooook istiyrum ama bu ayda olmadı bence[/QUOTE
kanamanı adet kanaması sayacaksın canım benimKızlar merhaba ben kimyasal gebelik geçirdim daha yeni iki gündür kanamam devam ediyor vücut atıyor yaniŞimdi doktor bana bi adet geçsin tekrar deneyebilirsin demişti şimdi bu kanamayı adet olarak saymıyorum değil mi? Burda okuyorum adet götmeden hamiş kalanlar var nasıl hesaplıcam ovulasyon günümü. Biraz cahilce :) olabilir sorum ama yardımcı olursanız
Canım önce kahverengi akıntıyla başladı sonra baktık hcg düşmüş ve akabinde bu kanamam başladı normal adetimden uzun bi dönem olcak haliyle ben ilk adet tarihimi aktif kanama başladığı gün mü kabul etmeliyim?[/QUOTE]CUOTE="yarenim99, post: 38655773, member: 626461"]kanamanı adet kanaması sayacaksın canım benim
amın canım ınsallahZamani vardır canım hayırlı zamanda sağlıklisini versin Rabbim hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?