- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
MERHABALR
BENDE İLK BEBEĞİMİ DÜŞÜKLE SONUÇLANDIRDIM
BİR DAHA ASLA BEBEĞİM OLMAZ SANIYORDUM Kİ
HAZİRANDA DÜŞÜK YAPTIM EYLÜLDE TEKRAR HAMİLE KALDIM:)
SİMDİ 4,5 YAŞINDA YAVRUM
ÖNCE KAFANIZI RAHATLATIN KIZLAR
RABBİM HEPİNİZE NASİP ETSİN
Canimmm napiyosu ?hic sesin cikmiyor nasil gidiyor?pff cok stresli soz veremicem baya bekliyorum haftaici kan testine gitsem belli olurmuki adete 5gun kala
Canimmm doktoruna gorun bence normalde 2 gunde degerlerin iki kat artmali die biliyorum dusmus sanirim yanlis mi anladim?Slm arkadaslar beta hcg sonucum ayin 18 de 8375.....ikigun sonra 9226....iki gun sonra 8486 bu ne demek simdi vajinal ultrasondakese gozuktu 5 haftalik dendi bu degerler normalmi sizce ayyyyy psikolojim bozuldu.....
Evet dusmus psikolojik olabilirmiCanimmm doktoruna gorun bence normalde 2 gunde degerlerin iki kat artmali die biliyorum dusmus sanirim yanlis mi anladim?
Evet dusmus psikolojik olabilirmi
Evet iki gun sonra tekrar yapilacak test...rabbim hayirlisini versin canim....kese 15 mm icinde hicbisey goremediler bu korkutuyo beni .dis gebelik olamaz demi ....benim surekli adet duzensizligimde vardi mucize bebek diyodum .ama öyle alıştım ki...geceleri uyuyamiyorum ...dua edelim arkadaş lar nolur; (canım bi zamandan snra 2 katı artmıyomuş ama senınkinde düşme olmuş en iyisi dr görunmen ama stres yapma bebişin etkılenmesın
Tskler rabbim herkese hayirlisiyla nasip etsin tamamina erdirsinkonu sahibi arkadaşım çok geçmiş olsun ve Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sana burada yazan arkadaşlarıma ve bebek bekleyen herkese ve banada inşaAllah:)
bende ocak ayında düşük yaptım ilk bebeğimizdi ve kaybettim ardından kürtaj oldum vs. şimdi tekrar bebek istiyoruz hayırlısıyla ama benim regl tarihim olmadığı için yani düzensiz olduğu için çok korkuyorum.şuan yine günüm geçti ama testler negatif.sorsanız sanki hamileyim kasık ve bel ağrısı şikayetlerim durmuyor ama bazen psikolojıik olduğunu düşünüyorum ama ne yapmalıyım bilemiyorum işte
Canm iyi gibiyim mahkemeden bahsetmistim ya bugun sbh gerceklesti ama ben uzakta olunca garip duygulardayim.ayricada adet gunumu bekliyorum ayni zamanda o gunde ailemn yanina gitcem bayrami gecircem..umarim hayirli haberler alirimda hem bana hem aileme moral olur rabbim buyuk..sen nasilsinCanimmm napiyosu ?hic sesin cikmiyor nasil gidiyor?
Canim oncelikle geçmiş olsun .ben cok erken gittim galiba doktora. Cunku gunum gecmeden testler tahliller o bozdu psikolojimi.kanamam yok agrilarim sancilarim suan hafifledi...eminim seninkide stresten...adet gunumuzu bilmememiz bizi yaniltiyo..rabbim inşallah sanada hayirli ewlatlar versinkonu sahibi arkadaşım çok geçmiş olsun ve Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sana burada yazan arkadaşlarıma ve bebek bekleyen herkese ve banada inşaAllah:)
bende ocak ayında düşük yaptım ilk bebeğimizdi ve kaybettim ardından kürtaj oldum vs. şimdi tekrar bebek istiyoruz hayırlısıyla ama benim regl tarihim olmadığı için yani düzensiz olduğu için çok korkuyorum.şuan yine günüm geçti ama testler negatif.sorsanız sanki hamileyim kasık ve bel ağrısı şikayetlerim durmuyor ama bazen psikolojıik olduğunu düşünüyorum ama ne yapmalıyım bilemiyorum işte
amin canım.bence sende rahat ol biraz sonuçta bebeğin doğacaksa kanaman sürekli olsa bile doğar ki kanaman durmuş. şuan herşeyinle bebeğini etkiliyosun ne olursa olsun ne bebeğini nede kendini üzmemeye çalış. ben hamileyken hiç dikkat etmedim alivei sorunlar sanki herşey üst üste geldi o dönem. ve üzüntü bebeği çok etkiliyo.bunu unutma o yüzden en azından bebeğin için biraz rahat ol ve Allah a bırak.Canim oncelikle geçmiş olsun .ben cok erken gittim galiba doktora. Cunku gunum gecmeden testler tahliller o bozdu psikolojimi.kanamam yok agrilarim sancilarim suan hafifledi...eminim seninkide stresten...adet gunumuzu bilmememiz bizi yaniltiyo..rabbim inşallah sanada hayirli ewlatlar versin
Evet iki gun sonra tekrar yapilacak test...rabbim hayirlisini versin canim....kese 15 mm icinde hicbisey goremediler bu korkutuyo beni .dis gebelik olamaz demi ....benim surekli adet duzensizligimde vardi mucize bebek diyodum .ama öyle alıştım ki...geceleri uyuyamiyorum ...dua edelim arkadaş lar nolur; (
Az kaldi canimm bende sabirsizlikla bekliyorum haberini aileninde hakkinda hayirlisi olsun Mevlam buyuk belki bebis yeni umutlarla gelir herkesin derdini unutturur gebelik testi yaptin mi hic benimki 2 gun once filan cikmisti testte?Canm iyi gibiyim mahkemeden bahsetmistim ya bugun sbh gerceklesti ama ben uzakta olunca garip duygulardayim.ayricada adet gunumu bekliyorum ayni zamanda o gunde ailemn yanina gitcem bayrami gecircem..umarim hayirli haberler alirimda hem bana hem aileme moral olur rabbim buyuk..sen nasilsin
Yok canm yapmadim daha test.daha haftasonunu bekliyorum rabbim buyuk bekleyen herkesi sevindirsin..benmde 2gun oncesinde cikmisti o yuzden cmtsiyi bekliyorum:)Az kaldi canimm bende sabirsizlikla bekliyorum haberini aileninde hakkinda hayirlisi olsun Mevlam buyuk belki bebis yeni umutlarla gelir herkesin derdini unutturur gebelik testi yaptin mi hic benimki 2 gun once filan cikmisti testte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?