- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.221
ınsallah canım benımde 5 gun var bende test yaptm ama negSelam kızlar adetime yedi gün var ama dayanamadım test yaptım, sonuç negatif ama goguslerim aşırı hassas dokunamiyorum, belki hamileyimdir diye yaptım testi. Hayırlısını diliyorum Rabbimden.bu ay değilse öbür ay İnsaAllah 
Canım seninde bat tarihin 10 ocak değilmi? Hayırlısı olsun cnm öbür aya kaldı umutlarınsallah canım benımde 5 gun var bende test yaptm ama neg
ne demek canım benim... aklına takılan herşeyi sorabilirsin çekinmeden...Yarenim99 çok teşekkür ederim canım
Canim regl oldunmu ? Umarim hamilesindir :)Yok canim yaa yapmadim ki.. Yoksa habersiz birakmam zaten.. Dunden beri isalim de ayiptir soylemesi her adetten once olurum o yuzden moralim bozuldutest yapip yeniden hayal kirikligi yasamak istemedim bekliyorum bakalim.. Zaten karnim da agrimaya basladi yarin olmam lazim belki aksama bile gelebilir... Hic keyfim yok yani anlayacagin umudum sende ve diger arkasaslarda.. İyi haberlerini aliriz insallah..
Yok canim daha olmadim ama hafif hafif agriyor karnim aradaCanim regl oldunmu ? Umarim hamilesindir :)
bnm 8 ocak canım hayırlısı dcek baska bişey yokCanım seninde bat tarihin 10 ocak değilmi? Hayırlısı olsun cnm öbür aya kaldı umutlar
Yok canim daha olmadim ama hafif hafif agriyor karnim aradakismet bakalim bekliyorum.. Test yapip negatif cikinca sabahina oluyorum psikolojik herhalde
Yok canim daha olmadim ama hafif hafif agriyor karnim aradakismet bakalim bekliyorum.. Test yapip negatif cikinca sabahina oluyorum psikolojik herhalde
Biliyorum iste cok benzedigi icin yapmak istemiyorum.. Bu ay ilk kez tedavi oldugum icin gecikebilir belki diye bekliyorum.. Gecen ay da 2 gun gecikmisti cok umutlandim ama testte neg cikti hemen arkasindan geldi kirmizilarBelirtiler birbirine cok benziyor ama yarin bi test yap inşallah pozitif sonuç alirsin :)
ama kormaa lütfenn sen bana umut olcannnn aslıııııBiliyorum iste cok benzedigi icin yapmak istemiyorum.. Bu ay ilk kez tedavi oldugum icin gecikebilir belki diye bekliyorum.. Gecen ay da 2 gun gecikmisti cok umutlandim ama testte neg cikti hemen arkasindan geldi kirmizilarKorkuyorum test yapmaya..
seni bekliorum heycanlaaaaaBiliyorum iste cok benzedigi icin yapmak istemiyorum.. Bu ay ilk kez tedavi oldugum icin gecikebilir belki diye bekliyorum.. Gecen ay da 2 gun gecikmisti cok umutlandim ama testte neg cikti hemen arkasindan geldi kirmizilarKorkuyorum test yapmaya..
Sen bana ben sana umut olucaz canim insallahseni bekliorum heycanlaaaaa
inşallahh tatlımm inşallahhhhhh inşallahh hamişizz dieee coşarız burdadaaa offf benm karnım ağırıyo adet olcakmışım gibi ama umursamamaya çalışıyorummmSen bana ben sana umut olucaz canim insallahumarim ikimiz de bu mutlulugu yeniden yasariz tatlimm
Off yaa ayneninşallahh tatlımm inşallahhhhhh inşallahh hamişizz dieee coşarız burdadaaa offf benm karnım ağırıyo adet olcakmışım gibi ama umursamamaya çalışıyorummm
ayy benm bel ağrım geçti bugün biraz sadece tatlı tatlı ağrı girip çıkıo girip çıkıyoooOff yaa aynenyatiyom televizyon karsisinda ama aklim hep orada yaa... Belim de agriyor cokk
Hadi bakalim insallah iyiye isarettir o agrilar.. Benim bugun 14. Gundu ama yarin sabah uyaninca olmus olucam herhalde oyle hissediyorum umarim olmaz.. Senin kacinci gun bugun?ayy benm bel ağrım geçti bugün biraz sadece tatlı tatlı ağrı girip çıkıo girip çıkıyoooama artık senin yarın belli olur iğnedn sonraki kaçıncı günün ?
bugün 11. gün oluyo sanırım 24 aralıkta olmuştumm iğneyii ayy panik oldum ilk iğnemde klomensiz iğne yapılmıştı sadece kimyasal olmuştu benim 15. gün idrartestim yarım saat sonra silik çıkıştı sonra değerim 5.60 mı öle bişiydi dr düşer dedi muhtemelen kimyasaldı dedi bu kez 12. gün test yap dedi dr banaHadi bakalim insallah iyiye isarettir o agrilar.. Benim bugun 14. Gundu ama yarin sabah uyaninca olmus olucam herhalde oyle hissediyorum umarim olmaz.. Senin kacinci gun bugun?
Tek care beklemek ..Biliyorum iste cok benzedigi icin yapmak istemiyorum.. Bu ay ilk kez tedavi oldugum icin gecikebilir belki diye bekliyorum.. Gecen ay da 2 gun gecikmisti cok umutlandim ama testte neg cikti hemen arkasindan geldi kirmizilarKorkuyorum test yapmaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?