Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Selam kızlar adetime yedi gün var ama dayanamadım test yaptım, sonuç negatif ama goguslerim aşırı hassas dokunamiyorum, belki hamileyimdir diye yaptım testi. Hayırlısını diliyorum Rabbimden.bu ay değilse öbür ay İnsaAllah 

ınsallah canım benımde 5 gun var bende test yaptm ama neg

Canim regl oldunmu ? Umarim hamilesindir :)

Yok canim daha olmadim ama hafif hafif agriyor karnim arada kismet bakalim bekliyorum.. Test yapip negatif cikinca sabahina oluyorum psikolojik herhalde
Yok canim daha olmadim ama hafif hafif agriyor karnim arada kismet bakalim bekliyorum.. Test yapip negatif cikinca sabahina oluyorum psikolojik herhalde

Belirtiler birbirine cok benziyor ama yarin bi test yap inşallah pozitif sonuç alirsin :)

Belirtiler birbirine cok benziyor ama yarin bi test yap inşallah pozitif sonuç alirsin :)
Biliyorum iste cok benzedigi icin yapmak istemiyorum.. Bu ay ilk kez tedavi oldugum icin gecikebilir belki diye bekliyorum.. Gecen ay da 2 gun gecikmisti cok umutlandim ama testte neg cikti hemen arkasindan geldi kirmizilar Korkuyorum test yapmaya..

Biliyorum iste cok benzedigi icin yapmak istemiyorum.. Bu ay ilk kez tedavi oldugum icin gecikebilir belki diye bekliyorum.. Gecen ay da 2 gun gecikmisti cok umutlandim ama testte neg cikti hemen arkasindan geldi kirmizilar Korkuyorum test yapmaya..
ama kormaa lütfenn sen bana umut olcannnn aslııııı

seni bekliorum heycanlaaaaa

Sen bana ben sana umut olucaz canim insallah umarim ikimiz de bu mutlulugu yeniden yasariz tatlimm
inşallahh tatlımm inşallahhhhhh inşallahh hamişizz dieee coşarız burdadaaa offf benm karnım ağırıyo adet olcakmışım gibi ama umursamamaya çalışıyorummm

Off yaa aynen yatiyom televizyon karsisinda ama aklim hep orada yaa... Belim de agriyor cokk
ayy benm bel ağrım geçti bugün biraz sadece tatlı tatlı ağrı girip çıkıo girip çıkıyooo ama artık senin yarın belli olur iğnedn sonraki kaçıncı günün ?

ayy benm bel ağrım geçti bugün biraz sadece tatlı tatlı ağrı girip çıkıo girip çıkıyooo ama artık senin yarın belli olur iğnedn sonraki kaçıncı günün ?
Hadi bakalim insallah iyiye isarettir o agrilar.. Benim bugun 14. Gundu ama yarin sabah uyaninca olmus olucam herhalde oyle hissediyorum umarim olmaz.. Senin kacinci gun bugun?

Hadi bakalim insallah iyiye isarettir o agrilar.. Benim bugun 14. Gundu ama yarin sabah uyaninca olmus olucam herhalde oyle hissediyorum umarim olmaz.. Senin kacinci gun bugun?
bugün 11. gün oluyo sanırım 24 aralıkta olmuştumm iğneyii ayy panik oldum ilk iğnemde klomensiz iğne yapılmıştı sadece kimyasal olmuştu benim 15. gün idrartestim yarım saat sonra silik çıkıştı sonra değerim 5.60 mı öle bişiydi dr düşer dedi muhtemelen kimyasaldı dedi bu kez 12. gün test yap dedi dr bana

Slm hanimlar 8 yillik evliyim bir kiscem.ar 4 yasinda bir bebis daha istiyoruz,su imzayi duzenleyip.silemedim yapisti yakama.....neyse bizeee cok.dua edin 1kurtahim.var ve 5 dusuk.farkli vakitlerde farkli sebeblerden insallah bir kelebek daha konar karnima ordanda ablasinin kollarina cok fazla kardes.istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…