Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Gunaydinnn.. Kusura bakma canim uyuyakalmisim gece.. cok uzuldum canim gecmis olsun.. Eee o zaman bugun yapicak misin ne dusunuyorsun? Bu arada agrilarim devam ediyor ama bisi yok henuz

Gunaydinnn.. Kusura bakma canim uyuyakalmisim gece.. cok uzuldum canim gecmis olsun.. Eee o zaman bugun yapicak misin ne dusunuyorsun? Bu arada agrilarim devam ediyor ama bisi yok henuz
Yok cnm pazartesi sabah idrar testi yaparim pozitifse kana giderim asil sen yapsana kac gun gecti

Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin canım benim

inşallah cnm Rbbim sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin

insallah hayirlu zamanda hamile kalirsin canim dusuklere uzuluyoruz ama Allah oyle bir duzende yaratmis ki kainati eger bir aksaklik olmasaydi dusuk olmazdi sakat yada anomali dogacagina dusmesi hayirlu olmustur kimbilir
Çok Haklısın bende öyle düşünüyorum hatta rüyamda bile görmüştüm bacakları kırık bir kuzu verdiler kucağıma bu çok acı çeker dayanamaz deyip kasaba götürüp kestirdim ertesi gün düşük yaptım Rabbim Herşeyin hayırlısını versin inş

Kizlar esimin israrlarina dayanamayip test yaptim ama tahmin ettigim gibi negatif.. Kismet diilmis bu ay artik sizden guzel haberler bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…