- 5 Haziran 2014
- 252
- 145
- 133
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.241
Gunaydinnn.. Kusura bakma canim uyuyakalmisim gece..bugün 11. gün oluyo sanırım 24 aralıkta olmuştumm iğneyii ayy panik oldum ilk iğnemde klomensiz iğne yapılmıştı sadece kimyasal olmuştu benim 15. gün idrartestim yarım saat sonra silik çıkıştı sonra değerim 5.60 mı öle bişiydi dr düşer dedi muhtemelen kimyasaldı dedi bu kez 12. gün test yap dedi dr bana
Tek care beklemek ..
Yok cnm pazartesi sabah idrar testi yaparim pozitifse kana giderim asil sen yapsana kac gun gectiGunaydinnn.. Kusura bakma canim uyuyakalmisim gece..cok uzuldum canim gecmis olsun.. Eee o zaman bugun yapicak misin ne dusunuyorsun? Bu arada agrilarim devam ediyor ama bisi yok henuz
En iyisi bekle bir gun daha kesinlessin.. Ben oldum olucam obyuzden yapip uzulmek istemiyorum..Yok cnm pazartesi sabah idrar tesiste pozitifse kana giderim asil sen yapsana kac gun gecti
nasıl bu kadar emin olabiliyosun yaffffEn iyisi bekle bir gun daha kesinlessin.. Ben oldum olucam obyuzden yapip uzulmek istemiyorum..
Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin canım benimSlm hanimlar 8 yillik evliyim bir kiscem.ar 4 yasinda bir bebis daha istiyoruz,su imzayi duzenleyip.silemedim yapisti yakama.....neyse bizeee cok.dua edin 1kurtahim.var ve 5 dusuk.farkli vakitlerde farkli sebeblerden insallah bir kelebek daha konar karnima ordanda ablasinin kollarina cok fazla kardes.istiyoruz
Canim senin guzel haberlerini bekliyorunm burda insallah olucak bu sefer :)nasıl bu kadar emin olabiliyosun yaffff
Canim varmi biseyler?En iyisi bekle bir gun daha kesinlessin.. Ben oldum olucam obyuzden yapip uzulmek istemiyorum..
Insallahh canim yaaa insallah ama sanki bole adet sancisi gibi tatli tatli agrim var bide afedersiniz gazim cok yaa benim bu kezCanim senin guzel haberlerini bekliyorunm burda insallah olucak bu sefer :)
Hadi hamilesindir inşallah :)Insallahh canim yaaa insallah ama sanki bole adet sancisi gibi tatli tatli agrim var bide afedersiniz gazim cok yaa benim bu kez
inşallah cnm Rbbim sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsinSlm hanimlar 8 yillik evliyim bir kiscem.ar 4 yasinda bir bebis daha istiyoruz,su imzayi duzenleyip.silemedim yapisti yakama.....neyse bizeee cok.dua edin 1kurtahim.var ve 5 dusuk.farkli vakitlerde farkli sebeblerden insallah bir kelebek daha konar karnima ordanda ablasinin kollarina cok fazla kardes.istiyoruz
Çok Haklısın bende öyle düşünüyorum hatta rüyamda bile görmüştüm bacakları kırık bir kuzu verdiler kucağıma bu çok acı çeker dayanamaz deyip kasaba götürüp kestirdim ertesi gün düşük yaptım Rabbim Herşeyin hayırlısını versin inşinsallah hayirlu zamanda hamile kalirsin canim dusuklere uzuluyoruz ama Allah oyle bir duzende yaratmis ki kainati eger bir aksaklik olmasaydi dusuk olmazdi sakat yada anomali dogacagina dusmesi hayirlu olmustur kimbilir
inşallah cnm Rbbim sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin
Ya offf ben de bilmiyorum kiii... Ama karar verdim aksama kadar olmazsam yapicam neyse ne biliyim bari..nasıl bu kadar emin olabiliyosun yaffff
inşallaaahh çok istiyorummHadi hamilesindir inşallah :)
yanii bence sen yapmalısınnn senin günün geçti çünkü tatlımmmYa offf ben de bilmiyorum kiii... Ama karar verdim aksama kadar olmazsam yapicam neyse ne biliyim bari..
Nen catladim heycandan meraktan sonuc yokmuinşallaaahh çok istiyorummAllahımm nolur gelmiş olsunn meleğimm nolurrrr kırmızılardan nefret ettim artıkınnn
yokk canım yaaa henüzzz daha bugün iğneden sonraki 11. gün yarın 12. gün belki test yaparım sabah ama eşimde akşam acilde kan versek dioda cesaretim yok artı belli olmazzz net bişi dimiNen catladim heycandan meraktan sonuc yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?