- 5 Haziran 2014
- 252
- 145
- 133
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.261
yokk canım yaaa henüzzz daha bugün iğneden sonraki 11. gün yarın 12. gün belki test yaparım sabah ama eşimde akşam acilde kan versek dioda cesaretim yok artı belli olmazzz net bişi dimi
yokk canım yaaa henüzzz daha bugün iğneden sonraki 11. gün yarın 12. gün belki test yaparım sabah ama eşimde akşam acilde kan versek dioda cesaretim yok artı belli olmazzz net bişi dimi
Kizlar esimin israrlarina dayanamayip test yaptim ama tahmin ettigim gibi negatif..Kismet diilmis bu ay artik sizden guzel haberler bekliyorum..
Canim saglik olsun onumuzdeki aya bakalim hem.gec dollenmeyse negatif olabilir
Aynen oyle canim.o yuzden sordum.ne hissettiginiOlabilir tabii canim ama zannetmiyorum.. Onceki hamileligimde icime dogmustu hem de hic aklimda yokken hamile kalmistim iste boyle dusundukce olmuyor maalesef.. Kismet bakalim bir dahaki aya insallah..
Hissediyor insan bence.. Ama ilk hamileliklerde daha cok hissediliyor. Cunku tedaviye baslayinca her belirtiden anlam cikarmaya basliyorsun. Ama ilk seferinde bu tip belirtileri ilk defa yasayinca fatki anliyor sanirim insan.. Hepimiz icin hayirlisi olsun canim saglikla istedikleri zaman gelsin yavrularimiz insallah..Ay
Aynen oyle canim.o yuzden sordum.ne hissettigini
şuan korkuuu hissediyomm ya bilmiyorum bazen kasıklarım adet olcam gibi ağrı var ama bazen yok sadece kasılıyo ayagım çok o kadarNe hissediyorsun peki
aslıcanaydın bozma moralini yaa...adet olana kadar vardır bi umut bence..sweet42 inşallah senden de iyi haberler alırız biraz kafanı mı dağıtsan çok dinleme vücudunu..yani bence
şuan korkuuu hissediyomm ya bilmiyorum bazen kasıklarım adet olcam gibi ağrı var ama bazen yok sadece kasılıyo ayagım çok o kadar
Cikar kuzum git yaptir keske benimki de oyle israrci olsa....24 aralikta catlama ignesi oldum ben bu aksam kan tahlili yaptirsam cikarmi ? Esim israrcii
Olabilir tabii canim ama zannetmiyorum.. Onceki hamileligimde icime dogmustu hem de hic aklimda yokken hamile kalmistim iste boyle dusundukce olmuyor maalesef.. Kismet bakalim bir dahaki aya insallah..
Ne diyim arkadasim.insallah kelebegin seninledir bende cok.istiyorum,simdi yenibitti kirmizilar yarin yum.donemi adet donemi basladimo.gor.sen bendeki heycani
Kuzum ya kan tahlili yaptirsam cikarmi esim hazirlan gidelim dedi gidicez herhaldee offf
Ciktik evden gidioz bakalim hakkimizda hayirlisiCikar kuzum git yaptir keske benimki de oyle israrci olsa....
Haber verrrCiktik evden gidioz bakalim hakkimizda hayirlisi
vermezmiyim insallah sevindirici haberlerle gelirimmm insallahhhhHaber verrr
vermezmiyim insallah sevindirici haberlerle gelirimmm insallahhhh
Yok bebegim kaybettik biz bu gicik imzayida silemedim hergordugumde sinir oluyorum.....Kuzum sen hamis diilmisin ?
ayyy kusura bakma canımm yaaa yaranı desmek istemezdimYok bebegim kaybettik biz bu gicik imzayida silemedim hergordugumde sinir oluyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?