Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

yokk canım yaaa henüzzz daha bugün iğneden sonraki 11. gün yarın 12. gün belki test yaparım sabah ama eşimde akşam acilde kan versek dioda cesaretim yok artı belli olmazzz net bişi dimi

Canim 11. Gun kanda belli olabilir aslinda ama sonra erken yapip da negatif cikarsa bosuna uzulursun.. Ama oyle bir sansin varsa ve dayanamiyorum diyorsan yap bence.. Umarim iyi haberler alirsin

Ay

Aynen oyle canim.o yuzden sordum.ne hissettigini
Hissediyor insan bence.. Ama ilk hamileliklerde daha cok hissediliyor. Cunku tedaviye baslayinca her belirtiden anlam cikarmaya basliyorsun. Ama ilk seferinde bu tip belirtileri ilk defa yasayinca fatki anliyor sanirim insan.. Hepimiz icin hayirlisi olsun canim saglikla istedikleri zaman gelsin yavrularimiz insallah..

aslıcanaydın bozma moralini yaa...adet olana kadar vardır bi umut bence..sweet42 inşallah senden de iyi haberler alırız biraz kafanı mı dağıtsan çok dinleme vücudunu..yani bence

24 aralikta catlama ignesi oldum ben bu aksam kan tahlili yaptirsam cikarmi ? Esim israrcii
aslıcanaydın bozma moralini yaa...adet olana kadar vardır bi umut bence..sweet42 inşallah senden de iyi haberler alırız biraz kafanı mı dağıtsan çok dinleme vücudunu..yani bence

Ne diyim arkadasim.insallah kelebegin seninledir bende cok.istiyorum,simdi yenibitti kirmizilar yarin yum.donemi adet donemi basladimo.gor.sen bendeki heycani
şuan korkuuu hissediyomm ya bilmiyorum bazen kasıklarım adet olcam gibi ağrı var ama bazen yok sadece kasılıyo ayagım çok o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…