Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Ol
3.3 çıktı canım negatif yaniii olmadıı bu ayda 4 yumurta olmasına rağmen olmadııı
Olsun vakti değilmiş biraz ağla kendine gelirsin benim.kizimda tedaviyle olmustu ve aşılama yapilacagimiz ay 1 yum.vardi 16.gun 13mm di sonra o ay igne vs iptal.edildi ve benim.minik kuzum o ay surpriz yapti bize

@miskamber ve kübra nerelerdeler acaba
canimm eger beni soruyosan buralardayim giremedim cok okuyup ciktim yogun gecti bikac ay bu ayda cok umit yok benden yumurtlama haftamda yurtdisina gitmek zorunda kaldim cok uzgunum ya yumurtlamadan 2 3 gun oldu iliski tutmaz heralde adet gunumu bekliyorum 8 ocak bakalim hayirlisi senin durumlar nasil?

24 aralikta catlama ignesi oldum ben bu aksam kan tahlili yaptirsam cikarmi ? Esim israrcii

Valla net birsey diyemiyorum ki canim.. Ama ignenin etkisi gecmistir bence idrarda cikmasabile gec dollenme olsa da kanda cikar bence.. Ama biraz daha beklesen belki daha net bir sonuc alirsin..

Valla net birsey diyemiyorum ki canim.. Ama ignenin etkisi gecmistir bence idrarda cikmasabile gec dollenme olsa da kanda cikar bence.. Ama biraz daha beklesen belki daha net bir sonuc alirsin..
ayy hiçç beklemiycem testle mestle uğraşmıycam negatif işte geç döllenme şansıda pek yok iğne günü çarşamba perşembe cuma ilişki oldu sonra bayağı ara verdik belim çok ağırdığı için 1 kez oldu yani bi dahada olmadıı umutt sıfır anlayacağın neysee hayırlısı eşim ay sonu amelyat olur sonrada bakıcaz artık bende dinlenmiş olurum birraz

3.3 çıktı canım negatif yaniii olmadıı bu ayda 4 yumurta olmasına rağmen olmadııı

Kuzum yaa ben diger mesajlari okumadan cevap yazmisim sana uzulme tatlim yaa sakin da aglama!! O minik melek ne zaman gelecegini biliyor sadece biraz nazli o kadar o gun gelip yavruna kavustugunda butunbu uzuntulere beklemelere degecek sen sadece sabret ve umudunu kaybetme olur mu? hersey cooooook guzel olucak

Her iste bir hayir vardir tatlim yaa oyle dusun.. Belki esinin ameliyatindan sonra o kadar kolay hamile kalicaksin ki artik kalmiyim diyceksin bak gor Demekki esin de sana destek ki bu saatte acillere geliyor seninle israr bile ediyor ne mutlu

inşallahh bitanem yaaa şimdi geçti artık düşünmüycem işte kafam rahatladıı amann geleceği zamanı Allahım biliyo hayırlı zamanda gelsin inşallahh

Her iste bir hayir vardir tatlim yaa oyle dusun.. Belki esinin ameliyatindan sonra o kadar kolay hamile kalicaksin ki artik kalmiyim diyceksin bak gor Demekki esin de sana destek ki bu saatte acillere geliyor seninle israr bile ediyor ne mutlu
ayy kafasından atmak içindir sürekli acaba olmuşudur bebiş varmıdırki diyip duruyodum yaa kurtulmak içindir ama daha fena olduu başının etini yeyip amelyata ikna ettimm

yokk aaa üzülmedimm en azından artık psikolojik mi bilmiom acıkıyorum yaa çok 1 kilo aldımm o kar kaldııı eheheheh

Benim de belirtilerimin %90 i psikolojik artik.. Eskiden belim hic agrimazdi simdi her regl donemi agriyor.. Ahhh kiloyu sorma hic kurtajdan sonra uzuntuden yemege vurdum kendimi resmen 5 kilo aldim hala da duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…