- 5 Haziran 2014
- 252
- 145
- 133
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.301
ayneennn kesinlikle her şerde bir hayır vardırrrsen umuudunu hiçç kesme çalışmalaraaa son hızzz devam et tamammı ben azcık inziva modunda olcam ehehehehe .
ayyy ben tam tam tersi hamişken 4 kilo aldım kürtajdan 15 gün sonra 49 kiloya düştüm ama limdi şişmeye başladımmmBenim de belirtilerimin %90 i psikolojik artik.. Eskiden belim hic agrimazdi simdi her regl donemi agriyor.. Ahhh kiloyu sorma hic kurtajdan sonra uzuntuden yemege vurdum kendimi resmen 5 kilo aldim hala da duruyor
yaaa bakk eşinde problem yoksa eğer sen tedavini aksatma hiçç bnm inzivam kociş yüzünden kuzucummBen bu ay da ilac aliyim diyorum sansimi arttiriyim ama gene olmazsa ben de uzun bir inzivaya cekilicem kesinnn...
Canım benim hayırlısı olsun inşallah...Olabilir tabii canim ama zannetmiyorum.. Onceki hamileligimde icime dogmustu hem de hic aklimda yokken hamile kalmistim iste boyle dusundukce olmuyor maalesef.. Kismet bakalim bir dahaki aya insallah..
Gunydin canmm nerelerdesn senGünaydın Kızlarr
Canım benim hayırlısı olsun inşallah...
canlarım , bebeklerim kuzucuklarım ben geldim. Nasılsınız şöyle hızlıca okudum yazılanları moral bozmak yok Allah'tan ümit kesilmez bende yarın doktora gideceğim kalp atışlarını tekrar dinlemek için .
şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür mide bulantısı, ara ara baş dönmesi ve kasıklarımda agrı var onun haricinde herşey yolunda sanırımHosgeldin canimmm yeniden.. Yolinda mi hersey? Hayirlisi ile dinlersiniz insallah kalp atislarini ne guzelll
Günaydın canımGünaydın Kızlarr
Hoşgeldin cnm..İnşallah bir sorun olmaz iyidir bebeğin :)canlarım , bebeklerim kuzucuklarım ben geldim. Nasılsınız şöyle hızlıca okudum yazılanları moral bozmak yok Allah'tan ümit kesilmez bende yarın doktora gideceğim kalp atışlarını tekrar dinlemek için .
İyiyiz canım benim sen nasılsın ? Ohh duy duy neşe verir sana inşallah canım benim :)canlarım , bebeklerim kuzucuklarım ben geldim. Nasılsınız şöyle hızlıca okudum yazılanları moral bozmak yok Allah'tan ümit kesilmez bende yarın doktora gideceğim kalp atışlarını tekrar dinlemek için .
Nasılsın canım benimGünaydın canım
inşallah canımHoşgeldin cnm..İnşallah bir sorun olmaz iyidir bebeğin :)
çok iyiyim allaha şükür.İyiyiz canım benim sen nasılsın ? Ohh duy duy neşe verir sana inşallah canım benim :)
Hayırlısı olsun cnm..Eşin tedavsini olsun sonra her şey yoluna girecek inşallah..Zamanı gelince gelecek bebişin3.3 çıktı canım negatif yaniii olmadıı bu ayda 4 yumurta olmasına rağmen olmadııı
İyiyim cnm çok şükür..Evde oturmak yaramadı sıkıldımNasılsın canım benim
İyiyim canım bende işe başladık bakalım :) Bende yumyum günlerimdeyim ateş basıo kasıklarım aqrıo boş geçirmemeye calısıorum bakalım hayırlısı canım ya...İyiyim cnm çok şükür..Evde oturmak yaramadı sıkıldımsen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?