Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Benim de belirtilerimin %90 i psikolojik artik.. Eskiden belim hic agrimazdi simdi her regl donemi agriyor.. Ahhh kiloyu sorma hic kurtajdan sonra uzuntuden yemege vurdum kendimi resmen 5 kilo aldim hala da duruyor
ayyy ben tam tam tersi hamişken 4 kilo aldım kürtajdan 15 gün sonra 49 kiloya düştüm ama limdi şişmeye başladımmm amann kocişş düşünsünn bananeee kilo çok engel diildir herhaldeee

Ben bu ay da ilac aliyim diyorum sansimi arttiriyim ama gene olmazsa ben de uzun bir inzivaya cekilicem kesinnn...
yaaa bakk eşinde problem yoksa eğer sen tedavini aksatma hiçç bnm inzivam kociş yüzünden kuzucumm senin eşte sorun yoksa ilaç kullan günleri sağlamlaştır ama eşinede keçi boynuzu kürü yap her ihtimale karşı onlar en ufak streste kötü spermcikler artıyo ya ondan iyi besle kocişi

Olabilir tabii canim ama zannetmiyorum.. Onceki hamileligimde icime dogmustu hem de hic aklimda yokken hamile kalmistim iste boyle dusundukce olmuyor maalesef.. Kismet bakalim bir dahaki aya insallah..
Canım benim hayırlısı olsun inşallah...

canlarım , bebeklerim kuzucuklarım ben geldim. Nasılsınız şöyle hızlıca okudum yazılanları moral bozmak yok Allah'tan ümit kesilmez bende yarın doktora gideceğim kalp atışlarını tekrar dinlemek için .

Hosgeldin canimmm yeniden.. Yolinda mi hersey? Hayirlisi ile dinlersiniz insallah kalp atislarini ne guzelll

Hoşgeldin cnm..İnşallah bir sorun olmaz iyidir bebeğin :)

Esimin isi cok stressli o yuzden o kanuda birsey yapiyorum maaleseff Ama gecen ay keciboynuzunu ben soylemeden kendi alip gelmis cok hosuma gitti bu ay da polen aliy dedi Bakalim ben de dikkat etmeye devam edicem bir ay daha ilaca devam..

İyiyiz canım benim sen nasılsın ? Ohh duy duy neşe verir sana inşallah canım benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…