- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.321
İyi cnm ne güzel :) İnşallah bu ay gelir meleğin çok bekletmeden hayırla sağlıkla gelsin..Hadi sen hamiş ol bu ay şubatta da ben başlarım çalışmalara İnşallahİyiyim canım bende işe başladık bakalım :) Bende yumyum günlerimdeyim ateş basıo kasıklarım aqrıo boş geçirmemeye calısıorum bakalım hayırlısı canım ya...
Ayy inşallah canım yaİyi cnm ne güzel :) İnşallah bu ay gelir meleğin çok bekletmeden hayırla sağlıkla gelsin..Hadi sen hamiş ol bu ay şubatta da ben başlarım çalışmalara İnşallah
İnşallah cnm..Ayy inşallah canım yaBaşla tabi peş peşe gelir inşallah bebişlerimiz
Ben de bugün eşimiz doğum gününü kutlayacaktım..Akşam pasta yaptım evde yoltu eşim.Güya akşam da erken gidip hazırlık yapcaktım..Ama evde şu an pastayı da görmüştür büyük ihtimal :) benm sürpriz işi yattı artık anlamştırAyy inşallah canım yaBaşla tabi peş peşe gelir inşallah bebişlerimiz
Ben de bugün eşimiz doğum gününü kutlayacaktım..Akşam pasta yaptım evde yoltu eşim.Güya akşam da erken gidip hazırlık yapcaktım..Ama evde şu an pastayı da görmüştür büyük ihtimal :) benm sürpriz işi yattı artık anlamştırbugünlerde psikolojim iyi değil çok düşünüyorum çocuk meselesini onu da üzdüm..telafi edeyim dedim anladı ama artık neyse yanında yaparım hazırlığı
Üzülmez sen iyi ol oda olur canım sıkma kendını içinden qeleni yap :) Bende ovulasyon testi yaptım biraz önce cok koyu ikiiside buqünü kaçırmamam lazım akşamda yemeqe davetliyiz hemen yiyip kaçmam lazım eve :))Ben de bugün eşimiz doğum gününü kutlayacaktım..Akşam pasta yaptım evde yoltu eşim.Güya akşam da erken gidip hazırlık yapcaktım..Ama evde şu an pastayı da görmüştür büyük ihtimal :) benm sürpriz işi yattı artık anlamştırbugünlerde psikolojim iyi değil çok düşünüyorum çocuk meselesini onu da üzdüm..telafi edeyim dedim anladı ama artık neyse yanında yaparım hazırlığı
Bencedw kac bacımÜzülmez sen iyi ol oda olur canım sıkma kendını içinden qeleni yap :) Bende ovulasyon testi yaptım biraz önce cok koyu ikiiside buqünü kaçırmamam lazım akşamda yemeqe davetliyiz hemen yiyip kaçmam lazım eve :))
Aynen öle canım hemen yemeqi ye bir bardak çay hemen kocii alıp kaçmam lazım :)Bencedw kac bacım
Aynen öle canım hemen yemeqi ye bir bardak çay hemen kocii alıp kaçmam lazım :)
Evet canım bekle sonra erken gidip boşyere acele etme :)Bencede...kac valla ya ne diycem,bugun adetin 9.gunu 12.gunu bekleyeyim demi.dra.gitmek icin
Birdaha birdaha para vercez sonra az diil 45 tlEvet canım bekle sonra erken gidip boşyere acele etme :)
inşallahh cnm inşallaahhhHayırlısı olsun cnm..Eşin tedavsini olsun sonra her şey yoluna girecek inşallah..Zamanı gelince gelecek bebişin
:) tabi tabi kaçırma bence de iyi olur inşallahÜzülmez sen iyi ol oda olur canım sıkma kendını içinden qeleni yap :) Bende ovulasyon testi yaptım biraz önce cok koyu ikiiside buqünü kaçırmamam lazım akşamda yemeqe davetliyiz hemen yiyip kaçmam lazım eve :))
balon aldım bide mumlar ve pasta ile karşılcaktım evde onu :) neyse artık yaparım yine deOlsun kuzum sen en azindan kocaman bir sürpriz hazirlamissin super,bende buaralar bir atraksiyon ariyorum ama bulamadim
Yap yapbalon aldım bide mumlar ve pasta ile karşılcaktım evde onu :) neyse artık yaparım yine de
Kaçırırmıyım hiç :) Ya kızlar bende kahverengi akıntı geldi hiç gelmezdi yumurtlama günüm buqün anlamadımki n,ye oldu?:) tabi tabi kaçırma bence de iyi olur inşallah
Bilmiyorum ki cnm neden acaba ?Kaçırırmıyım hiç :) Ya kızlar bende kahverengi akıntı geldi hiç gelmezdi yumurtlama günüm buqün anlamadımki n,ye oldu?
Bilmiyorumki canım intrnettn baktım olabiliyomuş bazen yumurtlama zamanında iyiye işaretmiş inşallah öledır canımBilmiyorum ki cnm neden acaba ?
Bende baktım değerlendirmek lazımmış o günleri öle şeyler vardı sanırımBilmiyorumki canım intrnettn baktım olabiliyomuş bazen yumurtlama zamanında iyiye işaretmiş inşallah öledır canım
Hayırlısı canım çizqide cok koyuydu buqün inşallah tutar bu seferBende baktım değerlendirmek lazımmış o günleri öle şeyler vardı sanırımHadi bakalım hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?