Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

İyiyim canım bende işe başladık bakalım :) Bende yumyum günlerimdeyim ateş basıo kasıklarım aqrıo boş geçirmemeye calısıorum bakalım hayırlısı canım ya...
İyi cnm ne güzel :) İnşallah bu ay gelir meleğin çok bekletmeden hayırla sağlıkla gelsin..Hadi sen hamiş ol bu ay şubatta da ben başlarım çalışmalara İnşallah

İyi cnm ne güzel :) İnşallah bu ay gelir meleğin çok bekletmeden hayırla sağlıkla gelsin..Hadi sen hamiş ol bu ay şubatta da ben başlarım çalışmalara İnşallah
Ayy inşallah canım ya Başla tabi peş peşe gelir inşallah bebişlerimiz

Son düzenleme:
Ayy inşallah canım ya Başla tabi peş peşe gelir inşallah bebişlerimiz
Ben de bugün eşimiz doğum gününü kutlayacaktım..Akşam pasta yaptım evde yoltu eşim.Güya akşam da erken gidip hazırlık yapcaktım..Ama evde şu an pastayı da görmüştür büyük ihtimal :) benm sürpriz işi yattı artık anlamştır bugünlerde psikolojim iyi değil çok düşünüyorum çocuk meselesini onu da üzdüm..telafi edeyim dedim anladı ama artık neyse yanında yaparım hazırlığı

Olsun kuzum sen en azindan kocaman bir sürpriz hazirlamissin super,bende buaralar bir atraksiyon ariyorum ama bulamadim

Üzülmez sen iyi ol oda olur canım sıkma kendını içinden qeleni yap :) Bende ovulasyon testi yaptım biraz önce cok koyu ikiiside buqünü kaçırmamam lazım akşamda yemeqe davetliyiz hemen yiyip kaçmam lazım eve :))

:) tabi tabi kaçırma bence de iyi olur inşallah

Bilmiyorumki canım intrnettn baktım olabiliyomuş bazen yumurtlama zamanında iyiye işaretmiş inşallah öledır canım
Bende baktım değerlendirmek lazımmış o günleri öle şeyler vardı sanırım Hadi bakalım hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…