- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.341
İnşallah cnm:) Profilindeki bebek gibi bir meleğin gelir sana bu ay İnşallahhhHayırlısı canım çizqide cok koyuydu buqün inşallah tutar bu sefer
İnşallah canım ya cümlemize inşallah cok saol :)İnşallah cnm:) Profilindeki bebek gibi bir meleğin gelir sana bu ay İnşallahhh
İyiyiz cnm çok şükür seni sormalı iyi mi kızın :) benim 1 buçuk ayım var denemeye başlamak için..Rabbim hayırlısını versin İnşallah..canlarim nasilsiniz.var mi yeni yilda guzel haberler nezamndr bakmamisim sayfa sayisi cogalmis hepsini okuyamadim
İnşallah cnm iyi misin sen de..kızlar strese girmeyin stres en büyük düşman relax olun lütfen. Bebekler gelecek Allah'ın izniyle hayırlı olan zamanda
İnşallah cnm iyi misin sen de..
ayy ne guzeel tadini cikarin bugunlerin:)hayirlisi olsun insallah.benmde iyi galiba hala hissedemiyorum merak ediyorum.2haftamiz var ayrintili ultrasona gircem insallah hersey normaldir sagliklidir.kis olunca biraz eve kapandm dogumdan sonra calisma planlari kurmaya basladm simdiden tabi allah bilir herseyi bi yoluna koymustur plan yapmaya gelmiyorİyiyiz cnm çok şükür seni sormalı iyi mi kızın :) benim 1 buçuk ayım var denemeye başlamak için..Rabbim hayırlısını versin İnşallah..
evet canım senden bahsettım ama nickini tam bilemedımcanimm eger beni soruyosan buralardayim giremedim cok okuyup ciktim yogun gecti bikac ay bu ayda cok umit yok benden yumurtlama haftamda yurtdisina gitmek zorunda kaldim cok uzgunum ya yumurtlamadan 2 3 gun oldu iliski tutmaz heralde adet gunumu bekliyorum 8 ocak bakalim hayirlisi senin durumlar nasil?
canımmmm nsılsınnn walla bebişi yarılamıssın az kaldı kavusmana :)ayy ne guzeel tadini cikarin bugunlerin:)hayirlisi olsun insallah.benmde iyi galiba hala hissedemiyorum merak ediyorum.2haftamiz var ayrintili ultrasona gircem insallah hersey normaldir sagliklidir.kis olunca biraz eve kapandm dogumdan sonra calisma planlari kurmaya basladm simdiden tabi allah bilir herseyi bi yoluna koymustur plan yapmaya gelmiyor
yaa ne demzsinn hala cok vaar zaman gecmiyoor:)su aralar hissetmeye calisiyorum ama yok ben hissizim yada bizm kiz tembel:)arada tedrgn oluyorum gitsem bi gorsem ndn hissetmiyrm.diyecanımmmm nsılsınnn walla bebişi yarılamıssın az kaldı kavusmana :)
kızlar azcık tembel olur canım için rahat etsın artık bak yarıladın yolu :)yaa ne demzsinn hala cok vaar zaman gecmiyoor:)su aralar hissetmeye calisiyorum ama yok ben hissizim yada bizm kiz tembel:)arada tedrgn oluyorum gitsem bi gorsem ndn hissetmiyrm.diyepersembe saglk ocagnda tetanoz asim varmis belki o gun ultrasona girerim yine diye dusunuyorum:)
ayh bilemiyorum.esim kendine benzettin kizimi diyor.4aydir yatiyorum miskin miskin:)hep bi uyku hali olunca alistirdin diyor.umarim karakterindendir yoksa tedirgn oluyorum ya.artik zaman gecse dunyaya gelse saglikla diyorum .suan hep bir merak tedirgnlk..kızlar azcık tembel olur canım için rahat etsın artık bak yarıladın yolu :)
olcakkk inşllh tedrgın olmaa lütfen kavusacalsın sagsalimayh bilemiyorum.esim kendine benzettin kizimi diyor.4aydir yatiyorum miskin miskin:)hep bi uyku hali olunca alistirdin diyor.umarim karakterindendir yoksa tedirgn oluyorum ya.artik zaman gecse dunyaya gelse saglikla diyorum .suan hep bir merak tedirgnlk..
insallah canm insallah..senin bat nezamandi:)olcakkk inşllh tedrgın olmaa lütfen kavusacalsın sagsalim
8 ocak canım basladı regl agrılarım 3-4 gune gelırinsallah canm insallah..senin bat nezamandi:)
Cnm bnm ınş hissedeceksin o guzel hareketleri hiç stres yap kızlar biraz geç hareketlenirms erkekler daha erken ondandir ınş guzel haberler aliriz sendenyaa ne demzsinn hala cok vaar zaman gecmiyoor:)su aralar hissetmeye calisiyorum ama yok ben hissizim yada bizm kiz tembel:)arada tedrgn oluyorum gitsem bi gorsem ndn hissetmiyrm.diyepersembe saglk ocagnda tetanoz asim varmis belki o gun ultrasona girerim yine diye dusunuyorum:)
canmm belli olmaz:)benmde hic belirtim yokken bel kasik agrilarm vardi cok fazla.her an reglm geldi gelecek gibiydi.hayirlisi olsun hakkinizda:)8 ocak canım basladı regl agrılarım 3-4 gune gelır
insallah canmm benm kiz tembel cikti.ama bugun kuruyems yiyordm aklmda oyle hissetmk falan yoktu hani psikolojk desem.gobegmn hemn altnda icten bsyler oldu farkettm biran durdum falan sanirim hissettm sevdi galiba yediklerimi dedim:)allah herkese nasip etsin.sen nasilsn konusamadk uzun zamandrCnm bnm ınş hissedeceksin o guzel hareketleri hiç stres yap kızlar biraz geç hareketlenirms erkekler daha erken ondandir ınş guzel haberler aliriz senden
iim cnm cok sukur tekrar basladik caliamlara allaha emanet dur bakalim ne olacak hem korkuyorum hemde olumsuz düşünmek istemiyorum zaten rizki varsa bu dünyada doğar diyorum rabbime bıraktım evrem ... Cnm bir iki hafta içinde tam hissedersin ınş sağ salim alırsın kucağınainsallah canmm benm kiz tembel cikti.ama bugun kuruyems yiyordm aklmda oyle hissetmk falan yoktu hani psikolojk desem.gobegmn hemn altnda icten bsyler oldu farkettm biran durdum falan sanirim hissettm sevdi galiba yediklerimi dedim:)allah herkese nasip etsin.sen nasilsn konusamadk uzun zamandr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?