Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

kızlar strese girmeyin stres en büyük düşman relax olun lütfen. Bebekler gelecek Allah'ın izniyle hayırlı olan zamanda

canlarim nasilsiniz.var mi yeni yilda guzel haberler nezamndr bakmamisim sayfa sayisi cogalmis hepsini okuyamadim

canlarim nasilsiniz.var mi yeni yilda guzel haberler nezamndr bakmamisim sayfa sayisi cogalmis hepsini okuyamadim
İyiyiz cnm çok şükür seni sormalı iyi mi kızın :) benim 1 buçuk ayım var denemeye başlamak için..Rabbim hayırlısını versin İnşallah..

İyiyiz cnm çok şükür seni sormalı iyi mi kızın :) benim 1 buçuk ayım var denemeye başlamak için..Rabbim hayırlısını versin İnşallah..
ayy ne guzeel tadini cikarin bugunlerin:)hayirlisi olsun insallah.benmde iyi galiba hala hissedemiyorum merak ediyorum.2haftamiz var ayrintili ultrasona gircem insallah hersey normaldir sagliklidir.kis olunca biraz eve kapandm dogumdan sonra calisma planlari kurmaya basladm simdiden tabi allah bilir herseyi bi yoluna koymustur plan yapmaya gelmiyor

evet canım senden bahsettım ama nickini tam bilemedım benımde bat 8 ocak benden de umıt yok subatta hayırlı haberler alırız inşallah :)

canımmmm nsılsınnn walla bebişi yarılamıssın az kaldı kavusmana :)

canımmmm nsılsınnn walla bebişi yarılamıssın az kaldı kavusmana :)
yaa ne demzsinn hala cok vaar zaman gecmiyoor:)su aralar hissetmeye calisiyorum ama yok ben hissizim yada bizm kiz tembel:)arada tedrgn oluyorum gitsem bi gorsem ndn hissetmiyrm.diyepersembe saglk ocagnda tetanoz asim varmis belki o gun ultrasona girerim yine diye dusunuyorum:)

kızlar azcık tembel olur canım için rahat etsın artık bak yarıladın yolu :)

kızlar azcık tembel olur canım için rahat etsın artık bak yarıladın yolu :)
ayh bilemiyorum.esim kendine benzettin kizimi diyor.4aydir yatiyorum miskin miskin:)hep bi uyku hali olunca alistirdin diyor.umarim karakterindendir yoksa tedirgn oluyorum ya.artik zaman gecse dunyaya gelse saglikla diyorum .suan hep bir merak tedirgnlk..

olcakkk inşllh tedrgın olmaa lütfen kavusacalsın sagsalim

Cnm bnm ınş hissedeceksin o guzel hareketleri hiç stres yap kızlar biraz geç hareketlenirms erkekler daha erken ondandir ınş guzel haberler aliriz senden

Cnm bnm ınş hissedeceksin o guzel hareketleri hiç stres yap kızlar biraz geç hareketlenirms erkekler daha erken ondandir ınş guzel haberler aliriz senden
insallah canmm benm kiz tembel cikti.ama bugun kuruyems yiyordm aklmda oyle hissetmk falan yoktu hani psikolojk desem.gobegmn hemn altnda icten bsyler oldu farkettm biran durdum falan sanirim hissettm sevdi galiba yediklerimi dedim:)allah herkese nasip etsin.sen nasilsn konusamadk uzun zamandr

iim cnm cok sukur tekrar basladik caliamlara allaha emanet dur bakalim ne olacak hem korkuyorum hemde olumsuz düşünmek istemiyorum zaten rizki varsa bu dünyada doğar diyorum rabbime bıraktım evrem ... Cnm bir iki hafta içinde tam hissedersin ınş sağ salim alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…