- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.361
günaydın hanımlarrrrrrr
Günaydın canım nasılsın bebiş nasıl ?günaydın hanımlarrrrrrr
Hayırlısı olsun canım üzme kendini bidahaki ay olur inşallah :)Bu arada sabah kirmizilar geldi yani bir dahaki aya kaldi umutlar bakalim.. Persembe gene doktor yolu gozuktu bana..
Gunaydin canimmm.. Gittin mi doktora?
Günaydın canım nasılsın bebiş nasıl ?
Hayırlısı olsun canım üzme kendini bidahaki ay olur inşallah :)
canım sıkma içini ferah tut demekki zamanı değilmiş henüz hayırlı olan zamanda gelecektir bebişin :)Aynen canim ya zamani diilmis demekki bebisimin.. Hayirlisi olsun canik insallah.. bu ay da ilacla devam eder herhalde doktor sonra birakicam bir sure cok yordu beni ilaclar..
Bende bebeişte iyiyiz bugün güzel bir gün ikimiz içinde doğum günüm bugün ve Allah nasip ederse öğleden sonra doktora gidip kalp atışlarını tekrar dinleyeceğiz
canım sıkma içini ferah tut demekki zamanı değilmiş henüz hayırlı olan zamanda gelecektir bebişin :)
iyiyim çok şükür her ne kadar mıde bulantım ve kasık ağrım olsa da şükürler olsun miniğim benimle. yarın doktora gideceğim biraz heyecan var
Ne qüzel Canım benim doqum qünün kutlu olsun bebeqinle birlikte nice mutlu yıllara inşallah :)Bende bebeişte iyiyiz bugün güzel bir gün ikimiz içinde doğum günüm bugün ve Allah nasip ederse öğleden sonra doktora gidip kalp atışlarını tekrar dinleyeceğiz
ayy ne guzeel tadini cikarin bugunlerin:)hayirlisi olsun insallah.benmde iyi galiba hala hissedemiyorum merak ediyorum.2haftamiz var ayrintili ultrasona gircem insallah hersey normaldir sagliklidir.kis olunca biraz eve kapandm dogumdan sonra calisma planlari kurmaya basladm simdiden tabi allah bilir herseyi bi yoluna koymustur plan yapmaya gelmiyor
Mutlu yıllar canım en güzel hediye bebeğinin kalp atislarini duymak olacaktır sana...bebegin le birlikte nice güzel yıllaraBende bebeişte iyiyiz bugün güzel bir gün ikimiz içinde doğum günüm bugün ve Allah nasip ederse öğleden sonra doktora gidip kalp atışlarını tekrar dinleyeceğiz
Ne qüzel Canım benim doqum qünün kutlu olsun bebeqinle birlikte nice mutlu yıllara inşallah :)
Çok teşekkür ederim canlarım aminnnnnnnMutlu yıllar canım en güzel hediye bebeğinin kalp atislarini duymak olacaktır sana...bebegin le birlikte nice güzel yıllara
canimm hic test yaptinn mi simdiye kadar? kizlar ben test yapiyorum negatif ama sonradan bi cizgi beliriyor saatler sonra yoktur gerci bu ay ama kafami karistiriyor ya aklim hep orda engel olamiyorumevet canım senden bahsettım ama nickini tam bilemedımbenımde bat 8 ocak benden de umıt yok subatta hayırlı haberler alırız inşallah :)
hazalcim insallah gelicek bebislerimiz denemekden baska caremiz yok bende korkuyorum ama evremden cesaret aliyorum hep:)iim cnm cok sukur tekrar basladik caliamlara allaha emanet dur bakalim ne olacak hem korkuyorum hemde olumsuz düşünmek istemiyorum zaten rizki varsa bu dünyada doğar diyorum rabbime bıraktım evrem ... Cnm bir iki hafta içinde tam hissedersin ınş sağ salim alırsın kucağına
canimm dogum gunun kutlu olsun tatlimm bugun en guzel hediyeyi alicakmissin ne guzel Rabb bizlare de nasip etsin insallah:)Çok teşekkür ederim canlarım aminnnnnnn
Bidaha bidaha yap dicem kuzum ama bu sefer de insanın piskolojisi kalmıo iştecanimm hic test yaptinn mi simdiye kadar? kizlar ben test yapiyorum negatif ama sonradan bi cizgi beliriyor saatler sonra yoktur gerci bu ay ama kafami karistiriyor ya aklim hep orda engel olamiyorum
persembe adet gunum canim kan verince de ya cikmazsa daha cok uzulurum diyorum bencede gecersizdir ilkinde zaten test yapar yapmaz cift cizgi cikmisti aklima takildi da size de danisayim dedim cnm sagol ilgilendigin icinBidaha bidaha yap dicem kuzum ama bu sefer de insanın piskolojisi kalmıo işteAma sonradan çıkanlar geçersiz dıolar ama belkide sende vardır inşallah ıstersen bı kan ver kaçıncı günün buqun adete varmı senin daha ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?