Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Tatlı heyecanlar bunlar Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin ...
iyiyim çok şükür her ne kadar mıde bulantım ve kasık ağrım olsa da şükürler olsun miniğim benimle. yarın doktora gideceğim biraz heyecan var

Bende bebeişte iyiyiz bugün güzel bir gün ikimiz içinde doğum günüm bugün ve Allah nasip ederse öğleden sonra doktora gidip kalp atışlarını tekrar dinleyeceğiz
Ne qüzel Canım benim doqum qünün kutlu olsun bebeqinle birlikte nice mutlu yıllara inşallah :)

Tabi canim yaptığın plana göre gitmiyor bazen işler. . Sende tadını çıkar bugünlerin yavrunu da hissedersin insallah en yakın zamanda ilk olunca biraz geç hissediliyormus hersey yolundadi

Bende bebeişte iyiyiz bugün güzel bir gün ikimiz içinde doğum günüm bugün ve Allah nasip ederse öğleden sonra doktora gidip kalp atışlarını tekrar dinleyeceğiz
Mutlu yıllar canım en güzel hediye bebeğinin kalp atislarini duymak olacaktır sana...bebegin le birlikte nice güzel yıllara

evet canım senden bahsettım ama nickini tam bilemedım benımde bat 8 ocak benden de umıt yok subatta hayırlı haberler alırız inşallah :)
canimm hic test yaptinn mi simdiye kadar? kizlar ben test yapiyorum negatif ama sonradan bi cizgi beliriyor saatler sonra yoktur gerci bu ay ama kafami karistiriyor ya aklim hep orda engel olamiyorum

hazalcim insallah gelicek bebislerimiz denemekden baska caremiz yok bende korkuyorum ama evremden cesaret aliyorum hep:)

canimm hic test yaptinn mi simdiye kadar? kizlar ben test yapiyorum negatif ama sonradan bi cizgi beliriyor saatler sonra yoktur gerci bu ay ama kafami karistiriyor ya aklim hep orda engel olamiyorum
Bidaha bidaha yap dicem kuzum ama bu sefer de insanın piskolojisi kalmıo işte Ama sonradan çıkanlar geçersiz dıolar ama belkide sende vardır inşallah ıstersen bı kan ver kaçıncı günün buqun adete varmı senin daha ?

persembe adet gunum canim kan verince de ya cikmazsa daha cok uzulurum diyorum bencede gecersizdir ilkinde zaten test yapar yapmaz cift cizgi cikmisti aklima takildi da size de danisayim dedim cnm sagol ilgilendigin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…