Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Malesef ben de gelişim göstermediği ve kalbi yavaş attığı için 8 haftalık bebeğimi dün kürtajla aldırmak zorunda kaldım. Doktor bir adet bekleyip tekrar hamile kalabilirsin dedi. Preseed ile tekrar denemeyi düşünüyorum. Ancak onda da çok düşük oluyor diyorlar diye korkuyorum. Preseed ya da conceive plus jel kullanarak hamile kalıp sağlıklı doğum yapan arkadaşlar var mı? Cevap yazarsanız çok sevinirim..

persembe adet gunum canim kan verince de ya cikmazsa daha cok uzulurum diyorum bencede gecersizdir ilkinde zaten test yapar yapmaz cift cizgi cikmisti aklima takildi da size de danisayim dedim cnm sagol ilgilendigin icin
Anladım canım bekle bakalım inşallah gelmez kırmızılar bebişin gelir :)

Çok geçmiş olsun onları kullanmadım benimde 2 ay oldu kürtaj olalı zor bi durum Allah yerdımcın olsun inşallah gelir bebişin en ksa zamanda :)

insallah canim pek umidim yok ama Allah buyuk tabi bakalim bekliyorum iste ama bu bekleme suresi cok zor adet olsam yeni bi aya umutla basliyosun ama bu surec zor geciyor
Aynen öle canım beklemek mahvediyor insanı öbür türlü ne olduqunu ne yapcanı biliyosun ama bu durum cok sıkıntıya düşürüyor Allah yardımcımız olsun inşallah...

Canim bende ekim de kürtaj oldum 12 kasimda adet gördüm şükürler olsun hamileyim bir kez adet gördükten sonra ama bişe kullanmadım hatta o kadar kafaya taktimki olmayacak diye diğer aya kürler felan yaparım diyodum herseyde vardır bi Hayır bu arada çok geçmiş olsun zor ama alanda Rabbim verende Rabbim daha kötü acılarla sınamasin bebeğin kalbimi durdu hala atiyormuydu

Senin adına çok mutlu oldum, umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Evet bebeğimin kalbi atıyordu ama 8+2 olması gerekirken boyutları 6+2'ye uygundu ve kalp atışları da dakikada 60 vuruştu O yüzden yaşamaz dediler, canlıyken kürtaj olmak zorunda kaldım.

Keşke bekleseydin biraz daha belki düzelirdi benim arkadasiminda 2 hafta geriden geldi bebegi kalple ilgili sorunda var dediler ama doğurdu maşallah çok sağlıkli.. ne diyelim vardır herseyde bi Hayır ama gönül isterdiki kalbi atarken aldırma demek yapcak bişe yok inşallah bian önce sağlıklı hayırlı bi bebek kucağına almayi nasip eder rabBim

Geç döllenme olanlarda 2 hafta da geriden gelse düzelme oluyor ama benimkinde gelişim geriliği olduğu kesindi. Boyu 8. haftada yaklaşık 15mm olması gerekirken 5mmdi ve 1 hafta sonra baktığımızda da hala 5mmdi. Yani hiç büyüme yoktu. Azcık büyüse biraz daha bekleyecektik ama 3 doktor gezdim üçü de aynı şeyi söyledi. Bu saatten sonra hayır gelmez dediler

Bugun adet olmam lazım..henüz olmadım..kasık ağrısı bel ağrısı gecti hafif bir gogus sizlamasi var goguslerim hala buyuk halde bu ay yaşadığım bu belirtiler gebelik cikmazsa kesin bir doktora gorunecegim cunku boyle bisey daha once hic yaşamadım. Hayırlısı bakalım..

canimm hic test yaptinn mi simdiye kadar? kizlar ben test yapiyorum negatif ama sonradan bi cizgi beliriyor saatler sonra yoktur gerci bu ay ama kafami karistiriyor ya aklim hep orda engel olamiyorum
canim ben test yaptim neg maalesef sonradan cikan cizgilere inanmayin diyolar bu zamanlar cok kotu yoksa hemen adet olmak istiyosn ve calosmalara baslamak istiyosun hayrlisi olsn hakkimzda @gulnurrr ummmm mutlu yillar bebeisin kalp atislarini duydunmu Allahim me guzel hediye bu yaaaaa bizede nasip olsun insallah :)

Insallah bebistendir bi test yapsaydin

hazalcim insallah gelicek bebislerimiz denemekden baska caremiz yok bende korkuyorum ama evremden cesaret aliyorum hep:)
hayirlisi olsun cnm en azindan hamile kalabiliyiruz rabbim dermansiz dert vermesin bnm ilk hamileligimde de o cizgi sonradan cikti hamileydim eger hamile olmasan inan hic birdey cikmiyor istersen iki gun beklet twsti yinw cikmiyor cnm ins vardir guzel haberlerini bekliyirum sen nasilsin

Cnm öncelikle çok geçmiş olsun zor bir süreç ama ınan rabbim sabrını veriyor ınş tekrar hamile kalirsin ve saglikli olur bnmde iki düştüğüm var maalesef gelişmedi 6 haftalik olması gereken bebek 4 te kaldı ve düştü kalp atışı hiç duymadım kismette yokmuş
Bu arada dediğin jeli kullanip hamile kalan var ama sanırım kimyasal gebeligede neden oluyormuş hayırlısı olsun hakkında

oyle mi dersin tatlim insallah dedigin gibi olur bakalim az kaldi adetim gecerse bi test alir yaparim yine hayirlisi hakkimizda en kisa surede gelir insallah bebislerimiz

oyle mi dersin tatlim insallah dedigin gibi olur bakalim az kaldi adetim gecerse bi test alir yaparim yine hayirlisi hakkimizda en kisa surede gelir insallah bebislerimiz
Inş cnm daha çok miniktir ondan sonradan cikiyirdur iki gün snra tekrarla çıkar hemen bir atsana resmini testin çöpe atmadiysan cnm

Inş cnm daha çok miniktir ondan sonradan cikiyirdur iki gün snra tekrarla çıkar hemen bir atsana resmini testin çöpe atmadiysan cnm
canim resim eklemeyi beceremiyorum ben cok silik ama cizgi var gibi belkide bekledigi icindir bilmiyorum ay kendime inanamiyorum varya en ufak biseyden umut besler oldum seninki nasildi peki benimki belli belirsiz esime de gosterdim oda gordu ama durdu diyedir dedik gectik yani ne biliyim insallah dedigin gibidir

Cnm bnmde çok zor görünüyordu esimde zor gördü ama vardı degerimde 49 çıktı ama değerden iki gün önceydi test düşün dahada değer dusukken çıktı bnce sen yarın bir tane daha yap

Cnm bnmde çok zor görünüyordu esimde zor gördü ama vardı degerimde 49 çıktı ama değerden iki gün önceydi test düşün dahada değer dusukken çıktı bnce sen yarın bir tane daha yap
tamam canim haber veririm yine tabi gelmezse kirmizilar ya yapiyim net ciksin ne guzel olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…