- 16 Eylül 2014
- 3.308
- 3.016
- 248
- 36
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.401
Çıkar cnm bilmiyorum ama içime doğuyor bnce var bisiler yoksa o çizgi ne diyorum iki üç gün bekle çıkmaz bnde yapıyorum test negatif ınan atmiyorum ama yol öyle çizgi filan :)tamam canim haber veririm yine tabi gelmezse kirmizilar ya yapiyim net ciksin ne guzel olur:)
bu ay basladin calismalara heralde cnm hadi insallah en kisa surede gelir bebisin bir adet mi bekledin cnm?Çıkar cnm bilmiyorum ama içime doğuyor bnce var bisiler yoksa o çizgi ne diyorum iki üç gün bekle çıkmaz bnde yapıyorum test negatif ınan atmiyorum ama yol öyle çizgi filan :)
Evet başladık cnm geçen ayda denedim ama ilk dusukteki gibi bir ayda iki kez adet gördüm dusukten snra ondan olmadı dur bakalim bu ay ne olacak hayırlısıbu ay basladin calismalara heralde cnm hadi insallah en kisa surede gelir bebisin bir adet mi bekledin cnm?
hayirlisi canimm gelir insallah bebisin hemen kaliyosun sen zaten hic korkma:)Evet başladık cnm geçen ayda denedim ama ilk dusukteki gibi bir ayda iki kez adet gördüm dusukten snra ondan olmadı dur bakalim bu ay ne olacak hayırlısı
inş cnm bnm ya hamile kalmaktan ziyade sağlıklı olmasını istiyorum yıprandım çnki iki kayıp yaşayınca rabbim vereceği zamanı biliyordurhayirlisi canimm gelir insallah bebisin hemen kaliyosun sen zaten hic korkma:)
Günaydın CanımGünaydın kızlarrr
Çok teşekkür ederim.Amin canım hepinize nasip etsin inşallah dualarım sizinlecanimm dogum gunun kutlu olsun tatlimm bugun en guzel hediyeyi alicakmissin ne guzel Rabb bizlare de nasip etsin insallah:)
canim ben test yaptim neg maalesef sonradan cikan cizgilere inanmayin diyolar bu zamanlar cok kotu yoksa hemen adet olmak istiyosn ve calosmalara baslamak istiyosun hayrlisi olsn hakkimzdarubikus ummmm mutlu yillar bebeisin kalp atislarini duydunmu Allahim me guzel hediye bu yaaaaa bizede nasip olsun insallah :)
Nasılsın cnm nasıl gidiyorGünaydın Canım
Gözün aydın cnm...Hep böyle güzel devam eder İnşallah :)Çok teşekkür ederim.Amin canım hepinize nasip etsin inşallah dualarım sizinle
Duydum kuzucumm çok şükür. AMinnnnn inşallah hepiniz yaşıcaksınız bu güzel duyguyu
İyi canım Allaha şükür işte yumyum günleri deqerlendirme aşamasındayım :) Sen nasılsın nasıl gidiyor ?Nasılsın cnm nasıl gidiyor
Kuzucum sen nasılsın yoksun ortalıkta nasıl gidio çalışmalar yumyum günlerini deqerlendirdinmi? Atlatamadınmı hastalıqı dahaGünaydın kızlarrrr
İyiyim çok şükür ben de..Aynı monoton hayat işte ne olsun..1 haftam var adeti bekliom bende :)İyi canım Allaha şükür işte yumyum günleri deqerlendirme aşamasındayım :) Sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Anladım canım hayırlısı olsun başllıycanmı çalışmalara bıdaha beklıycenmi? Hani cok bekleyıncede sıkıntı oluyo dıolar ama yınde sen bilirsin canım ya...İyiyim çok şükür ben de..Aynı monoton hayat işte ne olsun..1 haftam var adeti bekliom bende :)
hayırlısı olsun canım benımde bu sabah kırmızılar geldi eşim diyoki o kadar çalışma bosa gitti :)Bugun sabah test yaptım negatif cikti ama hala adet olmadım henüz 1 gun gecti… olacakmis gibi bir belirti de yok..Daha önceki hamileligimde iki gun geçince test yapmıştım pozitif cikmisti.. Demekki degilim.. Önümüzdeki maçlara bakacağız yine :)
Hayırlısı olsun canım şubatta qelir inşallah bebişin :) Benim yumyum günlerim tam qaz çalışmalara dewam işte canım bakalım artık hayırlısı olsun :)kızlar nasılsınız??benım kırmızılar geldi yeni bat 6 şubat yeni umutlar yeni çalışmalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?