Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Canimmm bana 2 ay bekle demisti doktorum bekledim 2.adetim bitmek uzere karar senin ama ben keske dememek icin bekledim

canım bence gerek yok bir de düşüğün bir ayağı içeride derler :) ayrıca tecrübeli büyüklerim hemen hamile kalırsın bunun üstüne diyorlar kendimi hazır hissediyorum beklemek istemiyorum kürtaj olsaydım kesinlikle beklerdim ama şu durumda hayır çünkü yokluğuna alışmak isteniyorum :/

Meraba arkadaşlar,
Ben de 14 Temmuz'da düşük yaptım, doktor kimyasal gebelik dedi ancak beta mın sıfırlandığına bakmadım. Sonra bir regl döneminin ardından şimdi hamileyim fakat regl günümden beri kahverengi lekelenmeler oluyo ve beta değerim düşük dış gebelikten şüpheleniyor doktorum ama sancım yok.. Ne yapacağımı bilemiyorum, başka bir doktora gidicem haftasonu. Benim durumuma benzer birşey yaşayan var mı ????

6 haftalıkdı korunma süresi vermedi çünkü ben kürtaj olmadım kanamayla düşük yaptım ve kanamam da bitti korunmayı düşünmüyorum hayırlısı bakalım.
bana iki ay verdi doktorum. 1. ay bitti çok şükür.ikinciyide atlattımmı başlıcam inş...korunma süresi vermediyse sen kendi vücudunu daha ii tanırsın.çabuk toparlanırsan ara verme

bence hafta sonunu bekleme başka bi doktora görün biran önce

Çalışıyorum bir yandan üfff bugün de betaya baktırıcam. Bazı yazıları okuyunca korkuyorum, dış gebelik 5,6 haftalıklken bile tüp alınmasına sebep olmuş
rabbim uzak etsin...ama sen yinede erkenden tadbirini al.izin alma aimkanın yokmu..

bana iki ay verdi doktorum. 1. ay bitti çok şükür.ikinciyide atlattımmı başlıcam inş...korunma süresi vermediyse sen kendi vücudunu daha ii tanırsın.çabuk toparlanırsan ara verme

tek sıkıntım düşükten sonra yumurta takibini nasıl yapacağımı bilmiyorum o yüzden sürekli gün aşırı şeklinde birliktelik olacak şansa bırakmak istemiyorum...

mrb kbr..seninle daha önce konuştukmu bilemedim...senin durum neydi tahliller vs. yaptırmışmıydın
Kurtaj oldum canim bende 8 haftalikti kalp atisino alamadik bebegimin 6 haftalikta kalmis gelismedi yani. Yok ben tahlil filan yapyirmadim 2 adet bekledim bu ay nasipse calismalara basliycam bakalim yaptirsam iyi ama doktor ilk dusukte gerek yok dedi cok da kurmak istemiyorum o yuzden kontrolden sonra bi daha doktora gitmedim bikac ay deneyip olmazsa oyle gitmeyi dusunuyorum kendimo rahatlatmaya calisiyorum tekrar bebegim olsun cok istiyorum bakalim ni kac dogal karisim folik asiti hic birakmadim bide ovulasyon testi aldim kurtajdan sonra gunlerim biraz sasti yakalayabilmek icin benim durumum boyle sanada cok gecmis olsun senin durum nedir peki?

Ihmal etme bence tekrar doktora gitmelisin bence insallah bisey yoktur ama onlemini almak gerek kimyasal gebelikten sonra hamile kalan cok arkadasim var bisey yoktur ama emin olmakta fayda var insallah bebisin sagliklidir canimm hayirli haberlerini duyariz

Kurtaj olmadiysan bencede bekleme hemen gelir insallah bebisim ben kurtaj oldum senide oyle sandim canimm hadi insallah en kisa zamanda bebislerimizi kucaklarimiza alalim yasayanlar daha iyi anliyor cok zor atlatiliyor Rabbim bidaha yasatmasin hic birimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…