- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.421
Aynen öle canım hayırlısı olsun bakalım Allah büyüktür var demmki zamanımızBugun sabah test yaptım negatif cikti ama hala adet olmadım henüz 1 gun gecti… olacakmis gibi bir belirti de yok..Daha önceki hamileligimde iki gun geçince test yapmıştım pozitif cikmisti.. Demekki degilim.. Önümüzdeki maçlara bakacağız yine :)
ne bileyim yaa çok kararsızım ama çok da istiyorumAnladım canım hayırlısı olsun başllıycanmı çalışmalara bıdaha beklıycenmi? Hani cok bekleyıncede sıkıntı oluyo dıolar ama yınde sen bilirsin canım ya...
senin ne kadar oldu kürtaj olalı bekle dedi mi doktor sana daAynen öle canım hayırlısı olsun bakalım Allah büyüktür var demmki zamanımız
Anladım canım...Ben kasım 3 de kürtaj oldum 27 kasımda adet oldum sonra hiç beklemedim canım 2 ay oldu işte kürtaj olalı ilk adetten sonra başladım...senin ne kadar oldu kürtaj olalı bekle dedi mi doktor sana da
kızlar nasılsınız??benım kırmızılar geldi yeni bat 6 şubat yeni umutlar yeni çalışmalar :)
inşallah düşükten snra o kadar beklemezsın canım ov testı kullanmayı denedın mı hıc??hakkımızda hayırlısı olsunselam kizlar
benimde 10 ocakta gelmesi gereken adetim bugun tesrif etti,senden bi gun saonrada benim bat canim hayirlisi olsun kolay hamile kalan biri degilim zaten ilk dusugumden oncede 1,5 sene beklemistim. Rabbim hayirlisini versin hepimize insaALLAH. subata iyi hazirlaniriz umarim
Hayırlısı olsun canım en kısa zamanda gelir bebişin inşallah...En iyisi sen bi ovulasyon testi sipariş et canım adetin bittikten 4 gün sonra falan 10 gün boyunca hergün 2 kere yap 2 çizgiyi yakaladıqın gün kaçırma anca böle daha garanti olur senin için...selam kizlar
benimde 10 ocakta gelmesi gereken adetim bugun tesrif etti,senden bi gun saonrada benim bat canim hayirlisi olsun kolay hamile kalan biri degilim zaten ilk dusugumden oncede 1,5 sene beklemistim. Rabbim hayirlisini versin hepimize insaALLAH. subata iyi hazirlaniriz umarim
sevcancım senın calısmalar nasıl gıdıyo?? günasırımı ilişki yoksa ustustemı nasıl bi yol izliyosunHayırlısı olsun canım en kısa zamanda gelir bebişin inşallah...En iyisi sen bi ovulasyon testi sipariş et canım adetin bittikten 4 gün sonra falan 10 gün boyunca hergün 2 kere yap 2 çizgiyi yakaladıqın gün kaçırma anca böle daha garanti olur senin için...
Canım valla gün aşırı olamıo çalışıyorum çünkü anca akşam oluo ov.testi yapıorum işte 2 kere 2 gün önce cok koyuydu deqerlendirdim ama 1 haftadır boş geçmiorum haftasonuna kadar dewam etcem bakalım canım ne olcak...sevcancım senın calısmalar nasıl gıdıyo?? günasırımı ilişki yoksa ustustemı nasıl bi yol izliyosun
inşallah düşükten snra o kadar beklemezsın canım ov testı kullanmayı denedın mı hıc??hakkımızda hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun canım en kısa zamanda gelir bebişin inşallah...En iyisi sen bi ovulasyon testi sipariş et canım adetin bittikten 4 gün sonra falan 10 gün boyunca hergün 2 kere yap 2 çizgiyi yakaladıqın gün kaçırma anca böle daha garanti olur senin için...
ben de 9 kasımda oldum kürtaj..bakalım bir adet olayım da bırakırım olmazsa korunmayı..hayırlısı olsun bakalım.Anladım canım...Ben kasım 3 de kürtaj oldum 27 kasımda adet oldum sonra hiç beklemedim canım 2 ay oldu işte kürtaj olalı ilk adetten sonra başladım...
Amin canım inşallah...ben de 9 kasımda oldum kürtaj..bakalım bir adet olayım da bırakırım olmazsa korunmayı..hayırlısı olsun bakalım.
Ne büyük bi mutluluk canım Allah saq salim kucaqınada almayı nasip etsin inşallah Allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah Allahım cok büyük bizede nasip etcek inşallah inanıyorum :)Kardeşler bugün kontrolüm vardı duydum pıtır pıtır ları:) ağladım hıçkıra hıçkıra. Sakın umudunuzu kaybetmeyin hatırlarsanız benim iki kaybım vardı kalp atışı oluşmuyodu doktorumu dinledim verdiği ilaçları kullandım zor zamanlar geçirdim çok üzüldüm ama Rabbim ol dedi ve oldu darısı isteyen herkese inşallah umutla ve duayla.... sevgiler
İnşallah canım ya hala inanamıyorum hemşireye bi sarılışım vardı ağlayaraNe büyük bi mutluluk canım Allah saq salim kucaqınada almayı nasip etsin inşallah Allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah Allahım cok büyük bizede nasip etcek inşallah inanıyorum :)
Kıyamam canım :) eminim bende öle olurum :)İnşallah canım ya hala inanamıyorum hemşireye bi sarılışım vardı ağlayara
Ay hala gözlerim doluyor :)) benim çekirge üçüncü sıçrayışta oldu çok şükür. Kaç gündür beynim öyle bir duruma geldiki ben farkında olmadan yine kendimi kürtaja hazırlamaya başlamışım bile bugün şok oldum bi silkelendim Rabbim e şükürler olsun zor şeyler yaşadık ama O ol deyince oluyo. İnşallah en kısa zamanda sizler de yaşarsınız :)Kıyamam canım :) eminim bende öle olurum :)
canimm bidahaki aya insallah hic bozma morelini emi vardir vakti elbet bende hala beklemedeyim bakalim yarin gunum gelmedi daha ama ara ara agrilar basladi gelicek heraldekızlar nasılsınız??benım kırmızılar geldi yeni bat 6 şubat yeni umutlar yeni çalışmalar :)
canim vardir belki bak 2 gun sonra cikmis ilki de kirmizilar gelmedikce umit var demekki:)Bugun sabah test yaptım negatif cikti ama hala adet olmadım henüz 1 gun gecti… olacakmis gibi bir belirti de yok..Daha önceki hamileligimde iki gun geçince test yapmıştım pozitif cikmisti.. Demekki degilim.. Önümüzdeki maçlara bakacağız yine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?