Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Ne güzel cnm..Amin inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize ..Kucağına almayı nasip etsin

t: 38730521, member: 623047"]canim vardir belki bak 2 gun sonra cikmis ilki de kirmizilar gelmedikce umit var demekki:)[/QUOTE]
Goguslerimin buyumesi ve agirmasi ccok umitlendirmisti beni ama simdi aklima geldi benim prolaktin hormonum yükselmiş olabilir daha once biraz yuksekti ilacla dusmustu ama gogus büyümesi yapmamisti. Adetimin gec gelmesi ondan olabilir. Bu konuda bilgisi olan varmı ?

canımmmm hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

İnşallah canım amin saolasın. Senin bebiş nasıl :)
çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik kalp atışları duyulduğu için doktor düşük riskinin %6 ya düştüğünü söyledi. daha önceden de kaybım olduğu için 2 haftada bir kontrole gidiyorum ben 3 aya kadar bu şekilde olcak. 3 aydan sonra düşük ihtimali %1 e düşüyormuş

Beni de 4 şubatta çağırdı direk ikili test falan yapıcakmış bi ay sonra gitcem nerdeyse :) söledim kanama olmadığı sürece korkma dedi. Rabbim yardımcımız olsun

degerlendır canım koyudan sonra bırakma bazen silikleştiği gibi catlamıyo 2-3 gun suruyo catlaması inşallah gelecek bu ay bebişin :)

duzensiz adet olmanin dezavantajlarlari. olmazsa alirim artik .
düzensız adet oluyosan ov testı tam sana gre canım

Allahım ne güzel bi mutluluk daim olsun inşallah masallah sana ve mınnakına
canimm bidahaki aya insallah hic bozma morelini emi vardir vakti elbet bende hala beklemedeyim bakalim yarin gunum gelmedi daha ama ara ara agrilar basladi gelicek heralde
canım bozmuyorum moralımı var demek bi zamanı inşallah gelecek bebişlerimz belkı senın agrılar bebıstendır
hiç bir sey olmayacak Allahın izniyle gülnurum kardesler yapıcaz senın bebişine :):):)

Beni de 4 şubatta çağırdı direk ikili test falan yapıcakmış bi ay sonra gitcem nerdeyse :) söledim kanama olmadığı sürece korkma dedi. Rabbim yardımcımız olsun

canım benim daha önce kalbi durmuştu ondan 2 haftada bir çağırıyor herhangi birşey olursa zamanında müdahale etmek için .ama Allahın izniyle bişey olmıcak bebeğime. benimde işime geliyor 2 haftada bir gitmek diğer türlü noldu duruyomu acaba vs gibi düşünmeek zorunda kalmıyorum

hadi bakalım inşallah bkliyorumsizi peşime teker teker bence bu ay uğurlu gelecek size

inşallah canım yenı yılın ilk ayı hepimze ümit olsun ve sanslı gelsın :):):):)

Canm öncelikle hayirli olsn bebesin sen ne zaman hap aldn yani benm de kaybm cocugn kalp atislari olmadigi icindi doktr test istedi ama yapdirmadm bi daha olursa gene kalp atisi olmaz diye cok korkuyorn :-(

Canm öncelikle hayirli olsn bebesin sen ne zaman hap aldn yani benm de kaybm cocugn kalp atislari olmadigi icindi doktr test istedi ama yapdirmadm bi daha olursa gene kalp atisi olmaz diye cok korkuyorn :-(
Doktorum hiçbi test yapmadı tecrübelerine dayanarak bikaç ilaç verdi bunları hamile kalmadan 3 ay kullan dedi vücudun hazırlansın dedi. İlaçları folik asit hariç doğurana kadar kullancam. Bi kortizon verdi bağışıklığı düzenlemesi için bide Coraspin kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…