- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.441
Ne güzel cnm..Amin inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize ..Kucağına almayı nasip etsinKardeşler bugün kontrolüm vardı duydum pıtır pıtır ları:) ağladım hıçkıra hıçkıra. Sakın umudunuzu kaybetmeyin hatırlarsanız benim iki kaybım vardı kalp atışı oluşmuyodu doktorumu dinledim verdiği ilaçları kullandım zor zamanlar geçirdim çok üzüldüm ama Rabbim ol dedi ve oldu darısı isteyen herkese inşallah umutla ve duayla.... sevgiler
canımmmm hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKardeşler bugün kontrolüm vardı duydum pıtır pıtır ları:) ağladım hıçkıra hıçkıra. Sakın umudunuzu kaybetmeyin hatırlarsanız benim iki kaybım vardı kalp atışı oluşmuyodu doktorumu dinledim verdiği ilaçları kullandım zor zamanlar geçirdim çok üzüldüm ama Rabbim ol dedi ve oldu darısı isteyen herkese inşallah umutla ve duayla.... sevgiler
İnşallah canım amin saolasın. Senin bebiş nasıl :)canımmmm hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik kalp atışları duyulduğu için doktor düşük riskinin %6 ya düştüğünü söyledi. daha önceden de kaybım olduğu için 2 haftada bir kontrole gidiyorum ben 3 aya kadar bu şekilde olcak. 3 aydan sonra düşük ihtimali %1 e düşüyormuşİnşallah canım amin saolasın. Senin bebiş nasıl :)
Beni de 4 şubatta çağırdı direk ikili test falan yapıcakmış bi ay sonra gitcem nerdeyse :) söledim kanama olmadığı sürece korkma dedi. Rabbim yardımcımız olsunçok şükür bir sıkıntı yok şimdilik kalp atışları duyulduğu için doktor düşük riskinin %6 ya düştüğünü söyledi. daha önceden de kaybım olduğu için 2 haftada bir kontrole gidiyorum ben 3 aya kadar bu şekilde olcak. 3 aydan sonra düşük ihtimali %1 e düşüyormuş
degerlendır canım koyudan sonra bırakma bazen silikleştiği gibi catlamıyo 2-3 gun suruyo catlaması inşallah gelecek bu ay bebişin :)Canım valla gün aşırı olamıo çalışıyorum çünkü anca akşam oluo ov.testi yapıorum işte 2 kere 2 gün önce cok koyuydu deqerlendirdim ama 1 haftadır boş geçmiorum haftasonuna kadar dewam etcem bakalım canım ne olcak...
düzensız adet oluyosan ov testı tam sana gre canımduzensiz adet olmanin dezavantajlarlari. olmazsa alirim artik .
Kardeşler bugün kontrolüm vardı duydum pıtır pıtır ları:) ağladım hıçkıra hıçkıra. Sakın umudunuzu kaybetmeyin hatırlarsanız benim iki kaybım vardı kalp atışı oluşmuyodu doktorumu dinledim verdiği ilaçları kullandım zor zamanlar geçirdim çok üzüldüm ama Rabbim ol dedi ve oldu darısı isteyen herkese inşallah umutla ve duayla.... sevgiler
canım bozmuyorum moralımı var demek bi zamanı inşallah gelecek bebişlerimz belkı senın agrılar bebıstendırcanimm bidahaki aya insallah hic bozma morelini emi vardir vakti elbet bende hala beklemedeyim bakalim yarin gunum gelmedi daha ama ara ara agrilar basladi gelicek heralde
hiç bir sey olmayacak Allahın izniyle gülnurum kardesler yapıcaz senın bebişine :):):)çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik kalp atışları duyulduğu için doktor düşük riskinin %6 ya düştüğünü söyledi. daha önceden de kaybım olduğu için 2 haftada bir kontrole gidiyorum ben 3 aya kadar bu şekilde olcak. 3 aydan sonra düşük ihtimali %1 e düşüyormuş
Beni de 4 şubatta çağırdı direk ikili test falan yapıcakmış bi ay sonra gitcem nerdeyse :) söledim kanama olmadığı sürece korkma dedi. Rabbim yardımcımız olsun
degerlendır canım koyudan sonra bırakma bazen silikleştiği gibi catlamıyo 2-3 gun suruyo catlaması inşallah gelecek bu ay bebişin :)
düzensız adet oluyosan ov testı tam sana gre canım
Allahım ne güzel bi mutluluk daim olsun inşallah masallah sana ve mınnakına
canım bozmuyorum moralımı var demek bi zamanı inşallah gelecek bebişlerimz belkı senın agrılar bebıstendır
hiç bir sey olmayacak Allahın izniyle gülnurum kardesler yapıcaz senın bebişine :):):)
inşallah canım yenı yılın ilk ayı hepimze ümit olsun ve sanslı gelsın :):):):)canım benim daha önce kalbi durmuştu ondan 2 haftada bir çağırıyor herhangi birşey olursa zamanında müdahale etmek için .ama Allahın izniyle bişey olmıcak bebeğime. benimde işime geliyor 2 haftada bir gitmek diğer türlü noldu duruyomu acaba vs gibi düşünmeek zorunda kalmıyorum
hadi bakalım inşallah bkliyorumsizi peşime teker teker bence bu ay uğurlu gelecek size
İnsallah canim yok birakmiorum dewam calismalara :)inşallah canım yenı yılın ilk ayı hepimze ümit olsun ve sanslı gelsın :):):):)
Canm öncelikle hayirli olsn bebesin sen ne zaman hap aldn yani benm de kaybm cocugn kalp atislari olmadigi icindi doktr test istedi ama yapdirmadm bi daha olursa gene kalp atisi olmaz diye cok korkuyorn :-(Kardeşler bugün kontrolüm vardı duydum pıtır pıtır ları:) ağladım hıçkıra hıçkıra. Sakın umudunuzu kaybetmeyin hatırlarsanız benim iki kaybım vardı kalp atışı oluşmuyodu doktorumu dinledim verdiği ilaçları kullandım zor zamanlar geçirdim çok üzüldüm ama Rabbim ol dedi ve oldu darısı isteyen herkese inşallah umutla ve duayla.... sevgiler
Gunaydin canmGünaydın kızlar..Yeni doğan günlerin yeni güzellikler getirmesi dileğiyle
Günaydın canım amin inşallahGünaydın kızlar..Yeni doğan günlerin yeni güzellikler getirmesi dileğiyle
Doktorum hiçbi test yapmadı tecrübelerine dayanarak bikaç ilaç verdi bunları hamile kalmadan 3 ay kullan dedi vücudun hazırlansın dedi. İlaçları folik asit hariç doğurana kadar kullancam. Bi kortizon verdi bağışıklığı düzenlemesi için bide Coraspin kullanıyorum.Canm öncelikle hayirli olsn bebesin sen ne zaman hap aldn yani benm de kaybm cocugn kalp atislari olmadigi icindi doktr test istedi ama yapdirmadm bi daha olursa gene kalp atisi olmaz diye cok korkuyorn :-(
İyiyiz canım çok şükür sen nasılsın?merhaba kızlar nasılsınız?
bende iyiyim çok şükür birde baş dönmem olmasa daha iyi olacak progestan kullanıyorum baş dönmesi yapıyorİyiyiz canım çok şükür sen nasılsın?
Çok şükür cnm iyiyiz sen nasılsın ?merhaba kızlar nasılsınız?
Allah iyilik versin canım evet kötü olur o dikaktli ol ani hareket yapma...bende iyiyim çok şükür birde baş dönmem olmasa daha iyi olacak progestan kullanıyorum baş dönmesi yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?