- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.461
aminnnn canım dikkat ediyom zatenAllah iyilik versin canım evet kötü olur o dikaktli ol ani hareket yapma...
Geçmiş olsun ben 3 kasımda kürtaj oldum 27 kasımda adet oldum 24 gün sonra...kızlar merhabalar ben de 6 aralıkta kürtaj oldum ikinci kez bişey sorucam sizlere ilk reglinizi kaçıncı gün görmüştünüz?
kızlar merhabalar ben de 6 aralıkta kürtaj oldum ikinci kez bişey sorucam sizlere ilk reglinizi kaçıncı gün görmüştünüz?
günaydın kızlar...
ben 41 gun sonra adet oldum gecmıs olsun neden kurtaj oldun 2 kez?
teşekkür ederım canım kan pıhtılasma testı falan yaptrdın mıkalp durması ikisi de canım.sana da geçmiş olsun.
teşekkür ederım canım kan pıhtılasma testı falan yaptrdın mı
öncelikle çok geçmiş olsun vnm bnde 2 defa yaşadım gelişmediler hiç kalp atışı olmadı ve düştü müdehalesiz ikincide senn gibi iğne ve coraspin kullanamam rağmen düştü bakalım doktorlar tekrar dene dedi hiç birtest yapmadı gerek görmediler hakkımızda hayırlısı inş yaşamayız bir daha çok zor sen test yaptırdın mı yada doktorlar istedi mi 2. den snraherşey yapıldı iğne+coraspin kullanmama rağmen öldü ikincisi de canım hayırlısı böyle dedik bakalım nasibimizde varsa olur inşallah
Allahın bi bildigi vardır canım inşallah hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini hepimiz hemen hemen aynı seylerı yasadık ve burda rahatca paylasıyoruz butun sıkıntılarımızıherşey yapıldı iğne+coraspin kullanmama rağmen öldü ikincisi de canım hayırlısı böyle dedik bakalım nasibimizde varsa olur inşallah
çok geçmiş olsun canım inşallah Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip ederkızlar merhabalar ben de 6 aralıkta kürtaj oldum ikinci kez bişey sorucam sizlere ilk reglinizi kaçıncı gün görmüştünüz?
gulnurummmm nasılsın?çok geçmiş olsun canım inşallah Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip eder
iyiyim kuzucum sen nasılsın?gulnurummmm nasılsın?
öncelikle çok geçmiş olsun vnm bnde 2 defa yaşadım gelişmediler hiç kalp atışı olmadı ve düştü müdehalesiz ikincide senn gibi iğne ve coraspin kullanamam rağmen düştü bakalım doktorlar tekrar dene dedi hiç birtest yapmadı gerek görmediler hakkımızda hayırlısı inş yaşamayız bir daha çok zor sen test yaptırdın mı yada doktorlar istedi mi 2. den snra
hadi inş olmaz bir daha sıkma canını rabbim vereceği zmanı bilio demek daha zmnı gelmemiş inş en yakın zmnda sağlıklı bir gebelik olur cnmbebeğin genetik sonuçlarını bekliyoruz biz bütün testlerimizi yaptırdık bende pıhtılaşma var genetiğimiz temiz eşimle ona da baktırdık.
iyiyim bende canımcım regl agrısıyla ugrasıyorm 2 gundur:) cıkmadım hiç bir yere evde dınlenıyorumiyiyim kuzucum sen nasılsın?
hımmmm dinlen bakalım çıkma dışarı zaten havalar buz gibiiyiyim bende canımcım regl agrısıyla ugrasıyorm 2 gundur:) cıkmadım hiç bir yere evde dınlenıyorum
adet mi olcaksın canım?Püfff kasıklarım patlıycak kızlar yaaa
Yok canım ya yumrtluyorum :) ov.koyu cıkıo 2 gündür çalışma yapıyorz ya bide iyice aqrıo...adet mi olcaksın canım?
Yok canım ya yumrtluyorum :) ov.koyu cıkıo 2 gündür çalışma yapıyorz ya bide iyice aqrıo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?