Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

kızlar merhabalar ben de 6 aralıkta kürtaj oldum ikinci kez bişey sorucam sizlere ilk reglinizi kaçıncı gün görmüştünüz?

herşey yapıldı iğne+coraspin kullanmama rağmen öldü ikincisi de canım hayırlısı böyle dedik bakalım nasibimizde varsa olur inşallah
öncelikle çok geçmiş olsun vnm bnde 2 defa yaşadım gelişmediler hiç kalp atışı olmadı ve düştü müdehalesiz ikincide senn gibi iğne ve coraspin kullanamam rağmen düştü bakalım doktorlar tekrar dene dedi hiç birtest yapmadı gerek görmediler hakkımızda hayırlısı inş yaşamayız bir daha çok zor sen test yaptırdın mı yada doktorlar istedi mi 2. den snra

herşey yapıldı iğne+coraspin kullanmama rağmen öldü ikincisi de canım hayırlısı böyle dedik bakalım nasibimizde varsa olur inşallah
Allahın bi bildigi vardır canım inşallah hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini hepimiz hemen hemen aynı seylerı yasadık ve burda rahatca paylasıyoruz butun sıkıntılarımızı

bebeğin genetik sonuçlarını bekliyoruz biz bütün testlerimizi yaptırdık bende pıhtılaşma var genetiğimiz temiz eşimle ona da baktırdık.

bebeğin genetik sonuçlarını bekliyoruz biz bütün testlerimizi yaptırdık bende pıhtılaşma var genetiğimiz temiz eşimle ona da baktırdık.
hadi inş olmaz bir daha sıkma canını rabbim vereceği zmanı bilio demek daha zmnı gelmemiş inş en yakın zmnda sağlıklı bir gebelik olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…