Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞKIZ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ

OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
Sweet42-------------8ocak ---deneme 2
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
hasretduman-------17 ocak ---deneme 1
kaderde_nevarsa--17 ocak ---deneme 3
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
Halemoon----------25 ocak ---deneme 1

ŞUBAT BATLARI
blummmm----------6 şubat---deneme4

arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

bende sevmem soğugu ve suan hamilelikten sanırım çok üşüyorum ev sıcak olmasına rağmen battaniye ile oturuyorum
hamıleleıkte ya sıcak basarmıs ya da üşünürmüş kesin bende üşürüm :):) dikkat et kendıne hiç cıkma battanıyenın altındsan

Benim de yeni bat 3 subay canim yazar misin? deneme 7 hayirli olsun bakalim..

cnm ben daha öncede msj atmıştım sanırım görmedin benide eklersen sevinirim 12 ocak inş bat olmammmm

canimm bidahaki aya insallah hic bozma morelini emi vardir vakti elbet bende hala beklemedeyim bakalim yarin gunum gelmedi daha ama ara ara agrilar basladi gelicek heralde
cnm ne yaptın bgn adet günndü sanırm inş güzel haberlerini alrıız

cnm ne yaptın bgn adet günndü sanırm inş güzel haberlerini alrıız
canimm gelmedi kirmizilar bakalim beklemedeyim test yaptim silik cikti sanki ama daha net degil oyle yani keske resim koyabilsem cizgi var ama emin olamiyorum boyle yani canim yarin sabah idrariyla tekrar yapayim dedim bende

canimm gelmedi kirmizilar bakalim beklemedeyim test yaptim silik cikti sanki ama daha net degil oyle yani keske resim koyabilsem cizgi var ama emin olamiyorum boyle yani canim yarin sabah idrariyla tekrar yapayim dedim bende
aaa ne güzel inşaallah bebiş vardır..yarın mutlu oluruz hepbirlikte inşallah..

canım yanlış değerlendirmiş olmiyim ama benim kaybettiğim bebeğime de böyle silik çıkmıştı.hatta üç gün üst üste yaptım siliki. inşallah vardır.bir de yarın yap bakalım

canım yanlış değerlendirmiş olmiyim ama benim kaybettiğim bebeğime de böyle silik çıkmıştı.hatta üç gün üst üste yaptım siliki. inşallah vardır.bir de yarın yap bakalım
bende anlamadim cnm karisik gorunuyor aksamusti yaptim testi regl olurum die bekledim gelmeyince bi deniyim dedim boyle cikti dedigin gibi belirsiz bi durum heveslenmek istemiyorum ya sonra uzulurum die

bende anlamadim cnm karisik gorunuyor aksamusti yaptim testi regl olurum die bekledim gelmeyince bi deniyim dedim boyle cikti dedigin gibi belirsiz bi durum heveslenmek istemiyorum ya sonra uzulurum die
bol bol dua et yatarken..Allah hayırlı sağlıklı bi evlat nasip der inşallah..ama dediğim gibi benimki de böylydi.adeetin düzenli midir normalde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…