- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.501
Canımmmmm bebişin geliyoooo :)oldu galiba:)
Belkide gelmez :)bebiş gelir :)daha gelmedi kırmızılarr yarın gelir herhalde teşrif ederler kanımcaaa
:)cnm ben daha öncede msj atmıştım sanırım görmedin benide eklersen sevinirim 12 ocak inş bat olmammmm
duzenli canim kurtajdan sonra 29 gunde oluyodu 2 aydir hic sasmadi yanibol bol dua et yatarken..Allah hayırlı sağlıklı bi evlat nasip der inşallah..ama dediğim gibi benimki de böylydi.adeetin düzenli midir normalde?
cnm kesn var o zmn çok sevndm inş sabah netleşir bak reim atmak çok kolay aslında dosya yükleden atacaksın aşağıdakicanimm gelmedi kirmizilar bakalim beklemedeyim test yaptim silik cikti sanki ama daha net degil oyle yani keske resim koyabilsem cizgi var ama emin olamiyorum boyle yani canim yarin sabah idrariyla tekrar yapayim dedim bende
oyle mi dersin blummm ay heyecan yaptim simdi testte renkler karisik silik cikmis yok heralde dedim ben ama varmi ki ya:)K
Canımmmmm bebişin geliyoooo :)
oyleymis kuzum internettwn arastirdim yapabildim gordun mu resmi?cnm kesn var o zmn çok sevndm inş sabah netleşir bak reim atmak çok kolay aslında dosya yükleden atacaksın aşağıdaki
cnm kaç test var şuan elinde gebelikoyleymis kuzum internettwn arastirdim yapabildim gordun mu resmi?
Var canım ben hamılelıgımı ögrendıgımde 1 hafta vardı reglıme ve daha silikti :) hadi bakalım bu ay da güzel haber aldık cok şükür senın kacıncı denemeydıoyle mi dersin blummm ay heyecan yaptim simdi testte renkler karisik silik cikmis yok heralde dedim ben ama varmi ki ya:)
adetin düzenliyse daha çok umut var o zaman..ayy çok sevindim yaa.duzenli canim kurtajdan sonra 29 gunde oluyodu 2 aydir hic sasmadi yani
bluum cnm bni çıkar malum düştü o tekrar başladık denemelere bu 2. deneme bat 24 ocak die tahmin ediyorum cnmHAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞKIZ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ
OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
Sweet42-------------8ocak ---deneme 2
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
Canipir--------------12 ocak --- deneme 1
hasretduman-------17 ocak ---deneme 1
kaderde_nevarsa--17 ocak ---deneme 3
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
Halemoon----------25 ocak ---deneme 1
ŞUBAT BATLARI
Aslicanaydın--------3 şubat---deneme 7
blummmm----------6 şubat---deneme 4
Hazal87-------------7 şubat---deneme 2
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)
kuzumm attim resmi nie sordun?cnm kaç test var şuan elinde gebelik
Canım ne zaman dustu benım haberım yok kacırdım sanırım hayrdr ne oldubluum cnm bni çıkar malum düştü o tekrar başladık denemelere bu 2. deneme bat 24 ocak die tahmin ediyorum cnm
cnm kasımda düştü vala nedenini bilmiyorum gelişmedi doktor araştırmaya gerek yok sağlıksız sperm yada yumurtadan tekrar dedi korunmaya gerek yok dedi cnm ya kısmette yokmuşş bayadır yazmadım burayaCanım ne zaman dustu benım haberım yok kacırdım sanırım hayrdr ne oldu
Hay Allah yaaa benımde öyle oldu kalitesz sperm ve yum bulusması dedı dr inşallah yasamayız tekrr eee senın 2. Dusuk oldu neden test istemedı dr? Baska dr a gıttınmı canımcnm kasımda düştü vala nedenini bilmiyorum gelişmedi doktor araştırmaya gerek yok sağlıksız sperm yada yumurtadan tekrar dedi korunmaya gerek yok dedi cnm ya kısmette yokmuşş bayadır yazmadım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?