- 16 Eylül 2014
- 3.308
- 3.016
- 248
- 36
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.521
gittim cnm hemde 3 doktoa bulundukları yerde ii doktorlar üstelık bn ilknden snra pıhtılaşma testi yaptrmıştım ikincide iğne oldum yine olmadı 3 doktorda kesnlkle korunmuyorsun sıkıntı yok devam dediler anlamadım bnde blımmm cnm ya daha kaç kere yaşamam gerek acaba bnde allaha bıraktım varsa nasipte olur sizi hep takip ettim amainş sende en yakın zmnda gzl haberler alırsınHay Allah yaaa benımde öyle oldu kalitesz sperm ve yum bulusması dedı dr inşallah yasamayız tekrr eee senın 2. Dusuk oldu neden test istemedı dr? Baska dr a gıttınmı canım
Hakkında hayırlısı canım dr lar ne derse inanıp guvenmelıyız Allahın takdırı her sey inşallah kısa zamanda sagsalım bebgını kucagına alırsın kolay hamıle kalabılıyosun sanırım bu cok iyi bizi takıp etme yaz sıksık :):) inşallah hepimz güzel haberler alıcazgittim cnm hemde 3 doktoa bulundukları yerde ii doktorlar üstelık bn ilknden snra pıhtılaşma testi yaptrmıştım ikincide iğne oldum yine olmadı 3 doktorda kesnlkle korunmuyorsun sıkıntı yok devam dediler anlamadım bnde blımmm cnm ya daha kaç kere yaşamam gerek acaba bnde allaha bıraktım varsa nasipte olur sizi hep takip ettim amainş sende en yakın zmnda gzl haberler alırsın
yazarım cnm bndan snra buralardayım kafan dağılıo daha kolay toparlıyorum sizlerle raabm en kısa zmnda nasip edecek hepimize inanıyorumHakkında hayırlısı canım dr lar ne derse inanıp guvenmelıyız Allahın takdırı her sey inşallah kısa zamanda sagsalım bebgını kucagına alırsın kolay hamıle kalabılıyosun sanırım bu cok iyi bizi takıp etme yaz sıksık :):) inşallah hepimz güzel haberler alıcaz
daha gelmedi kırmızılarr yarın gelir herhalde teşrif ederler kanımcaaa
canimm gelmedi kirmizilar bakalim beklemedeyim test yaptim silik cikti sanki ama daha net degil oyle yani keske resim koyabilsem cizgi var ama emin olamiyorum boyle yani canim yarin sabah idrariyla tekrar yapayim dedim bende
geçer cnm benim de 2 ay oldu bugün bir hafta içinde 2. adetimi olcam bakalım ben de 3 ay bekleyeceğim gün sayıyorum..ama geçiyo inşallah sağlıklı hayırlı bebekler gelecek hepimizin de :)zaman geçse de bende şu listeye adımı yazdırabilsem.daha ilk adetim olacak da 3 ay geçecekte
Canım var bebiş benimde öle olmuştu cok sevindim bi kan testi yaptır bence :)kuzumm attim resmi nie sordun?
hadi bakalım darısı sana olsun bu ay inşallah:)Canım var bebiş benimde öle olmuştu cok sevindim bi kan testi yaptır bence :)
yok canim dun sabah test yaptim negatif cikti yani pozitife donmez arti geelmemezlik yapmaz benim kirmizilarbelkide teşrif etmezler
canım çok sevindim inan bende 4 tane gebelik testi yapmıştım çizgilerim varla yok arası idi hep emin olamadım hatta eşim çizgi falan yok sen öyle görmek istediğin için görüyorsun dedi. en son yaptıgım testte daha belliydi ve ertesi gün topikteki kızların baskısı ıle kan testi yaptırdım sonuç pozitif. bence kan testi yaptır bugün şimdiden hayırlı olsun
İnşallah canım ama Nedense bu ay benim umudum yok içimde hiç böle olmazdım çalışma oldu yumurtlama günlerinde ama yınede olmuycak gibi bi his varhadi bakalım darısı sana olsun bu ay inşallah:)
İnşallah gelmez canım ya ama eminim biizmde yüzümüz gülecek inşallah...yok canim dun sabah test yaptim negatif cikti yani pozitife donmez arti geelmemezlik yapmaz benim kirmizilar
yok canim dun sabah test yaptim negatif cikti yani pozitife donmez arti geelmemezlik yapmaz benim kirmizilar
Hayırlı cumalar canım Hayırlısı olsun inşallah mübarek buqünde Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah...hayirli cumalar kizlar malesef geldi kirmizilar teste gerek kalmadi
hayirli cumalar kizlar malesef geldi kirmizilar teste gerek kalmadi
inşallahh keşke gelmesinn dün hatta sökülemiyorum die temizlik yaptım yürüdüm bu soğuk havada banamısın demedi yok gelmedi bakalım bugün nolcakİnşallah gelmez canım ya ama eminim biizmde yüzümüz gülecek inşallah...
hımmm normal adet gününden sonramı öğrenmiştin sen canım ?Canım benimde oyle olmuştu hatırlarsan eğer
adet gunumde yaptım sonra adet gectı 2 gun yıne yaptım 3 gun gecınce yıne yaptım çok çok silikti varla yok arası. biraz daha bekle bakalım ne olacakhımmm normal adet gününden sonramı öğrenmiştin sen canım ?
3 gün geçince net öğrendin yaneee ayyy pazartesiye olmazsam bir daha yaparımm inşallah vardır bebişş yaaaadet gunumde yaptım sonra adet gectı 2 gun yıne yaptım 3 gun gecınce yıne yaptım çok çok silikti varla yok arası. biraz daha bekle bakalım ne olacak
3 gün geçince net öğrendin yaneee ayyy pazartesiye olmazsam bir daha yaparımm inşallah vardır bebişş yaaa
Bencede kan tahlili yaptır canım...3 gün geçince net öğrendin yaneee ayyy pazartesiye olmazsam bir daha yaparımm inşallah vardır bebişş yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?