Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Hay Allah yaaa benımde öyle oldu kalitesz sperm ve yum bulusması dedı dr inşallah yasamayız tekrr eee senın 2. Dusuk oldu neden test istemedı dr? Baska dr a gıttınmı canım
gittim cnm hemde 3 doktoa bulundukları yerde ii doktorlar üstelık bn ilknden snra pıhtılaşma testi yaptrmıştım ikincide iğne oldum yine olmadı 3 doktorda kesnlkle korunmuyorsun sıkıntı yok devam dediler anlamadım bnde blımmm cnm ya daha kaç kere yaşamam gerek acaba bnde allaha bıraktım varsa nasipte olur sizi hep takip ettim amainş sende en yakın zmnda gzl haberler alırsın

Hakkında hayırlısı canım dr lar ne derse inanıp guvenmelıyız Allahın takdırı her sey inşallah kısa zamanda sagsalım bebgını kucagına alırsın kolay hamıle kalabılıyosun sanırım bu cok iyi bizi takıp etme yaz sıksık :):) inşallah hepimz güzel haberler alıcaz

yazarım cnm bndan snra buralardayım kafan dağılıo daha kolay toparlıyorum sizlerle raabm en kısa zmnda nasip edecek hepimize inanıyorum

daha gelmedi kırmızılarr yarın gelir herhalde teşrif ederler kanımcaaa

belkide teşrif etmezler

canimm gelmedi kirmizilar bakalim beklemedeyim test yaptim silik cikti sanki ama daha net degil oyle yani keske resim koyabilsem cizgi var ama emin olamiyorum boyle yani canim yarin sabah idrariyla tekrar yapayim dedim bende

canım çok sevindim inan bende 4 tane gebelik testi yapmıştım çizgilerim varla yok arası idi hep emin olamadım hatta eşim çizgi falan yok sen öyle görmek istediğin için görüyorsun dedi. en son yaptıgım testte daha belliydi ve ertesi gün topikteki kızların baskısı ıle kan testi yaptırdım sonuç pozitif . bence kan testi yaptır bugün şimdiden hayırlı olsun

zaman geçse de bende şu listeye adımı yazdırabilsem.daha ilk adetim olacak da 3 ay geçecekte
geçer cnm benim de 2 ay oldu bugün bir hafta içinde 2. adetimi olcam bakalım ben de 3 ay bekleyeceğim gün sayıyorum..ama geçiyo inşallah sağlıklı hayırlı bebekler gelecek hepimizin de :)

yok canim dun sabah test yaptim negatif cikti yani pozitife donmez arti geelmemezlik yapmaz benim kirmizilar

adet gunumde yaptım sonra adet gectı 2 gun yıne yaptım 3 gun gecınce yıne yaptım çok çok silikti varla yok arası. biraz daha bekle bakalım ne olacak
3 gün geçince net öğrendin yaneee ayyy pazartesiye olmazsam bir daha yaparımm inşallah vardır bebişş yaaa

3 gün geçince net öğrendin yaneee ayyy pazartesiye olmazsam bir daha yaparımm inşallah vardır bebişş yaaa

hayır canım kan tahlılını yaptırınca net ogrendım hatırlrsan bana baya baskı yapmıstınız hadı gıt yaptır falan dıye . bikaç gun daha bekle egr olmazsan kan tahlılı yaptır hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…