Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

hayır canım kan tahlılını yaptırınca net ogrendım hatırlrsan bana baya baskı yapmıstınız hadı gıt yaptır falan dıye . bikaç gun daha bekle egr olmazsan kan tahlılı yaptır hemen
evet onu hatırlıyorumda gebelik testinde gözükmemişmiydi tatlım senin ?

İnşallah canım ama Nedense bu ay benim umudum yok içimde hiç böle olmazdım çalışma oldu yumurtlama günlerinde ama yınede olmuycak gibi bi his var
Öyle deme yaa olur İnşallah..Hem böyle olunca beklemedğin zaman daha bir sürpriz olur :) Rabbim hayırlı zamanda sağlıklısını versin..

Kızlar nasilsiniz güzel haberler varmı inşallah en kisa zamanda herkes en güzel Hamis haberlerini alır

cnm bnmsıkma canını herşey oacagina varir vakti zamanı gelince olacak ztn hiç uzulme yeni adet yeni unut demek devam edecez çalışmalara
evet canimm umudum yoktu zaten cok gecen ay pek calisamadik:) en azindan duzene girdim onumuzdeki aya kismet bakalim Allah buyuk vardir vakti saati

evet canimm umudum yoktu zaten cok gecen ay pek calisamadik:) en azindan duzene girdim onumuzdeki aya kismet bakalim Allah buyuk vardir vakti saati
Aynen cnm düzene girerse çatlama günlerini tam tutturursun kuzum bak bn dusukten snra hemen denemeye başladım iki kez adet gördüm ne zmn düzene girdi geri hamile kaldım seninde öyle olur bakalim bu ay düzene girdi bnmde ınş şubatta alırız güzel haberler

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞKIZ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ

OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
Sweet42-------------8ocak ---deneme 2
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
Canipir--------------12 ocak --- deneme 1
hasretduman-------17 ocak ---deneme 1
kaderde_nevarsa--17 ocak ---deneme 3
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
Halemoon----------25 ocak ---deneme 1

ŞUBAT BATLARI
Aslicanaydın--------3 şubat---deneme 7
sweet42--------------6 şubat---deneme 3
blummmm----------6 şubat---deneme 4
Hazal87-------------7 şubat---deneme 2

arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…