- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.541
evet onu hatırlıyorumda gebelik testinde gözükmemişmiydi tatlım senin ?hayır canım kan tahlılını yaptırınca net ogrendım hatırlrsan bana baya baskı yapmıstınız hadı gıt yaptır falan dıye . bikaç gun daha bekle egr olmazsan kan tahlılı yaptır hemen
pazartesiye kadar olmazsam yaptırırım canımBencede kan tahlili yaptır canım...
aynen. yani varmı yokmu benmı oyle gormek ıstıyordum ondan mı görüyordum bilmiyorum ama adet tarıhımden 4 gun sonra cok cok silik biraz daha belirgindievet onu hatırlıyorumda gebelik testinde gözükmemişmiydi tatlım senin ?
tmm tatlım bende bi pazartesiye bekliyim bakim nolcakaynen. yani varmı yokmu benmı oyle gormek ıstıyordum ondan mı görüyordum bilmiyorum ama adet tarıhımden 4 gun sonra cok cok silik biraz daha belirgindi
tmm tatlım bende bi pazartesiye bekliyim bakim nolcak
tabii cnm stres yapmıyorm yok yapmam olursa olur olmazsa olmaz rahatım şimdibekle ama içini ferah tut stres yapma herşey olacağına varır
hayırlı cumalar kızlar :)
Öyle deme yaa olur İnşallah..Hem böyle olunca beklemedğin zaman daha bir sürpriz olur :) Rabbim hayırlı zamanda sağlıklısını versin..İnşallah canım ama Nedense bu ay benim umudum yok içimde hiç böle olmazdım çalışma oldu yumurtlama günlerinde ama yınede olmuycak gibi bi his var
cnm bnmsıkma canını herşey oacagina varir vakti zamanı gelince olacak ztn hiç uzulme yeni adet yeni unut demek devam edecez çalışmalarahayirli cumalar kizlar malesef geldi kirmizilar teste gerek kalmadi
Amin canım inşallah :)Öyle deme yaa olur İnşallah..Hem böyle olunca beklemedğin zaman daha bir sürpriz olur :) Rabbim hayırlı zamanda sağlıklısını versin..
evet canimm umudum yoktu zaten cok gecen ay pek calisamadik:) en azindan duzene girdim onumuzdeki aya kismet bakalim Allah buyuk vardir vakti saaticnm bnmsıkma canını herşey oacagina varir vakti zamanı gelince olacak ztn hiç uzulme yeni adet yeni unut demek devam edecez çalışmalara
Aynen cnm düzene girerse çatlama günlerini tam tutturursun kuzum bak bn dusukten snra hemen denemeye başladım iki kez adet gördüm ne zmn düzene girdi geri hamile kaldım seninde öyle olur bakalim bu ay düzene girdi bnmde ınş şubatta alırız güzel haberlerevet canimm umudum yoktu zaten cok gecen ay pek calisamadik:) en azindan duzene girdim onumuzdeki aya kismet bakalim Allah buyuk vardir vakti saati
hayrlısı olsun canımKizlar gunaydin gecikmeli olarak kirmizi karti yedim artik diger bat 6 subat
saol tatlımmm walla artık napcamıı bilemedimmm ama olsunn kısmet bir dahaki ayahayrlısı olsun canım
insallah canım ümitlerımz hıc bıtmesınsaol tatlımmm walla artık napcamıı bilemedimmm ama olsunn kısmet bir dahaki aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?