- 5 Haziran 2014
- 252
- 145
- 133
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.561
Kizlar gunaydin gecikmeli olarak kirmizi karti yedim artik diger bat 6 subat
canimm benimkode 6 subat ekleyeblirsin listeye:)HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞKIZ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ
OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
Sweet42-------------8ocak ---deneme 2
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
Canipir--------------12 ocak --- deneme 1
hasretduman-------17 ocak ---deneme 1
kaderde_nevarsa--17 ocak ---deneme 3
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
Halemoon----------25 ocak ---deneme 1
ŞUBAT BATLARI
Aslicanaydın--------3 şubat---deneme 7
sweet42--------------6 şubat---deneme 3
blummmm----------6 şubat---deneme 4
Hazal87-------------7 şubat---deneme 2
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)
Ayyyy ole yapicam artik umrumda degilHayirlisin olsun cnm uzulme esin de ameliyat olsun gelicek bebisin insallah yuksek tut moralini sen
hayırlısı olsun cnm...Kizlar gunaydin gecikmeli olarak kirmizi karti yedim artik diger bat 6 subat
Ayyyy ole yapicam artik umrumda degilHayirlisin olsun cnm uzulme esin de ameliyat olsun gelicek bebisin insallah yuksek tut moralini sen
benimde 18 ocak inşallah hayırlı haberlercanimm benimkode 6 subat ekleyeblirsin listeye:)
aynen canı var ya vardır rabbimin bir bildiğihayırlısı olsun cnm...
Aynen canim hayirlisi olur insallah uzme kendini...aynen canı var ya vardır rabbimin bir bildiği
Öyle tabi vardır onda da bir hayır..En hayırlı zamanda nasip edecektir sağlıklı evlatlar..aynen canı var ya vardır rabbimin bir bildiği
sen nasılsın cnm..nasıl gidiyoAynen canim hayirlisi olur insallah uzme kendini...
yok ya artik isrrci olmadn akisina birakcm ingilizce calisip kafa bosalticmAynen canim hayirlisi olur insallah uzme kendini...
İyiyim canim sen nasilsin bekliyorum bakalim ne olcak canim...sen nasılsın cnm..nasıl gidiyo
Aynen ole rahatlarsin hemde wuzel haberler inumuzdeki aylarda qelicek insalllahyok ya artik isrrci olmadn akisina birakcm ingilizce calisip kafa bosalticm
iyiyiz canım sen nasılsın??bu ayda hamiş cıksın inşallah sevınelım :)kizlar nasilsiniz bakalim hayirli pazarlar herkese ve bat bekleyenlere guzel haberler ins :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?