Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kızlar bat bugündü. Bugün 30. Gün ama koyu çizgiyi 16. Gün yakaladım dolayısıyla adetim de gecikir mi ya da kist olupta gecikmiş olabilir mi?

iyiyiz canım sen nasılsın??bu ayda hamiş cıksın inşallah sevınelım :)
İyiyim cnm çok şükür bnde calismlari huzlandirdin iki gun önce koyuydu iice siliklesti dur bakalim hayirlsi ınş herkes hamiskalacak bu topikte cnm

Bikaç güne daha olmazsam yapıcam canım test. Bende bidaha kür uygulamıycam Allah korusun kist olduysa soğan suyu içerim sadece. Sen neden kürtaj oldun kaç aydır korun muyosun
Cnm bn kürtaj olmadim iki dusugum var maalesef pihtilasma çıktı ikincisi iğne kullanmama rağmen düştü aslında hepsi bahane rabbim ne zmn nasip edecekse o zmn olacak senin kürtaj mi oldu nedeni neydi

Cnm bn kürtaj olmadim iki dusugum var maalesef pihtilasma çıktı ikincisi iğne kullanmama rağmen düştü aslında hepsi bahane rabbim ne zmn nasip edecekse o zmn olacak senin kürtaj mi oldu nedeni neydi
Geçmişolsun canım evet boş gebelikten eylül ayında kürtaj oldum tam anlamıyla bu ay tekrar denemeye başladık hayırlısı Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…