- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.581
İyiyim cnm çok şükür bnde calismlari huzlandirdin iki gun önce koyuydu iice siliklesti dur bakalim hayirlsi ınş herkes hamiskalacak bu topikte cnmiyiyiz canım sen nasılsın??bu ayda hamiş cıksın inşallah sevınelım :)
Test yaptın mi cnmKızlar bat bugündü. Bugün 30. Gün ama koyu çizgiyi 16. Gün yakaladım dolayısıyla adetim de gecikir mi ya da kist olupta gecikmiş olabilir mi?
Yok yapmadım canım pazartesi ya da salı adet olurum muhtemelenTest yaptın mi cnm
Bu ay çörekotu kürü yaptım onunda kiminde kist yaptığını okudumTest yaptın mi cnm
Cnm test yap belki hanilesin ınş öyledirBu ay çörekotu kürü yaptım onunda kiminde kist yaptığını okudum
Bikaç güne daha olmazsam yapıcam canım test. Bende bidaha kür uygulamıycam Allah korusun kist olduysa soğan suyu içerim sadece. Sen neden kürtaj oldun kaç aydır korun muyosunCnm test yap belki hanilesin ınş öylediro kurleri uygulamasının hiç bilmiyorum
Cnm bn kürtaj olmadim iki dusugum var maalesef pihtilasma çıktı ikincisi iğne kullanmama rağmen düştü aslında hepsi bahane rabbim ne zmn nasip edecekse o zmn olacak senin kürtaj mi oldu nedeni neydiBikaç güne daha olmazsam yapıcam canım test. Bende bidaha kür uygulamıycam Allah korusun kist olduysa soğan suyu içerim sadece. Sen neden kürtaj oldun kaç aydır korun muyosun
Geçmişolsun canım evet boş gebelikten eylül ayında kürtaj oldum tam anlamıyla bu ay tekrar denemeye başladık hayırlısı AllahtanCnm bn kürtaj olmadim iki dusugum var maalesef pihtilasma çıktı ikincisi iğne kullanmama rağmen düştü aslında hepsi bahane rabbim ne zmn nasip edecekse o zmn olacak senin kürtaj mi oldu nedeni neydi
İyiyim cnm çok şükür..Ben de adet olcam sanırım bugün yarın bekliyorum bakalım..İyiyim canim sen nasilsin bekliyorum bakalim ne olcak canim...
Hayırlısı canım aqrılar başlar Allah yardımcın olsun...İyiyim cnm çok şükür..Ben de adet olcam sanırım bugün yarın bekliyorum bakalım..
Benden de annesiyle bebişine kocaman günaydın :)benden ve bebeğimden herkese kocaman günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sağol cnm olmaya hazırlanıyo..Ama geçen ayda böyle oldu önce kahverengi geliyo sende de oldu mu öyle?Hayırlısı canım aqrılar başlar Allah yardımcın olsun...
Günaydın cnm....benden ve bebeğimden herkese kocaman günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Aynen canım öle oluyo sonrada qelıo kırmızılar...Sağol cnm olmaya hazırlanıyo..Ama geçen ayda böyle oldu önce kahverengi geliyo sende de oldu mu öyle?
Saol cnm ınş güzel haberlerini alırızGeçmişolsun canım evet boş gebelikten eylül ayında kürtaj oldum tam anlamıyla bu ay tekrar denemeye başladık hayırlısı Allahtan
Evet cnm aksama gelir kırmızılar. .son bir ayım kaldı bakalım hayırlısı olsun..senin ne kadar kaldı günün varmı dahaAynen canım öle oluyo sonrada qelıo kırmızılar...
Amin canım hayırlısı tabii... Benim 9 günüm kaldı canım ya...Evet cnm aksama gelir kırmızılar. .son bir ayım kaldı bakalım hayırlısı olsun..senin ne kadar kaldı günün varmı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?