- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.601
Iyi bakalım canım inş güzel haberler alırsın bu ay..Amin canım hayırlısı tabii... Benim 9 günüm kaldı canım ya...
Amin canım inşallah cümlemiz alırız o haberleri...Iyi bakalım canım inş güzel haberler alırsın bu ay..
İnşallah cnm..hayırlı zmanda sağlıklı hamilelikler nasip etsin hepimize Allah..İçim bazen öyle daralıyo kii kendime gelemicem yeni bir hamilelik olmadan sanırımAmin canım inşallah cümlemiz alırız o haberleri...
İyiyim cnm çok şükür bnde calismlari huzlandirdin iki gun önce koyuydu iice siliklesti dur bakalim hayirlsi ınş herkes hamiskalacak bu topikte cnm
inşallah gülnurum sen dua et bize bolbol :) benım adet bugun bitti çalışmalara yrndan itibaren azcık azcık baslarım :):):)kızlar durmak yok moral bozmak yok çalışmalara devam gelecek bebişlerbu forumda herkes koca göbekli olcak
Inş cnm ama testte gecti yumurtlama dönemim eski düzenine gitmiş adetim eğer varsa birşey 10 gün snra çıkar ınş hepimiz alacağız o bebisleri kucağacanım sakın ıhmal etme calısmaları adete 3-4 gun kalana kadar gun asırı dene insallah bu ay güzel haber alıcz :)
Eki Görüntüle 1371914 Kızlar 2. Çizgiyi görüyo musunuz
İnşallah hamilesindir kac gunun gectiEki Görüntüle 1371914 Kızlar 2. Çizgiyi görüyo musunuz
İnşallah canım bugün 2. Günİnşallah hamilesindir kac gunun gecti
Hayirli olsn cnm benm de ilk boleydi :)İnşallah canım bugün 2. Gün
Senin adet gecikmiş miydi canımHayirli olsn cnm benm de ilk boleydi :)
evet cnm goruyorum cok sevindim.hayirli olsun insss :)Eki Görüntüle 1371914 Kızlar 2. Çizgiyi görüyo musunuz
Evet canm gecmistiSenin adet gecikmiş miydi canım
Dış gebelikten korkuyorum inş değildirEvet canm gecmisti
İnş koyulaşmaya devam eder canım sağol darısı başına inşevet cnm goruyorum cok sevindim.hayirli olsun insss :)
belirti var miydu hicİnş koyulaşmaya devam eder canım sağol darısı başına inş
canımmmm hayırlı olsun kanda da güzel haberler beklıyoruzzzz :)Eki Görüntüle 1371914 Kızlar 2. Çizgiyi görüyo musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?