Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Âllah hepimizin gönlüne göre versin ins bende 4 ağustosta dogum yaptım ve bir saat sonra kaybettim cok acı

aminnn inşallah yüzümüz güler artık :)

arkadaşlar benimde bir hafta oldu düşük yapalı ama korunmayı düşünmüyorum inşallah adet görmem
canım çok geçmiş olsun ama daha çok erken en az iki ay korunmayı öneriyor doktorlar sağlıklı bir gebelik için önce doktorunla konuş bu konuyu bence ve sabırlı olmak en iyisi sanki..

bende kürtaj oldum 12.haftamdı ama 9,5 haftada durmuş gelişimi...2 ay korunma sürecim var...haftaya araştırmaya gidicem..evet kafa rahatlığı çok önemli...Rbbim çok aratmadan tekrar kavuştur inş hepimizi

canım çok geçmiş olsun ama daha çok erken en az iki ay korunmayı öneriyor doktorlar sağlıklı bir gebelik için önce doktorunla konuş bu konuyu bence ve sabırlı olmak en iyisi sanki..

doktorum korunmana gerek yok çalışmalara devam et dedi sen bilirrsin dedi yani ne zaman hazır hissedersen o zaman gerçekten hazırsındır dedi

aynen canım diğerinde de öyle hesap yapmadım gün aşırı birliktelik oldu o ay hamile kalmıştım bunda da aynı yöntemi deniycez...
bende yaklaşık 3 yıl tadavi görmüştüm ama bebişim hiç tedavi görmediğim ve günlerine dikkat etmediğim, beklemediğim bi zamanda gelmişti..ama erken bıraktı beni ....bundan sonrası için dikkat edicez artık..bide seninki düşük olduğu için belki doktor araştırmaya ve beklemeye gerek görmemiştir..bizimkilerin kalbi durmuştu.

kızlar bende temmuzda kürtaj oldum ağustosta ilk adetimi gördüm bugün adetimin üzerinden iki gün geçti test yaptım pozitif çıktı akşam kan tahlili yaptıracağım ultrason da kese görünür mu varsa eğer Allah herkesin gönlüne göre versin

kızlar bende bebek düşünüyorum ama folikasit kullanma konusunda bilgim yok beni aydınlatır mısınız.yani regl günümde düzensiz olduğu için nedir ne değildir bilemiyorum şuan geçmiş durumda sizce kullanmaya başlayayım mı?

buna da iyi tarafından bakmak lazım en azından artık tedavi sonuç vermiş ve gebe kalabiliorsunuz :)

başla bence bir zararı yok nasılsa al eczaneden ben de gebe kalmadan önce kullanmaya başladım çünkü folidec kullanıyorum hala bırakmadım

hayırlı olsun canım tebrik ederim bu arada zaten hcg hormonları önce kan sonra idrarda belli olduğu için ultrasonda da çok küçük olsa bile görünür.

hayırlı olsun inş...iki gün geçtiyse üzerinden görünmeyebilir henüz

kızlar bugün adetimin üzerinden iki gün geçti test yaptım pozitif inş. Temmuzda kürtaj olmuştum akşam Doktora gidip kan tahlili yaptıracağım acaba ultrason da görünür mı kese inş. Yanılmam Allah herkesin gönlüne göre versin

Hayırlı olsun tebrik ederim öncelikle... Adetinden 2-3 gün geçtiyse hemen kese görünmez... Hcg değerinin belli bir seviyede olması lazım... Ben 5+2 de görmüştüm mercimeğimin kesesini...

Ben gebe kalmadan 3 ay öncesinde başlamıştım.. Tabi ilki kürtaj olunca ikincisinde daha planlı olabiliyorsunuz... Bence alıp başlayabilirsiniz bir doktora da gitseniz size söyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…