- 24 Eylül 2014
- 69
- 20
- 13
- 45
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
Direngeziparki nick cok guzel:)
Kurtaj olmadiysan bencede bekleme hemen gelir insallah bebisim ben kurtaj oldum senide oyle sandim canimm hadi insallah en kisa zamanda bebislerimizi kucaklarimiza alalim yasayanlar daha iyi anliyor cok zor atlatiliyor Rabbim bidaha yasatmasin hic birimize
canım çok geçmiş olsun ama daha çok erken en az iki ay korunmayı öneriyor doktorlar sağlıklı bir gebelik için önce doktorunla konuş bu konuyu bence ve sabırlı olmak en iyisi sanki..arkadaşlar benimde bir hafta oldu düşük yapalı ama korunmayı düşünmüyorum inşallah adet görmem
bende kürtaj oldum 12.haftamdı ama 9,5 haftada durmuş gelişimi...2 ay korunma sürecim var...haftaya araştırmaya gidicem..evet kafa rahatlığı çok önemli...Rbbim çok aratmadan tekrar kavuştur inş hepimiziKurtaj oldum canim bende 8 haftalikti kalp atisino alamadik bebegimin 6 haftalikta kalmis gelismedi yani. Yok ben tahlil filan yapyirmadim 2 adet bekledim bu ay nasipse calismalara basliycam bakalim yaptirsam iyi ama doktor ilk dusukte gerek yok dedi cok da kurmak istemiyorum o yuzden kontrolden sonra bi daha doktora gitmedim bikac ay deneyip olmazsa oyle gitmeyi dusunuyorum kendimo rahatlatmaya calisiyorum tekrar bebegim olsun cok istiyorum bakalim ni kac dogal karisim folik asiti hic birakmadim bide ovulasyon testi aldim kurtajdan sonra gunlerim biraz sasti yakalayabilmek icin benim durumum boyle sanada cok gecmis olsun senin durum nedir peki?
canım çok geçmiş olsun ama daha çok erken en az iki ay korunmayı öneriyor doktorlar sağlıklı bir gebelik için önce doktorunla konuş bu konuyu bence ve sabırlı olmak en iyisi sanki..
inş bi sıkıntı çıkmaz..kalbini ferh tutmaya çalışÂmin CNm bakayım bugünkü beta degerimi görüp hemen bi randevu alayım, dua edin
çok iyi o zaman hadi inşaAllah hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım.. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese...doktorum korunmana gerek yok çalışmalara devam et dedi sen bilirrsin dedi yani ne zaman hazır hissedersen o zaman gerçekten hazırsındır dedi
bende yaklaşık 3 yıl tadavi görmüştüm ama bebişim hiç tedavi görmediğim ve günlerine dikkat etmediğim, beklemediğim bi zamanda gelmişti..ama erken bıraktı beniaynen canım diğerinde de öyle hesap yapmadım gün aşırı birliktelik oldu o ay hamile kalmıştım bunda da aynı yöntemi deniycez...
buna da iyi tarafından bakmak lazım en azından artık tedavi sonuç vermiş ve gebe kalabiliorsunuz :)bende yaklaşık 3 yıl tadavi görmüştüm ama bebişim hiç tedavi görmediğim ve günlerine dikkat etmediğim, beklemediğim bi zamanda gelmişti..ama erken bıraktı beni....bundan sonrası için dikkat edicez artık..bide seninki düşük olduğu için belki doktor araştırmaya ve beklemeye gerek görmemiştir..bizimkilerin kalbi durmuştu.
kızlar bende bebek düşünüyorum ama folikasit kullanma konusunda bilgim yok beni aydınlatır mısınız.yani regl günümde düzensiz olduğu için nedir ne değildir bilemiyorum şuan geçmiş durumda sizce kullanmaya başlayayım mı?
rabbim acılarını dindirsin inş en kısa zamanda..çok geçmiş olsunÂllah hepimizin gönlüne göre versin ins bende 4 ağustosta dogum yaptım ve bir saat sonra kaybettim cok acı
hayırlı olsun canım tebrik ederim bu arada zaten hcg hormonları önce kan sonra idrarda belli olduğu için ultrasonda da çok küçük olsa bile görünür.kızlar bende temmuzda kürtaj oldum ağustosta ilk adetimi gördüm bugün adetimin üzerinden iki gün geçti test yaptım pozitif çıktı akşam kan tahlili yaptıracağım ultrason da kese görünür mu varsa eğer Allah herkesin gönlüne göre versin
hayırlı olsun inş...iki gün geçtiyse üzerinden görünmeyebilir henüzkızlar bende temmuzda kürtaj oldum ağustosta ilk adetimi gördüm bugün adetimin üzerinden iki gün geçti test yaptım pozitif çıktı akşam kan tahlili yaptıracağım ultrason da kese görünür mu varsa eğer Allah herkesin gönlüne göre versin
saol canım bgün başlıyayım inşaAllahbaşla bence bir zararı yok nasılsa al eczaneden ben de gebe kalmadan önce kullanmaya başladım çünkü folidec kullanıyorum hala bırakmadım
kızlar bende temmuzda kürtaj oldum ağustosta ilk adetimi gördüm bugün adetimin üzerinden iki gün geçti test yaptım pozitif çıktı akşam kan tahlili yaptıracağım ultrason da kese görünür mu varsa eğer Allah herkesin gönlüne göre versin
kızlar bende bebek düşünüyorum ama folikasit kullanma konusunda bilgim yok beni aydınlatır mısınız.yani regl günümde düzensiz olduğu için nedir ne değildir bilemiyorum şuan geçmiş durumda sizce kullanmaya başlayayım mı?
teşekkür ederim canım saol inş.hayırlı olsun canım tebrik ederim bu arada zaten hcg hormonları önce kan sonra idrarda belli olduğu için ultrasonda da çok küçük olsa bile görünür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?