Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Blummmm seninle aynıyiz bende dün temizlendim yarın ilk isim ovulasyon testi almak netteki hesaplamalarda günler oynuyor. InsaAllah şubatta hayırlı haberler alırız

Evet görünüyor hayırlı olsun.
ayyy canım inşallah hayırlı haber alırız cok istiyorum :) bakalım ov gunlerımzde tutcakmı ben 17.gun falan koyuyu görüyorm

ayyy canım inşallah hayırlı haber alırız cok istiyorum :) bakalım ov gunlerımzde tutcakmı ben 17.gun falan koyuyu görüyorm
Yarın test alcam nettekilere göre kimi 13 kimi 17 diyor bende bu tarihlerde denicem testi. InsaAllah olumlu sonuçlar alırız.

Yarın test alcam nettekilere göre kimi 13 kimi 17 diyor bende bu tarihlerde denicem testi. InsaAllah olumlu sonuçlar alırız.
internetten sıparıs ver canım uygun fıyatları benmde son 9 tane kaldı bu ay onları kullanıcm

Günaydın kızlarrr :) Mutlu, güzel, hayırlı sabahlar herkese

ben adet olamadım kızlar yaaaaaaaa1 hafta geçti ama ne adet belirtim var nede hamilelik belirtim var... kürtaj olduk diye menopozamı girdim acaba... adetlerim çok düzenlidir oysaki...ilk defa böyle oldu ama hamile olduğumada inanmıyorum... dün kan testi yaptırdım sonucu öğlene çıkacak... ama ben hiç umutlu değilim... ne batmalar var ne göğüste hassaslık nnede mide bulantısı... sadece kabızlık ve gaz var... dostineks kullandım diye böyle gecikmiş olabilirmi acaba

Canm herseyde vardir bi hayir rabbim insalah mucizeni verir belkide vardir supriz gelmisdir

İnşallah bebiş qelmştir canım sonucunu paylaş bizimle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…