- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.621
Blummmm seninle aynıyiz bende dün temizlendim yarın ilk isim ovulasyon testi almak netteki hesaplamalarda günler oynuyor. InsaAllah şubatta hayırlı haberler alırızinşallah gülnurum sen dua et bize bolbol :) benım adet bugun bitti çalışmalara yrndan itibaren azcık azcık baslarım :):):)
Evet görünüyor hayırlı olsun.Eki Görüntüle 1371914 Kızlar 2. Çizgiyi görüyo musunuz
ayyy canım inşallah hayırlı haber alırız cok istiyorum :) bakalım ov gunlerımzde tutcakmı ben 17.gun falan koyuyu görüyormBlummmm seninle aynıyiz bende dün temizlendim yarın ilk isim ovulasyon testi almak netteki hesaplamalarda günler oynuyor. InsaAllah şubatta hayırlı haberler alırız
Evet görünüyor hayırlı olsun.
Yarın test alcam nettekilere göre kimi 13 kimi 17 diyor bende bu tarihlerde denicem testi. InsaAllah olumlu sonuçlar alırız.ayyy canım inşallah hayırlı haber alırız cok istiyorum :) bakalım ov gunlerımzde tutcakmı ben 17.gun falan koyuyu görüyorm
internetten sıparıs ver canım uygun fıyatları benmde son 9 tane kaldı bu ay onları kullanıcmYarın test alcam nettekilere göre kimi 13 kimi 17 diyor bende bu tarihlerde denicem testi. InsaAllah olumlu sonuçlar alırız.
Yumurtlamadan sonra 1 hafta şiddetli belim ağrıdı 2-3 gündür ağrımıyor nadirende sağ kasıkta batma onun dışında hiçbir belirti yok canımbelirti var miydu hic
Sağol canım 2 hafta sonra gidicem dr a erken gidince yok kese göründü görünmedi yok bebek göründü yok kalp atışı... Ben 2 hafta sonra gidicem 6+3 gibi gidicem tabi inş hamileysemcanımmmm hayırlı olsun kanda da güzel haberler beklıyoruzzzz :)
İnşallah hamilesindir cnm..Hayırlı sağlıklı bir bebişin olur İnşallah :) darısı bizlere..Eki Görüntüle 1371914 Kızlar 2. Çizgiyi görüyo musunuz
Canım hayırlı olsun inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz :)Eki Görüntüle 1371914 Kızlar 2. Çizgiyi görüyo musunuz
Günaydın canım inşallahGünaydın kızlarrr :) Mutlu, güzel, hayırlı sabahlar herkese
Günaydın cnmGünaydın kızlarrr :) Mutlu, güzel, hayırlı sabahlar herkese
Canm herseyde vardir bi hayir rabbim insalah mucizeni verir belkide vardir supriz gelmisdirben adet olamadım kızlar yaaaaaaaa1 hafta geçti ama ne adet belirtim var nede hamilelik belirtim var... kürtaj olduk diye menopozamı girdim acaba... adetlerim çok düzenlidir oysaki...ilk defa böyle oldu ama hamile olduğumada inanmıyorum... dün kan testi yaptırdım sonucu öğlene çıkacak... ama ben hiç umutlu değilim... ne batmalar var ne göğüste hassaslık nnede mide bulantısı... sadece kabızlık ve gaz var... dostineks kullandım diye böyle gecikmiş olabilirmi acaba
Kuzucum naptın varmı adet belirtileri ?Günaydın cnm
İnşallah bebiş qelmştir canım sonucunu paylaş bizimle :)ben adet olamadım kızlar yaaaaaaaa1 hafta geçti ama ne adet belirtim var nede hamilelik belirtim var... kürtaj olduk diye menopozamı girdim acaba... adetlerim çok düzenlidir oysaki...ilk defa böyle oldu ama hamile olduğumada inanmıyorum... dün kan testi yaptırdım sonucu öğlene çıkacak... ama ben hiç umutlu değilim... ne batmalar var ne göğüste hassaslık nnede mide bulantısı... sadece kabızlık ve gaz var... dostineks kullandım diye böyle gecikmiş olabilirmi acaba
İNŞAALLAH hamileyimdirde sürpriz olur banaCanm herseyde vardir bi hayir rabbim insalah mucizeni verir belkide vardir supriz gelmisdir
Yok canm hic bir belirti iki aydir sol bacagim agriodu bi hafta onceden ama bu sefer yok ilk zamanda aniden agrisiz geldigi icin simdilik umutlanmiorm canm sende durumlar nasilKuzucum naptın varmı adet belirtileri ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?