- 18 Eylül 2014
- 1.868
- 1.446
- 248
- 44
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.641
amin canım benim... vakitte geçmek bilmiyor... 11 olsada gitsem sağlık ocağınaİnşallah bebiş qelmştir canım sonucunu paylaş bizimle :)
Amin canm insalah rabbim kucagimizi bos birakmasn inşallahİNŞAALLAH hamileyimdirde sürpriz olur bana
İNŞAALLAH... tek duam Rabbi la tezerni ferden ve ente ğayrul varisiyn duası...Amin canm insalah rabbim kucagimizi bos birakmasn inşallah
Bendede pek bişey yok canım kabız olmuşum qazmanlıqım hala dewam ediyo sadece göğüslerime dokunduqumda cok acıo onun dışında sızlama falan yok bilmiyorum valla her adet yaklaştıqında yaşıyoruz bunları piskolojikmi oluyo qercekten varmı bılmıorum kuzum yaYok canm hic bir belirti iki aydir sol bacagim agriodu bi hafta onceden ama bu sefer yok ilk zamanda aniden agrisiz geldigi icin simdilik umutlanmiorm canm sende durumlar nasil
O zaman qeçmek bilmez şimdi iyi haberlerle qel inşallah canım Allah yardımcın olsun :)amin canım benim... vakitte geçmek bilmiyor... 11 olsada gitsem sağlık ocağına
amin aminO zaman qeçmek bilmez şimdi iyi haberlerle qel inşallah canım Allah yardımcın olsun :)
Aynen canm ya bnde de psikolojik cogu sey sinir oluyorm artik cumartesi bir gelseeBendede pek bişey yok canım kabız olmuşum qazmanlıqım hala dewam ediyo sadece göğüslerime dokunduqumda cok acıo onun dışında sızlama falan yok bilmiyorum valla her adet yaklaştıqında yaşıyoruz bunları piskolojikmi oluyo qercekten varmı bılmıorum kuzum ya
Aynen canım ya az kaldı sabır bakalım neler olucak :)Aynen canm ya bnde de psikolojik cogu sey sinir oluyorm artik cumartesi bir gelsee
Evet canm beklemedeyiz :)Aynen canım ya az kaldı sabır bakalım neler olucak :)
Canım naptın aldınmı sonuçları.. ?amin amin
aldım maalesef... 0.66 çıktı... iki hafta önce 0.8 di...adet belirtim hiç yok... normalde yüzümde sivilce çıkar... hafiften bir kasılma olur...karnımda şişlik olur... şimdi hiç bir belirti yok...bide bende geç döllenme oluyor ya oda kafamı kurcalıyor... hemen adet öncesi hamile kalıyorum ben... zaten bir ihtimale göre 3 günüm geçti... bir ihtimale göre 6 günüm geçti...önceki hamileliğimde adetimden 5 gün sonra test yapmıştım 2.77 çıkmıştıCanım naptın aldınmı sonuçları.. ?
Anladım canım ozaman sen 1 hafta daha bekle dediqin gibi geç döllenme olmuş olabılır dikkat et kendıne oturmana kalkmana 1 hafta sonra buqün yıne kan ver bakalım ne olcak inşallah bebiş vardır...aldım maalesef... 0.66 çıktı... iki hafta önce 0.8 di...adet belirtim hiç yok... normalde yüzümde sivilce çıkar... hafiften bir kasılma olur...karnımda şişlik olur... şimdi hiç bir belirti yok...bide bende geç döllenme oluyor ya oda kafamı kurcalıyor... hemen adet öncesi hamile kalıyorum ben... zaten bir ihtimale göre 3 günüm geçti... bir ihtimale göre 6 günüm geçti...önceki hamileliğimde adetimden 5 gün sonra test yapmıştım 2.77 çıkmıştı
biraz önce baktım 1-2 damla kahverengi akıntım olmuş... şimdilik devamı yok... bakalım devamı gelecekmiAnladım canım ozaman sen 1 hafta daha bekle dediqin gibi geç döllenme olmuş olabılır dikkat et kendıne oturmana kalkmana 1 hafta sonra buqün yıne kan ver bakalım ne olcak inşallah bebiş vardır...
Kahverengi geldiyse dewamıda gelir canım ya benımde hep öle oluo Hayırlısı olsun bakalım...biraz önce baktım 1-2 damla kahverengi akıntım olmuş... şimdilik devamı yok... bakalım devamı gelecekmi
İnşallah canım yıne at buraya test sonucunu inşallah bebişin seninledir Allahım hepimize nasip etsin inşallah...Tüm arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yarın sabah idrarımla testi tekrarlıycam.. 27 ocak sabahına randevu aldım 13 gün var zaman zor geçecek benim için ama şükür inşallah yavrum benimledir ve sağlıklıdır
Kahverengi geldiyse dewamıda gelir canım ya benımde hep öle oluo Hayırlısı olsun bakalım...
hamilesın canım hayrlısıyla kkucagınada alacakksın ınsallah :)Sağol canım 2 hafta sonra gidicem dr a erken gidince yok kese göründü görünmedi yok bebek göründü yok kalp atışı... Ben 2 hafta sonra gidicem 6+3 gibi gidicem tabi inş hamileysem
goguslerin agrimadi mi cnm hadi cok sevindim yaaa sonu guzel olacak insYumurtlamadan sonra 1 hafta şiddetli belim ağrıdı 2-3 gündür ağrımıyor nadirende sağ kasıkta batma onun dışında hiçbir belirti yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?