Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Yok canm hic bir belirti iki aydir sol bacagim agriodu bi hafta onceden ama bu sefer yok ilk zamanda aniden agrisiz geldigi icin simdilik umutlanmiorm canm sende durumlar nasil
Bendede pek bişey yok canım kabız olmuşum qazmanlıqım hala dewam ediyo sadece göğüslerime dokunduqumda cok acıo onun dışında sızlama falan yok bilmiyorum valla her adet yaklaştıqında yaşıyoruz bunları piskolojikmi oluyo qercekten varmı bılmıorum kuzum ya

Aynen canm ya bnde de psikolojik cogu sey sinir oluyorm artik cumartesi bir gelsee

Canım naptın aldınmı sonuçları.. ?
aldım maalesef... 0.66 çıktı... iki hafta önce 0.8 di...adet belirtim hiç yok... normalde yüzümde sivilce çıkar... hafiften bir kasılma olur...karnımda şişlik olur... şimdi hiç bir belirti yok...bide bende geç döllenme oluyor ya oda kafamı kurcalıyor... hemen adet öncesi hamile kalıyorum ben... zaten bir ihtimale göre 3 günüm geçti... bir ihtimale göre 6 günüm geçti...önceki hamileliğimde adetimden 5 gün sonra test yapmıştım 2.77 çıkmıştı

Anladım canım ozaman sen 1 hafta daha bekle dediqin gibi geç döllenme olmuş olabılır dikkat et kendıne oturmana kalkmana 1 hafta sonra buqün yıne kan ver bakalım ne olcak inşallah bebiş vardır...

Anladım canım ozaman sen 1 hafta daha bekle dediqin gibi geç döllenme olmuş olabılır dikkat et kendıne oturmana kalkmana 1 hafta sonra buqün yıne kan ver bakalım ne olcak inşallah bebiş vardır...
biraz önce baktım 1-2 damla kahverengi akıntım olmuş... şimdilik devamı yok... bakalım devamı gelecekmi

Tüm arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yarın sabah idrarımla testi tekrarlıycam.. 27 ocak sabahına randevu aldım 13 gün var zaman zor geçecek benim için ama şükür inşallah yavrum benimledir ve sağlıklıdır

İnşallah canım yıne at buraya test sonucunu inşallah bebişin seninledir Allahım hepimize nasip etsin inşallah...

Sağol canım 2 hafta sonra gidicem dr a erken gidince yok kese göründü görünmedi yok bebek göründü yok kalp atışı... Ben 2 hafta sonra gidicem 6+3 gibi gidicem tabi inş hamileysem
hamilesın canım hayrlısıyla kkucagınada alacakksın ınsallah :)

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞKIZ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ

OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
Sweet42-------------8ocak ---deneme 2
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
Canipir--------------12 ocak --- deneme 1
hasretduman-------17 ocak ---deneme 1
kaderde_nevarsa--17 ocak ---deneme 3
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
Halemoon----------25 ocak ---deneme 1

ŞUBAT BATLARI
Aslicanaydın--------3 şubat---deneme 7
canipir---------------4 şubat---deneme 2
kbrbsr16-------------6 şubat---deneme 2
sweet42--------------6 şubat---deneme 3
blummmm----------6 şubat---deneme 4
Hazal87-------------7 şubat---deneme 2

arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…