Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

İnşallah cnm..Zaman geçer hayırlısı ile güzel haberler alırsın İnşallah...

internetten sıparıs ver canım uygun fıyatları benmde son 9 tane kaldı bu ay onları kullanıcm
ben yurtdisindayim canim direk eczaneden alicam, clearblue markasindan alicam gebelik testinide hep bu markadan aldim memnunum. ovulasyon testini ilk dusuk yasadigim hamileligimde yada oglumdami kullanmistim hatirlamiyorum zor hamile kaliyorum ve hamilelik donemim cok riskli geciyor dusuk riski oluyor hayirlisi Rabbim ikinci kezde yasatir insAALLAH simdide isi garantiye almak istedim insaALLAH iyi sonuclar verir

Merhaba ,Ben 2014 haziran ayında tam rahim filmi çekilecekken kan testiyle hamile olduğumu öğrendim,iki gün sonrası kanamayla hastaneye gittim,bazı doktorlar fazlası ile insanı korkutuyor.Bana kimyasal gebelik oldabileceğini ve 2 gün sonra yeniden test yaptırıp gelmemi istedi, kan değerleri yükseliyordu ama istediğim gibi değil diyerek 10 gün boyunca her 2 günde bir kan testine gittim, en son gittiğimde dış gebelik olabileceğini ve 3 boyutlu ultrason isteği verdi, tüpleri patlatabileceğinden yaptırmadım.1 hafta sonra kanamayla gitti meleğim , 21 gün sonra bana gene malum oldu idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı,inanamadık çok şaşırdık.eşimden gizli kan testi yaptırdım ve sonuç pozitifti,hemen başka bir doktora gittik ,
Doktorun söyledikleri ile başımdan aşağı kaynar sular döküldü ,yaşım ve sağlık sorunlarım dolayısı ile düşük tehlikemin fazla olduğu ve kimyasal gebelik,dış gebelik denilen bebeğin aslında gebelik olduğunu hormon desteği ile belki tutunabileceğini belirtti bize,üzüldük ama gene de Allahın işine karışılmaz diyip sustuk.6 haftalık iken minik meleğimin kalp atışını da duydum ama bu arada hormona devam ediyorduk,
Bir akşam gördüğümüz lekelenme ile acil servisin yollarına düştük, devamlı gittiğimiz doktorumuzu çağırmalarını istedik adam da ne yazık ki şehir dışındaymış ,
Başka bir uzman doktor kalp ritmini alıyorum ama sen hormonu 2 katına çıkar diyip beni yolladı ama bana bir ton kan tahlili vererek , kan tahlillerini yaptırıp 1 hafta sonra doktorun kapısında idim . İşte o gün benim yasım oldu ,kalp atışını alamıyorum ayrıca bebek 9.5 haftalık ama 8 haftalık halinde dedi ,günlerden cumartesi idi ve bana pazartesi gününe kadar hormona devam etmemi pazartesi saat 8 de gelmemi tekrar kontrolden sonra tibbi tahliye yapacağını söyledi,
Eşim işteydi onu nasıl çağıdım nasıl geldi bilmiyorum,hastaneye girdiğinde benim bebeğim yaşıyor , alamazssınız diye ağlayıp bağırıyormuşum,
İnanmadık 2 hastane daha gezdik son hastane de bize üç boyutlu USG de kesin sonucu alacağımızı söylediler,aldık sonucu bebeğim 10 gündür karnımda ölü yaşıyormuş,pazartesi tibbi tahliyeye gittik,ameliyathaneye alınırken hem eşim hem ben ağlıyordum,uyandığımda herşey bitmişti ,bebeğimi gördüm küçücük bir kutuda...
Üstünden 4 ay geçti 2 ay korundum,Şu an da bir mucize bekliyoruz,
Allah herkese bu mucizeleri göstersin inşallahhhh....

Cnm bnm öncelikle çok geçmiş olsun hiv uzulme verende alanda allah demek vakti zamanı değil bnmde iki kaybim var bilirim çok zor ama tevekkul et inanıyorum saglikli bebeklerimiz olacak hepimizin her ha gi bir test istedi mi doktorun senden kayıplarından snra

Rabbim kucağımızı boş bırakmasın canım benim... o hastane yollarında koşmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum

genetik testlerini yaptırmayı ihmal etme canım... belkide pıhtılaşma vardır sendede benim gibi

GEÇMİŞ OLSUN CNM YAŞADIĞIN ŞEY ÇOK ZOR BİR DURUM..Allah hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah..Herşeyde bir hayır var derler..Biz de yaşadık demek ki yaşamamız gerekliymiş..Tekrarını yaşatmasın Rabbim hiç birimize..Sabırlar versin..En kısa zamanda gelir mucizelerimiz inşallah..kendimize iyi bakmamz lazım bizi bizden daha çok kimse düşünmez..Biz sağlıklı olalım ki yavrularımız da sağlıkla gelsin

3. Gebelikte de aynı olursa ancak o zaman araştırmaya gidiliyormuş. Allahtan geldi dedik yiyecek ekmeği yokmuş diyip çok ta üstüne düşmedik

Rabbim kucağımızı boş bırakmasın canım benim... o hastane yollarında koşmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum

3. Gebelikte de aynı olursa ancak o zaman araştırmaya gidiliyormuş. Allahtan geldi dedik yiyecek ekmeği yokmuş diyip çok ta üstüne düşmedik
Hepinize tekrar tekrar teşekkürler iyi dilekleriniz için :) , genetik testlerini ve pıhtılaşma testlerini yaptırmayı düşündüm ama Bulunduğum yere yakın araştırma hastanesi yok , işim biraz yoğun çok vaktim olmuyor ama en yakın zamanda gidip pıhtılaşmayı yaptırıcam

kizlarrr ovulasyon testini sizler hangi gunde kullaniyorsunuz? testi aldim bugun regl doneminden itibaren 7. gunum bgun testi hangi gun yapmaliyim?

Ondordundemi baslican testi kullanmaya? Ben bugun dayanamadım kullandım testi digital testti benimki boş yuvarlak çıktı yani ovulasyon günü değil ama çubukta biri belirgin diğeri silik çıktı ovulasyon gününe yakin tarih galiba. Senin test Nasıl cnm

Bencede cnm aslında cokta arastirmamak gerek bak bnm komşunun annesi 9 düşük yapmış o zmnlar doktor ne gezerr arkasına 4 tane saglikli kızı olmuş bn inanıyorum nasipte olsa ne yapar eder olur damdanda atlasak düşmez birşey olmaz o bebeklere ekmeği olsa ne mutlu bize öteki dünyada sefaatcilerimiz var ınş en kisa zamanda saglikli hayırlı evlat sahibi oluruz rabbim sevdiği kullarinin duasını hemen kabul etmezmis isyan edecek mi sabır gösterecek mi diye biz allahın sevgili kullariyiz ve bekleyeceğiz o zamanı

kizlarrr ovulasyon testini sizler hangi gunde kullaniyorsunuz? testi aldim bugun regl doneminden itibaren 7. gunum bgun testi hangi gun yapmaliyim?
Cnm bn hemen başladım lekelenmem bitince cunki geçen ay doktora gittiğimde adetin son günü lekelenmem vardı doktor yumurtlama dönemin dedi son günden başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…