Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Hazalcim nasilsin? Ya netten okuyorum preesed die bi jel hic duydun mu kullananlar memnun benxe mi alsam acaba die dusundum okuyunca ne dersin?

Canım ben 17. Gun falan yumurtluyorum o yuzdn bu ay 14. Gun baslıycam
Bluumm ben bu ay ovulasyon testi almadim sanki daha cok kafama takiyorum gibi geldi gun asiri iliski denesek o gunu tutturamazmiyiz bide spermler 2 gune kadar yasayabilir die biliyorum adetim bitmek uzere yeni ay yeni umutlar Allah emeklerimizi bosa cikartmasin insallah:)

Cnm bn hemen başladım lekelenmem bitince cunki geçen ay doktora gittiğimde adetin son günü lekelenmem vardı doktor yumurtlama dönemin dedi son günden başla

Cnm Bugünden başladım test çubukları bitene kadar yaparım hergün 10 tane çubuk var. RABBIM boşa çıkarmaz İnsaAllah hayırlı haberler alırız

Canım cok geçmiş olsun Allah saqlıklı bebekler nasip etsin inşallah...

Ya daralıyorum canım ya içim sıkılıo bilmiyorumki bende
Hmm bana da oluyo arada..Psikolojim pek iyi değil atlatamadım hala..Aklıma geldiğinde gözlerim doluyo..İnş geçer yakın zamanda.Seninkinin nedeni ne bilmiyorum ama

Hmm bana da oluyo arada..Psikolojim pek iyi değil atlatamadım hala..Aklıma geldiğinde gözlerim doluyo..İnş geçer yakın zamanda.Seninkinin nedeni ne bilmiyorum ama
İnşallah canım ne olcak işte yaşadıqımız şeylerin sıkıntıları içimize dert oldu arada bi cıkıo böle gün yüzüne

İnşallah canım ne olcak işte yaşadıqımız şeylerin sıkıntıları içimize dert oldu arada bi cıkıo böle gün yüzüne
evet cnm İnşallah en yakın zamanda meleklerimiz gelir de unutturur bize acımızı :) yoksa geçmez böle zamanla falan da 2 ay bitti çok da değişen birşey yok bende..

evet cnm İnşallah en yakın zamanda meleklerimiz gelir de unutturur bize acımızı :) yoksa geçmez böle zamanla falan da 2 ay bitti çok da değişen birşey yok bende..
Aynen canım deqişen bişey yok dediqin qibi anca bebişlerimizin qelip bizi düzeltmesi lazım inşallah cok bekletmeden gelirler inşallah...

Hazalcim nasilsin? Ya netten okuyorum preesed die bi jel hic duydun mu kullananlar memnun benxe mi alsam acaba die dusundum okuyunca ne dersin?
İim cnm çok şükür sen nasılsın valla bnmde arkadaş vardı kullanan ama kullanmadigi ay hamile kaldı birde cnm ne derece doğru bilemem ama kimyasal gebelige yol aciuormis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…