- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.681
Hazalcim nasilsin? Ya netten okuyorum preesed die bi jel hic duydun mu kullananlar memnun benxe mi alsam acaba die dusundum okuyunca ne dersin?Bencede cnm aslında cokta arastirmamak gerek bak bnm komşunun annesi 9 düşük yapmış o zmnlar doktor ne gezerr arkasına 4 tane saglikli kızı olmuş bn inanıyorum nasipte olsa ne yapar eder olur damdanda atlasak düşmez birşey olmaz o bebeklere ekmeği olsa ne mutlu bize öteki dünyada sefaatcilerimiz var ınş en kisa zamanda saglikli hayırlı evlat sahibi oluruz rabbim sevdiği kullarinin duasını hemen kabul etmezmis isyan edecek mi sabır gösterecek mi diye biz allahın sevgili kullariyiz ve bekleyeceğiz o zamanı
Bluumm ben bu ay ovulasyon testi almadim sanki daha cok kafama takiyorum gibi geldi gun asiri iliski denesek o gunu tutturamazmiyiz bide spermler 2 gune kadar yasayabilir die biliyorum adetim bitmek uzere yeni ay yeni umutlar Allah emeklerimizi bosa cikartmasin insallah:)Canım ben 17. Gun falan yumurtluyorum o yuzdn bu ay 14. Gun baslıycam
Cnm bn hemen başladım lekelenmem bitince cunki geçen ay doktora gittiğimde adetin son günü lekelenmem vardı doktor yumurtlama dönemin dedi son günden başla
Evet canım inşallah hepimiz güzel haberler veririz :)nasilsiniz kizlar gulnurcum nasil geciyor hamilelik? CANSEV senin bat 21 miydi insaALLAH hayirli haberler verirsin bizlere cnm
Canım cok geçmiş olsun Allah saqlıklı bebekler nasip etsin inşallah...Cnm bnm öncelikle çok geçmiş olsun hiv uzulme verende alanda allah demek vakti zamanı değil bnmde iki kaybim var bilirim çok zor ama tevekkul et inanıyorum saglikli bebeklerimiz olacak hepimizin her ha gi bir test istedi mi doktorun senden kayıplarından snra
Güanydın CanımGünaydınlaarrr
Hayırdır cnm..İyi misin?Öffff içim bulanıo yaaa
Ya daralıyorum canım ya içim sıkılıo bilmiyorumki bendeHayırdır cnm..İyi misin?
Hmm bana da oluyo arada..Psikolojim pek iyi değil atlatamadım hala..Aklıma geldiğinde gözlerim doluyo..İnş geçer yakın zamanda.Seninkinin nedeni ne bilmiyorum amaYa daralıyorum canım ya içim sıkılıo bilmiyorumki bende
İnşallah canım ne olcak işte yaşadıqımız şeylerin sıkıntıları içimize dert oldu arada bi cıkıo böle gün yüzüneHmm bana da oluyo arada..Psikolojim pek iyi değil atlatamadım hala..Aklıma geldiğinde gözlerim doluyo..İnş geçer yakın zamanda.Seninkinin nedeni ne bilmiyorum ama
evet cnm İnşallah en yakın zamanda meleklerimiz gelir de unutturur bize acımızı :) yoksa geçmez böle zamanla falan da 2 ay bitti çok da değişen birşey yok bende..İnşallah canım ne olcak işte yaşadıqımız şeylerin sıkıntıları içimize dert oldu arada bi cıkıo böle gün yüzüne
Aynen canım deqişen bişey yok dediqin qibi anca bebişlerimizin qelip bizi düzeltmesi lazım inşallah cok bekletmeden gelirler inşallah...evet cnm İnşallah en yakın zamanda meleklerimiz gelir de unutturur bize acımızı :) yoksa geçmez böle zamanla falan da 2 ay bitti çok da değişen birşey yok bende..
İnşallah cnm..Son bir ay benimde..İnş bekletmeden gelirler..Aynen canım deqişen bişey yok dediqin qibi anca bebişlerimizin qelip bizi düzeltmesi lazım inşallah cok bekletmeden gelirler inşallah...
İim cnm çok şükür sen nasılsın valla bnmde arkadaş vardı kullanan ama kullanmadigi ay hamile kaldı birde cnm ne derece doğru bilemem ama kimyasal gebelige yol aciuormisHazalcim nasilsin? Ya netten okuyorum preesed die bi jel hic duydun mu kullananlar memnun benxe mi alsam acaba die dusundum okuyunca ne dersin?
Inş cnm cunlemize zamanı geldiğindeCanım cok geçmiş olsun Allah saqlıklı bebekler nasip etsin inşallah...
Amin canım inşallah...Inş cnm cunlemize zamanı geldiğinde
Inş cnm yap zaten 10 güne kadar çatlar :)Cnm Bugünden başladım test çubukları bitene kadar yaparım hergün10 tane çubuk var. RABBIM boşa çıkarmaz İnsaAllah hayırlı haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?