- 14 Ocak 2015
- 205
- 174
- 53
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.701
Kızlar ya bu meryem ana otu varmış duydunuz mu ?
Otunu deil duasını duydum be canım ilk defa senden duydum nasıl bişeymişki ?Kızlar ya bu meryem ana otu varmış duydunuz mu ?
Meraba canım neye iyi qelıomus peki ?slm arkadaslar evet meryem otu cok iyiymis diyorlar hacdan getiriliyor
Cnm bnm.duyduğum kadarıyla oyun üstüne 3 meryem süresi okuyorsun iki rekat namaz kılıp snra onu sağ göğsüne takiyorsun sadece dus alırken cikariyorsun hamile kalmayi kolaylastiruyormus hatta hamile old öğrenince hemen cikcikaracakmissin yoksa dusuge sebep oluyormuş hacdan getiriliyormusOtunu deil duasını duydum be canım ilk defa senden duydum nasıl bişeymişki ?
Nnde düşük yaptım ama bnm adet kanaması gibi 7 gün sürdü bitticanim bem uc ay once dusuk yaptim ve iki bucuk ay kanama gordum dokturum bana bunun normal olmadigini soyledi benim gibi dusukten sonra bu kadar uzun sure kanama goren var mi
Benim kürtajdan sonra 2,3 gün sürdü kesildi canım ya doktora gittinmi hiç baktımı tkrar...canim bem uc ay once dusuk yaptim ve iki bucuk ay kanama gordum dokturum bana bunun normal olmadigini soyledi benim gibi dusukten sonra bu kadar uzun sure kanama goren var mi
Nnde düşük yaptım ama bnm adet kanaması gibi 7 gün sürdü bitti
Benim kürtajdan sonra 2,3 gün sürdü kesildi canım ya doktora gittinmi hiç baktımı tkrar...
Hmm nette okudum bende eveg oyle de yaziyodu ama ne biliyim iste soriyim dedim bi bakalim bu ay ne olucak kismet tabide vesile olur dedim ovulasyon testi kullaniyomusun?İim cnm çok şükür sen nasılsın valla bnmde arkadaş vardı kullanan ama kullanmadigi ay hamile kaldı birde cnm ne derece doğru bilemem ama kimyasal gebelige yol aciuormis
Anladım canım şimdi nasılsın peki...evet canim gittim neden oldugunu oda anlamadi
Meryem suresini duydum ama otunu duymamistim tuhh bilseydim getirtirdim :)Kızlar ya bu meryem ana otu varmış duydunuz mu ?
Anladım canım şimdi nasılsın peki...
Canimm uzun bi sure bence farkli bi doktora daha gorunmelisin benim bi hafta surmustu sonra normale dondu az miydi kanaman normal adet gibi mi?canim bem uc ay once dusuk yaptim ve iki bucuk ay kanama gordum dokturum bana bunun normal olmadigini soyledi benim gibi dusukten sonra bu kadar uzun sure kanama goren var mi
Arkadaslarim morel bozmak yok Rabim buyuk vardir bi bildigi bu aciyi yasayan bilir ve dediginiz gibi bebeklerimiz geldiginde bi nebze daha iyi hissederiz korunuyomusunuz peki?İnşallah cnm..Son bir ay benimde..İnş bekletmeden gelirler..
Canimm uzun bi sure bence farkli bi doktora daha gorunmelisin benim bi hafta surmustu sonra normale dondu az miydi kanaman normal adet gibi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?