- 14 Ocak 2015
- 205
- 174
- 53
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.721
Insallah cnm eger az az geldiyse tedirgin olma diycektim gerci 3 ay olmus daha yeni bitmis olmali kanaman gelir insallah bebsimiz benimde 5 ay oldu gerci biz ilk 3 ay korunduk sonrada hep bisey cikti sadece bi ay denuyebildik ondada olmadi bakalim bu ay bekliyoruz istehayir canim korunmuyoruz ama hala yok
[/QUOTE
normal adet gibiydi canim
Anladim cnm insallah ne zaman bat tarihin benim bugun adetim bitiyor bakalim basliycaz calismalara:)canim benim normal adet kanamasi gibiydi daha sonrasinda yirmi gun falan kesildi sonra tekrar adet oldum bende bu ay bekliyorum insallah hamileyizdr canimm yaa
Evet. Cnm kullanıyorum bu ay 12_13te koyuyu gördüm 14 te siliklesti sanırım düzene girdi adetim dur bakalim ne olacak sen kullanıyor musnHmm nette okudum bende eveg oyle de yaziyodu ama ne biliyim iste soriyim dedim bi bakalim bu ay ne olucak kismet tabide vesile olur dedim ovulasyon testi kullaniyomusun?
Ben korunuyorum cnm..1 ay daha koruncam 3 ay beklym dedim..Sonrasında olur inşallah..Arkadaslarim morel bozmak yok Rabim buyuk vardir bi bildigi bu aciyi yasayan bilir ve dediginiz gibi bebeklerimiz geldiginde bi nebze daha iyi hissederiz korunuyomusunuz peki?
Anladim cnm insallah ne zaman bat tarihin benim bugun adetim bitiyor bakalim basliycaz calismalara:)
Anladim cnm insallah ne zaman bat tarihin benim bugun adetim bitiyor bakalim basliycaz calismalara:)
benımde elımde son 9 tane var onları yaptıktan snra almıycam aslında benm kafamı karıstırmıyo ay yumurtladmmı yumurtlamadımmı ilişki olsa mı olmasamı demekten kurtuluyorm.ben bu ay örgu örmeye basladım (pek beceremesem de )oyalanıyrm iyi gelıyo inşallah Allah ümitlerımızı cabalarımızı bosa cıkarmazBluumm ben bu ay ovulasyon testi almadim sanki daha cok kafama takiyorum gibi geldi gun asiri iliski denesek o gunu tutturamazmiyiz bide spermler 2 gune kadar yasayabilir die biliyorum adetim bitmek uzere yeni ay yeni umutlar Allah emeklerimizi bosa cikartmasin insallah:)
İnşallah canım inşallah ne örüyosun bakalım :)benımde elımde son 9 tane var onları yaptıktan snra almıycam aslında benm kafamı karıstırmıyo ay yumurtladmmı yumurtlamadımmı ilişki olsa mı olmasamı demekten kurtuluyorm.ben bu ay örgu örmeye basladım (pek beceremesem de )oyalanıyrm iyi gelıyo inşallah Allah ümitlerımızı cabalarımızı bosa cıkarmaz
hahaha ben örnek falan beceremem kesme seker örnegımıs sanırım 5 düz 5 ters öruyorum suan ilerlıyorum ne olur bılmıyorm :) belkı bebek yelegı olur :):):)İnşallah canım inşallah ne örüyosun bakalım :)
İnş cnm yap giydirirsin inşallah bebeğine seneye :)hahaha ben örnek falan beceremem kesme seker örnegımıs sanırım 5 düz 5 ters öruyorum suan ilerlıyorum ne olur bılmıyorm :) belkı bebek yelegı olur :):):)
HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞKIZ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ
OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
Sweet42-------------8ocak ---deneme 2
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
Canipir--------------12 ocak --- deneme 1
hasretduman-------17 ocak ---deneme 1
kaderde_nevarsa--17 ocak ---deneme 3
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
Halemoon----------25 ocak ---deneme 1
ŞUBAT BATLARI
Aslicanaydın--------3 şubat---deneme 7
canipir---------------4 şubat---deneme 2
kbrbsr16-------------6 şubat---deneme 2
sweet42--------------6 şubat---deneme 3
blummmm----------6 şubat---deneme 4
Hazal87-------------7 şubat---deneme 2
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)
:) Bende örerdim eskiden ama şimdi çalışıyorum kendime zor vakit ayırıorum.. Ayenen belki yelek olur bebişine qiydirirsin inşallah canımhahaha ben örnek falan beceremem kesme seker örnegımıs sanırım 5 düz 5 ters öruyorum suan ilerlıyorum ne olur bılmıyorm :) belkı bebek yelegı olur :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?