Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

İnş cnm yap giydirirsin inşallah bebeğine seneye :)
insallah canım :)
Kızlar bakıyorum hiç birinizin profilde resmi yok açıkçası merakta ediyorum sizler :) neler yapiyorsuniz çalışıyor musunuz nerde yaşıyorsunuz :)
ben calısmıyorum babamın dkkanı var ona yardıma gıdıyorum ara ara 3 yıllık evlıyım :)
senıde listeye eklememı ıstermısın bat tarıhını ve deneme sayını yaz bana :)

Kızlar bakıyorum hiç birinizin profilde resmi yok açıkçası merakta ediyorum sizler :) neler yapiyorsuniz çalışıyor musunuz nerde yaşıyorsunuz :)
Aynen canım ya bi kaç arkadaşımı gördüm faceden ama bende merak etmıo deılım..Ben çalışıyorum maalesef :) 24 yasındayım 5 aylık evliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dılıyorum :) ahahaha :))

insallah canım :)

ben calısmıyorum babamın dkkanı var ona yardıma gıdıyorum ara ara 3 yıllık evlıyım :)

senıde listeye eklememı ıstermısın bat tarıhını ve deneme sayını yaz bana :)
Cnm geçen gün verdim sanırım olmamış 24ocak bat deneme 2 hadi hayırlısı :)bnde 2.5 yıllık evliyim uni bitti evdeyim sdilik :)

Aaa neden faceniz var demiyorsunuz biz başka topikten arkadaşlarla grup kurmuştuk facede orda sohbet ederdik hep hos bnm hep foto oluyor profilde :)

ne güzel canım ben merklıyım ama beceremıyorum hep yanlıs yapıyorm :):):):)
Heveslendim ya bendemi başlasam bitane ne yapsam :) ama bi pazarım var işte püff nefret edıyorum çalışmaktan ya hiç bana qöre deıl ama hayat şartları işte...

Aaa neden faceniz var demiyorsunuz biz başka topikten arkadaşlarla grup kurmuştuk facede orda sohbet ederdik hep hos bnm hep foto oluyor profilde :)
Güzel olabilir aslında benlik bi sıkıntı yok herşeye uyarım ben canım

Çalışıyorum bende cnm.. 5 aylık evliyim..memleketimde değilim memurum Bitlisde çalışıyorum..

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞKIZ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ

OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
Sweet42-------------8ocak ---deneme 2
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
Canipir--------------12 ocak --- deneme 1
hasretduman-------17 ocak ---deneme 1
kaderde_nevarsa--17 ocak ---deneme 3
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
hazal1595-----------24 ocak ---deneme 2
Halemoon----------25 ocak ---deneme 1

ŞUBAT BATLARI
Aslicanaydın--------3 şubat---deneme 7
canipir---------------4 şubat---deneme 2
kbrbsr16-------------6 şubat---deneme 2
sweet42--------------6 şubat---deneme 3
blummmm----------6 şubat---deneme 4
Hazal87-------------7 şubat---deneme 2

arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

Heveslendim ya bendemi başlasam bitane ne yapsam :) ama bi pazarım var işte püff nefret edıyorum çalışmaktan ya hiç bana qöre deıl ama hayat şartları işte...
sen calısıyosun canım ama aksamları kafanı dagıtırsın öylesıne basla hem kafan bebişte olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…