- 16 Eylül 2014
- 3.308
- 3.016
- 248
- 36
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.761
Ekledim cnm.seniBende facede Döne Aksungur Kuşcu :)
İnş cnm ör iyi olur :) bana da annem ablam örüyo sanki bebek var gibiNeyse artık canım bende basit baslayım bari küçük bebek şapkası yada atkısı lazım olcak inşallah :)
Ekledim ki :)Bende facede Döne Aksungur Kuşcu :)
tmm cnm eve gidince kabul ederim..işyerinde engelli face :)Ekledim cnm.seni
Ekledim ki :)Cnm bnde neslihan telli eşimle fotom.var zaten ekleyebilirsiniz sizde
inşallah canım yapmak lazım hem kendı yaptıgını gıydırmek daha hoş olsa gerek ben becerebılırsem battanıyede örmek ıstıyorm :)Neyse artık canım bende basit baslayım bari küçük bebek şapkası yada atkısı lazım olcak inşallah :)
akşam onaylıcam :)Ekledim ki :)
Tamm canım :)tmm cnm eve gidince kabul ederim..işyerinde engelli face :)
Boyun senin yok mu cnm faceinşallah canım yapmak lazım hem kendı yaptıgını gıydırmek daha hoş olsa gerek ben becerebılırsem battanıyede örmek ıstıyorm :)
Bırak örsün kız Allahımın izniyle olucak inşallah :)İnş cnm ör iyi olur :) bana da annem ablam örüyo sanki bebek var gibi
Yine olur cnm merak etme..Uğraş sende birşeylerle..canim iyi yapiyorsunuz biseylerle oyalanmakla bende dusuk yaptigim gebeligimde temizlikle ugrasmistim hic aklima bile gelmiyorduda oyle gebe kaldim ama simdi yine aklimdaa offff
Aynen öle canım blumm sen bu hızla yorgan pike falan gidersin bak ben diyim sana canım :) Ama ii olur bosver ör örebildiqin kadar kafan takılmasın işte...inşallah canım yapmak lazım hem kendı yaptıgını gıydırmek daha hoş olsa gerek ben becerebılırsem battanıyede örmek ıstıyorm :)
Sende uqras canım bişeylerle takılma evdemisin calısıomusun?canim iyi yapiyorsunuz biseylerle oyalanmakla bende dusuk yaptigim gebeligimde temizlikle ugrasmistim hic aklima bile gelmiyorduda oyle gebe kaldim ama simdi yine aklimdaa offff
Bırak örsün kız Allahımın izniyle olucak inşallah :)[/QUOT:)
Annem de olmucak mı dedi zaten..Yapsınlar bakalım olur inşallah :)
Bence deAynen öle canım blumm sen bu hızla yorgan pike falan gidersin bak ben diyim sana canım :) Ama ii olur bosver ör örebildiqin kadar kafan takılmasın işte...
Amin cnm...yapiyorum canim ama aklimdan hic cikmiyor ne yapacam bilmiyorum allah yardimcimiz olsun
yokkkk kızz nerdeeee keske yapabılsem sıkılınca bırakıverıyorum :)Aynen öle canım blumm sen bu hızla yorgan pike falan gidersin bak ben diyim sana canım :) Ama ii olur bosver ör örebildiqin kadar kafan takılmasın işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?