Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

canim iyi yapiyorsunuz biseylerle oyalanmakla bende dusuk yaptigim gebeligimde temizlikle ugrasmistim hic aklima bile gelmiyorduda oyle gebe kaldim ama simdi yine aklimdaa offff

Neyse artık canım bende basit baslayım bari küçük bebek şapkası yada atkısı lazım olcak inşallah :)
inşallah canım yapmak lazım hem kendı yaptıgını gıydırmek daha hoş olsa gerek ben becerebılırsem battanıyede örmek ıstıyorm :)

canim iyi yapiyorsunuz biseylerle oyalanmakla bende dusuk yaptigim gebeligimde temizlikle ugrasmistim hic aklima bile gelmiyorduda oyle gebe kaldim ama simdi yine aklimdaa offff
Yine olur cnm merak etme..Uğraş sende birşeylerle..

inşallah canım yapmak lazım hem kendı yaptıgını gıydırmek daha hoş olsa gerek ben becerebılırsem battanıyede örmek ıstıyorm :)
Aynen öle canım blumm sen bu hızla yorgan pike falan gidersin bak ben diyim sana canım :) Ama ii olur bosver ör örebildiqin kadar kafan takılmasın işte...

Sende uqras canım bişeylerle takılma evdemisin calısıomusun?

yapiyorum canim ama aklimdan hic cikmiyor ne yapacam bilmiyorum allah yardimcimiz olsun

Aynen öle canım blumm sen bu hızla yorgan pike falan gidersin bak ben diyim sana canım :) Ama ii olur bosver ör örebildiqin kadar kafan takılmasın işte...
yokkkk kızz nerdeeee keske yapabılsem sıkılınca bırakıverıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…