- 14 Ocak 2015
- 205
- 174
- 53
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.781
Senin yaş kaç cnm ne zmndir düşünüyorsun bebeksen ne zamandir gebelik dusunuyorsun
Örebildiqin kadar dewam et işte canım yavaş yavaş olur işte :)yokkkk kızz nerdeeee keske yapabılsem sıkılınca bırakıverıyorum :)
Bnde çok istiyorum birseylerle oyalanmak valla kafamdan herşeyi atmak bnmdee birşeyler bulmam gerek ii ediyorsun senyokkkk kızz nerdeeee keske yapabılsem sıkılınca bırakıverıyorum :)
orgu al elıne canım hem unutkanlıgada iyi gelıyormus bende unutkanlıkta var :)Bnde çok istiyorum birseylerle oyalanmak valla kafamdan herşeyi atmak bnmdee birşeyler bulmam gerek ii ediyorsun sen
Dediğin gibi yapım cnm en azından vakit geçiririm :)orgu al elıne canım hem unutkanlıgada iyi gelıyormus bende unutkanlıkta var :)
Cnm bnm hiç bir bilgim yok bu konudaEşininzn sperm ileri hareketliliği %10 olupta bebek sahibi olan varmı
Yok canim ben almadim ben bu ay cok kafama takiyorum die 2 gunde bir deniyim dedim ama alsamiydim ya?Evet. Cnm kullanıyorum bu ay 12_13te koyuyu gördüm 14 te siliklesti sanırım düzene girdi adetim dur bakalim ne olacak sen kullanıyor musn
Olur tabi insallah cnm gelir bebisin en kisa zamanda:)Ben korunuyorum cnm..1 ay daha koruncam 3 ay beklym dedim..Sonrasında olur inşallah..
Canimm ben bursaliyim ogretmenim ama kpss magduruyum:) tekrar sinava calisiyorum bide bebek icin calisiyorum cok caliskanim yani:)sen?Kızlar bakıyorum hiç birinizin profilde resmi yok açıkçası merakta ediyorum sizler :) neler yapiyorsuniz çalışıyor musunuz nerde yaşıyorsunuz :)
Valla cnm bana bu ay faydası oldu biliyorsun ben hamileligimi ona öğrenmiştim :) bu arada senin face yok mu kubra :)Yok canim ben almadim ben bu ay cok kafama takiyorum die 2 gunde bir deniyim dedim ama alsamiydim ya?
Cnm bn hatayliyim uni bitti issizim evdeyim :)Canimm ben bursaliyim ogretmenim ama kpss magduruyum:) tekrar sinava calisiyorum bide bebek icin calisiyorum cok caliskanim yani:)sen?
bir bucuk yildir canim dusunuyorum uc ay once dusuk yaptimSenin yaş kaç cnm ne zmndir düşünüyorsun bebek
canım ustustemı calıstın yoksa gun asırımıEvet. Cnm kullanıyorum bu ay 12_13te koyuyu gördüm 14 te siliklesti sanırım düzene girdi adetim dur bakalim ne olacak sen kullanıyor musn
Yok kuzum vardi cok zaman kaybediyorum diede kapadim sinav zamani oyle kaldi:)Valla cnm bana bu ay faydası oldu biliyorsun ben hamileligimi ona öğrenmiştim :) bu arada senin face yok mu kubra :)
Hadi ınş hemen gelir bebis cnmbir bucuk yildir canim dusunuyorum uc ay once dusuk yaptim
Cnm ne yaptım bilmiyor musun bugün gece yaptıysam ertesi gün sabaha karşı yaptım yani 24 saati geçince oldu ikincisi hergün değildecanım ustustemı calıstın yoksa gun asırımı
Tamam cnm anladim ii bakalim bnde oyun oynuyorum diye kapatamiyorum :)Yok kuzum vardi cok zaman kaybediyorum diede kapadim sinav zamani oyle kaldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?